Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 18
elas spune:
Multumesc fetele mele!
Incerc sa fiu..dar imi e greu, cind il vad bosumflat imi vine sa ii sparg capul!
Alexutu sa te faci bine, ai grija de tine iubita!
Sa ne ajute Dzeu sa auzim numai de bine!
Dandush spune:
Merci mult Elas
. Am grija de el, dar culmea-i ca acum e super de bine dispus si se harjoneshte cu sora-sa.
Cred ca-ti vine sa-i crapi capul, dar incearca sa rezisti. Shuteaza dulapul, iesi la plimbare, fumeaza o tigara...orice, dar nu -l baga in seama . Asta din doua motive: in primul rand ca in acea situatie reusiti doar sa ajungeti la cearta, iar apoi...nu-i da satisfactia sa creada ca el a fost un porc in acesti 2 ani, dar tot tu tanjesti dupa dragalasenie.(chiar daca asa-i, numai tu trebuie sa stii).
Cine mai pregateste cate o cafea buna? Eu o vreau pe-a mea cu zahar si lapte.
D.K.
elas spune:
Danush, fac eu cafeaua!Si mie imi place tot cu lapte si zahar!
Mai ales ca ai perfecta dreptate!Asa e! Mai ales ca el sustine ca discutiile de genul asta ii fac rau!
Iar dupa dragalasenii tinjesc, dar imi e cam nu stiu cum...adica nu pot sa uit ca a fost porc!Groh, groh!
Hai fetilii la cafea!
Alexmona spune:
Dandush...draga mea ai grija de copilas!!!!
Sa se faca bine!!!!!!!!!!!!Un pusi mareeeeee
Elas , hai ca o sa-si revina!!!!
Tu fi inteleapta!!!!!
Va pup...asa mai de departe sa nu va molipsiti cu raceala.
Vio trimit adresa!!!!!
Dandush ...astept poze cu bebelul meu si-ti trimit.
Va pup si nu mai vreau suparari!!!
Am chef sa bat pe cineva!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cine v-a suparat????
Trimiteti-mi numele victimei!!!!!!!!!!!!!!
Cum stai Vio cu zambetele pt . ingerasi???
Al meu zice ca trebuie sa manance mai mult!!!!![]()
Alexmona
puf13 spune:
fetelor ce ma bucur sa va gasesc aici, si eu sunt cam supi si cum am prins loc la calc am venit sa-mi ridic moralul cu voi
elas nu lasa garda jos indiferent gat de greu iti e, dragalasenii gasesti la noi pana isi revine dumnealui..:
alex fa-ti o baie fierbinte si un ceai de lamaie si poate trece mai repede ia si tu un 
dandush nu fi supi uite si tie un 
violeta nici tu nu te mai gandi, lasa ca trece, prea multe sfaturi nu stiu sa-ti dau ca si mie imi e frica de operatii...
si pentru tine
amura bine ne-ai gasit...si bine ai venit...
acum sa va povestesc: cand a ajuns azi-noapte a inceput sa-mi povesteasca de noul loc de munca pe care l-a gasit, dupa aia mi-a spus despre creditul de investitii pe care vrea sa-l luam pentru firma noastra si a sfarsit spunandu-mi ca la anul o sa avem suficienti bani sa ne facem vacanta in caraibe...:)), si eu i-am zis fff natural "atunci poate o sa avem si bani de nunta.."
ce sa zic, am vazut cum ii se apind stelute in ochi, dar mi-a zis ca se astepta la asta ca asa ii arata lui graficul... (fetelor ma cunoaste mai bine decat ma cunosc eu...)
acum sunt un pik supi ca a zis ca trece pe la banca sa ia formularele pentru credit, dar s-a facut tarziu si a trebuit sa plece la serviciu, asa ca trebuie sa dau eu o fuga pana la banca va 
pe toate
grupul fetelor fantastice
violeta69 spune:
Alex,puiut n-am primit adresa ta.....am primit-o decat pe a Danei,dar cand sa trimit pozele din greseala le-am sters....am apasat pe altceva!!!
eu sunt bine,cel putin azi,maine nu stiu,daca voi sunteti vesele ma molipsesc si eu......ce o sa fac cat o sa fiu in spital si apoi acasa nu stiu!!!
cred ca tb. musai sa-mi pun internet.......
eu o sa plec peste putin timp,asa ca va pupicesc dulce
x13,Vio
Vio
aelita spune:
Violeta haha nebunoo ai fost la coafor !! Te-ai facut movaaaaaaa 
Elas eu nu inteleg..nu stie nici el ce vrea..."tu nu vezi ca ne leaga doar copilul" ca si cand daca DOAR asta va leaga nu poate sa se comporte ca un om civilizat,fara mofturi.
Da-l afarīdin casa !
Nu te lua dupa mine,eu sunt impulsiva .
Dar totusi,o noapte pe pres,ca Rex,nu i-ar strica .
sau ca e prea otravit de faptul ca i-am suflat vita de sub nas
hahaaaaa i-ai suflat vita de sub nas! lasa,draga,ca vita se drege ea,o re`pereaza domīMitica,el sa stea naiba la casa lui si sa lase oftarile pt la batranete cand si-o tarai nadragii,si sa vezi atunci ce o sa isi aminteasca piticuta de el ! si o sa ii aduca o cana de apa IN CAP!
haha cica i-a suflat vita . aia e suflata de viata ,si asa !
Groh ! Groh ! HAHAHAAAA
Alexmona iti e bine acolo unde esti ? Nu profiti si tu de timpul asta si colinzi nitle prin Europa? Sa stea sa te astepte,nu de alta..
AZI AM BOALA PE EI,NU MA ASCULTATI. O ZI VA CAMEZ,VA INVAT DE BINE,ALTA VIN CU DRUJBA DUPA AI VOSTRI,SA VADA EI !
Elas,ascult-o pe Alexmona,fii inteleapta,nu te lua dupa mine cu Rex !
Danduuuuuush eu acum vad CE COPII AAAAAAAAAAI !!! Ce frumosi sunt !Si maari!Sa-ti traiasca !Aoleu si tu blonda cu ochi albastri printre ei cred ca esti ca o zana acolo,raritate!Mor ce frumosi sunt copiiiiiiiii !!!!Si sotul , e el?e simpatic.sa-ti traisca toti !
Dar tu de ce esti suparata ?? Ia zi tu aici ,s ate dregem si pe tine!
Auziti,noi ne dregem aici sau mai rau facem k... praf ????
Vin cu berea?
Amura bine ai venit la trupa cu nebune!
A reusit Puff sa deschida gura de nuntaaaaaaaaa ! Uraaa! Dar tot nu a facut cum i-am zis noi. Ce cina romantica la ea,ce propuneri serioase,ea o da ca la negot ! hahaaa nebunooooo,asa cerusi tu barbatu de..barbat ???
Vio musai s abagi internet daca stai mult acasa,ca asa te recuperezi mai bine
Cand eeeee ...ziua aia rea ?![]()
Va pup,feteleeeeeeeee!

felicitari pentru steluta