Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 24
aelita spune:
Amura pup si eu !haha le-ai facut planul copiilor lui Dandushs: actori ! Dandush,ai o moasa aici !!!!
Aoleeeeeu,pe Puf,la 40 de kile,daca ii vine de fuga,nu o mai prindem fetelooor !!!
Ia ! ia ! tineti-va ca face Puf cina romantica.Euu sa stiti ca astept sa vad intai ce va povesteste voua,ca mi-e si frica,zau, cine stie ce mai face in seara asta.Ii varsa omului,cel putin !!! vinul pe pantaloni!
quote:
Originally posted by cicina
Puf, bagai-o bine de tot, nu te mai gandi la altele decat la voi doi, si un viitor, bafta, pupici.

cicina

Diego , sa iti traiasca si tien fetita !!
Si voua,fetele mele!! Sa va traiasca tuturor copilasii ,mari si frumosi,sa va bucurati de ei !!! Si ei de voi!
Alexmona,vad ca te dai la berea mea. Hai ca asa-mi placi, sus paharul,sus paharul ,ca "ie" claduri mari !!
quote:
HEEEEEEI!!!!
UNDE E STEAGUL CU RO????
Cei care se ocupa de forum!!!!VREAU UN RASPUNS!!!!
FATA FANTASTICA
ALEXMONA
Tineti-o,fetelor,ca face revolutie !!
Dandush spune:
Buna
.
Scumpele mele, astazi sunt putin ocupata si nu cred ca va pot astepta la cafea( dar am inteles ca si majoritatea dintre voi
nu vor veni), deci va pup si sper sa ne "intalnim " spre seara.
X 13
X 13
chec X 13
X 13
Paaaaaaaaa......
D.K.
amura spune:
ce faceti fetelor? dormiti
????
eu mai am cateva ore...dar sa ma asteptati si pe mine dimineata la
si...la 
ma duc sa ma plimb putin cu
...ca e tare fain afara, plus italienii (au castigat???
)...ma innebunesc cu claxoanele de la
...imi vine sa-i
...Na, ca acu ma duc afara, si-or sa vada ei...O sa
si eu in cinstea lor...De ce ai nostri nu s-au calificat???
...Dar tot ii iubesc...ca sunt din
...
13
si 13 mari buchete de
pentru cele 13 fete fantastice!!!
violeta69 spune:
'neata dragele mele......
x13...asta daca n-a mai aprut cineva in lipsa mea......ca nu am apucat sa citesc ce ati facut .......dar recuperez!
Dana,Alex sa nu ma bateti ca am uitat sa iau pozele de acasa din PC,cand mi-am amintit eram deja pe drum......
azi sunt bine......relativ,dar ma doare capul ca aseara ne-am culcat tarziu.....ne-am uitat la meci
,ce credeati?!
Vio
violeta69 spune:
........bine spune Fleur Si i-am dat liber la toate, nu-l mai pisez cu ceea ce face si culmea e ca acum el cere discutiile acelea care il iritau inainte. Acum pare mai convingator ca ma iubeshte, dar mie tot mi-e sila de el!!!......cam asa se intampla!!!sunt perfect de acord
Vio
violeta69 spune:
![]()
sunt singura pe aici
.....
azi toata lumea e cu treaba?!
sau nu vorbiti cu mine?
eu sunt in Ro,deci pe mine ma gasiti cand vreti in tara....ca sa nu zic vorba aia(ca nu ma mai trezesc din operatie) ca ma bate cineva
....
Vio
cicina spune:
M-am trezit si eu, sant la cafea, si la dat de mancare la pesti.
Aseara va dati seama ce a fost pe aici, haos cu claxoane de parca ar fi castigat deja cupa. Asa sant ei pentru fotbal, bine ca al meu nu e fan.
Dandusha nu m-am suparat deloc, glumeam, vreau sa-ti spun ca mie nu-mi da nimeni varsta pe care o am, de aceea ti-am spus.
Violeta ce sa aibe cineva cu tine daca nu-i nimeni pe fir. Iata sant eu pentru putin pana ma trezesc definitiv.
Amura, Aelita N-aveti somn maica de stati pe net pana la ora aia, inteleg fetele cu fusul orar divers, dar voi?
Fleor asa ca ma intelegi, nu? Baiul e ca nu am reparat conditionatorul si , afara nu pot sa dorm de ei, inauntru nu ca e cald, curg apele de pe mine si de abia inspre dimineata reusesc sa adorm. Dar cum al meu a plecet azi in motor a facut galagie si m-a trezit devreme.
SI EU SANT IN AUGUST ACASA
Diego dar tu opresti la T sau vii in B?
Alex,tot nu reusesc sa vorbesc cu tine pe net. Totul bine?
Fleor unde spuneai ca stai?
Puf cum a fost cina? sau mai bine zis dupa cina?
Davidutza pupici
Elas,Ixxi unde esti?Bblusha,Anderra = o zi placuta in continuare va ureaza compania fetelor fantastice=
violeta69 spune:
Cicina........glumeam si eu
,stiu ca voi ma iubiti la fel de mult cat va iubesc si eu,dar eram singurica si aveam chef de vorba.....
eu sunt in B........pe mine vreti sa ma vedeti?
Vio