Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 20
Alexmona spune:
Puf ...tu nu mai citi ...azi trebuie sa citesti numai mesaje vesele!!!!
Sincer ma bucur pt.tine si pt.el ...pt voi.
Dar el nu vine dupa mine !!!!
A fost atat de crud incat mi-a zis ca nici macar nu ii este dor de mine!!!!
Alexmona
Dandush spune:
Offf...Alex....zic si eu ca Puf ...poate vine sa te ia acasa. Poate i-au spus ai tai unde esti ...daca nu, te rog eu sa nu-ti faci griji
. Poate si-a luat doar o zi libera....
Nu crezi ca e timpul sa mergi acasa? Eu as sta ca pe ace 
Incearca sa-l suni, dar fara sa arati ca esti disperata.
Mii de
ici de la mine.
D.K.
elas spune:
Offff, Alexutu meu drag!
Tu mi-ai intins ieri o mina, acum iti intind eu!Iubita mea, daca nu isi da seama ce pierde, e un prost care nu te merita!
Nu vreau sa plingi!Sau daca simti ca te ajuta uite umarul meu iti sta la dispozitie...Nici sotului meu nu ii e dor de mine si a spus ca nu ma iubeste...dar roata morii se invirteste!
Nu se stie cind se vor trezi din indragosteala, daca nu isi vor da seama ca de fapt e altfel!
Hai fruntea sus puiut!EU te iubesc si mi-e dor de tine!
Te pup!Trebuie sa fie bine!
Alexmona spune:
Dandush...esti si tu o dulce, dar nu e asa.
Stie unde sunt si mi-a zis ca ...cu cine am plecat sau cu ce am plecat ...asa sa ma intorc.
si ...chiar daca si-a luat o zi libera...pt CE???'sau pt. CINE???
Si de aici nu pot pleca ...am un program ...lucrez la o corectare ...o traducere...asa ca ...aia masii!!!!
Ma termina psihic , dar trec eu si de asta!!!!

Hai sa zambim!!!!
Gata !!!!![]()
Pupici
Alexmona
Dandush spune:
Alex ...ingerash scump....fruntea sus. Stiu ca ccc chiar daca ne ai pe noi inima ta plange dupa cel drag si mai ales dupa puiul tau , dar incearca sa nu te otravesti .
. Cred ca nici lui nu o sa-i fie usor sa te alunge din viata si gandurile lui odata ce
te va vedea impreuna cu baietelul vostru inapoi acasa.... Fruntea sus printeso si nu uita ca noi te iubim si-ti suntem
alaturi indiferent ce va fi. 

Pufuletz....tie iti doresc vise placute si o viata plina de soare. Sa vii cu vesti din ce in ce mai bune 
Elis....pe al tau mai tine-l in ghimpi, ca asa merita .
Vio...astept pozele si sa nu crezi ca mi-o poti lua inainte
cu cafeaua ca te inseli amarnic.
In rest pup toate fetele fantastice si va am in suflet...chiar daca nu va cunosc
...prea bine.
Eu ma duc la culcare ca mi-e somnic ( e 12 noaptea aici). Ne "vedem " maine....mai vesele, sper. Oricum va iubesc ccc chiar daca sunteti triste si cu ochii rosii.
Chiulangioaicele de azi( si ieri) trebuie sa va luati revansa. Va astept(am) .
D.K.
aelita spune:
quote:
Originally posted by Dandush
Lasa vita la cireada ei si tu tine-ti boul strans .
hahahaaaaaaaaaaa

Puf esti de belea,ce mai ! Cu nuca ta cu tot. Astepta si omul tau de 7 ani de zile sa ii spui si tu romantic hahaaa.Noi toate te-am invatat ce si cum cu cina aia romantica,tunu si nu

Sari cu rochia la interval,acum ! abia astetam sa te vedem cu buchetul in mana,sa zici si tu DAAAAAAAAAAAA.
fetelooooooooooor,fata asta sa nu cumva sa se razgandeasca pe-acolo,ne face de ras,nu alta !! E in stare . Fuge ca Julia Roberts .In adidasi .
Alexmona ti-a spus el ca e in concediu? Sau iti imaginezi tu ? Poate a lipsit doar o zi.Calmeaza-te , poate inca ii mai trebuie timp,poate acum e ranit ca ai plecat,tu fa-ti treaba acolo,strange-ti un banut,ca nu se stie cand ai nevoie,si hotarasti in timp daca te mai intorci la el. Daca nu se maipoate,iti iei copilasul mai tarziu,si ramai in italia .
fleur-de-lis spune:
Dandushel, nu pleca, vin si eu la apel, la noi e doar 11 dimineatza!!!! Te pup si te ador asa cum esti!!
Tare-as fi vrut sa-ti vad pozicele cu copilashii tai, dar mi-e frica sa ies din anonimat, as vrea sa ne cunoashtem mai bine in conditii mai fericite!Alex, draga mea, el se joaca cu tine! Ii este teama sa nu te piarda si isi incearca cele mai crude arme...asa ca sa te dispere, ca sa-si demonstreze propriului ego ca ii mai esti la picioare.Nu-ti mai pune intrebari fara raspuns, e greu, stiu, si pe mine ma mai incearca. Noi ne-am transformat in MAME, o transformare inevitabila pe care ei n-au fost suficient de maturi s-o inteleaga. Multe casnicii trec prin asta la primul copil, nu ti se pare ca e prea mare coincidenta?!! Am auzit multe afirmatii de-a lor de genul "era o ambitioasa inainte, supla ca o suveica...iar acum s-a transformat in mama asta
!!!", sau "nu-mi dadea voie sa-i ating sanii, m-a privat de sex!" " uite-asa se intimpla ca m-am trezit intr-o dimineatza si mi-am dat seama ca nu mai iubesc persoana de linga mine!", "m-am gindit ca le pot avea pe toate, si sotie, copii si amanta!", "am vrut sa am pe cineva care sa se culce cu mine fara sa-mi puna diverse intrebari!", "am vrut fun!".Concluzia mea e ca degeaba i-am iubit atat de mult, sotii noshtri s-au comportat ca nishte barbati ordinari! Crezi ca mai merita sa plingem pentru ei?!!!!Eu m-am schimbat total, am inceput sa ma machiez mai picant, sa ma imbrac mai provocator (desi nu-i stilul meu, pot juca si rolul asta), fumez din cind in cind si il apuca dracii!!! Si i-am dat liber la toate, nu-l mai pisez cu ceea ce face si culmea e ca acum el cere discutiile acelea care il iritau inainte. Acum pare mai convingator ca ma iubeshte, dar mie tot mi-e sila de el!!!Elas, dragutza mea, tu esti deshteapta si stii ce faci, numai nu-ti pierde cumpatul te rog!Si al meu are fitze reci si calde, dar i-am spus-o chiar astazi ca nu sunt disponibila sa-i accept instabilitatea asta morala si emotionala, adica n-am nevoie de blegi linga mine! Oare nu ne citeshte adormita de parachopitata? Chiar asa-i de irezistibila? Hai spune-ne detalii sa ne mai batem joc de ea putin
!Pufuletz, sunt fericita pentru tine! Arunca-ti indoielile din cap si gindeshte frumos despre viitor! Te felicit ca esti in preajma celui mai fericit moment din viatza ta!
Vio, ce mai faci, cum te mai simti!
Va imbratishez pe toate strins de tot si pe cele noi venite si va iubesc enorm, scumpele mele!!!!!

Dandush spune:
Mai sunt inca pe-aici
. Pozele mele le poti vedea la profil, scumpa Fleur .
Aici e aproape 1 dimineata, dar inca nu m-am dus la
. Mai bantui putin pe-aici, daca nu va incurc![]()
D.K.
fleur-de-lis spune:
Alex, nu pica de fraiera! Renuntza sa mai reactionezi la jignirile lui! Tu ai un sufletel pe care tu trebuie sa-l aperi, blocheaza odata acest cerc vicios!Daca as fi in locul tau, as merge la un bar si m-ash distra frumos! Ai ceva de pierdut!Stiu ca ti se va parea sarita de pe fix ideea, dar sunt sigura ca daca l-ah inshela acum, ar fi mijlocul sigur sa recapat toate sentimentele lui fatza de mine! Am vazut situatii si sunt mai mult ca sigura de acest lucru! Doar ca n-am cu cine inca!
Barbatii astia sunt foarte simplu de manipulat si numai atunci cind simt ca pierd...pretuiesc ceea ce au avut! Aceea i-a spus ca il iubeshte(la al meu ma refer), si el prostu' ...a crezut-o
!Te pup si cuuuraaaaj!!!!