Plange (urla) atunci cand nu primeste ce vrea!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Si noi avem doi ani si o luna si probleme cu urlatul.Cateodata nici nu stiu cum sa procedez,asa incat aplic ignorarea...Acasa nu ma vede nimeni si chiar tine(cateodata) tratamentul,cel putin isi da seama ca degeaba urla,dar ce ma fac afara, unde toate capetele se intorc?
Cel mai rau este cand mancam afara la family restaurant si vin si socrii cu noi.La genul asta de restaurante au si jucarii de vanzare,iar pe plod il apuca urlatul ca vrea si el...Noi il lasam in pace ,eventual ii scoatem o jucarie de-a lui,insa socrul meu se duce imediat si ii cumpara o jucarie,cu care se joaca 2 minute pana-si da seama ca nu-i place si vrea alta jucarie si iarasi urla...si iarasi i se cumpara ,iar eu fac spume...Pe cine sa bat,pe copil sau pe bunic,caruia daca i-as spune s-ar supara de mama focului...?Am ajuns la concluzia ca mai bine stau acasa ,decat sa-mi fac nervi...
Voi cum ati proceda?

Anca29+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sa planga!
Trebuie sa invete ce se poate si ce nu!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

"Am uitat sa va spun...mai e o probblema, cea mica o vede pe cea mare cum se manifesta, si am impresia ca incepe sa-i calce pe urme. De unde era o cumintica, a inceput si ea din ce in ce mai des sa urle cand nu primeste ceva. la ea e mai usor cu distrasul atentie, functioneaza destul de bine, dar mi-e teama sa nu se "molipseasca" si ea, si-atunci sa te ti....nu cred ca as fi in stare sa rezist la 2 randuri de urlat !"

mickyyy eu in fiecare zi particip la cate 2 randuri de urlat, pe putin!, dar le las in plata lor, nu de-alta dar si-asa mi-au mmai ramas fff. putini neuroni; la cea mare cucuiata a fost groaznic!!! iar acum la cea mica este fff. muuuult relax, dar numa` ca a inceput terorista

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

La noi, cand Tudor (2,6 ani) a intrat in "faza de urlat" , cu putin inainte de 2 ani, il luam pe sus si il duceam la el in camera. Nu-l inchideam, dar il lasam acolo spunandu-i "cand termini de plans vii inapoi". Uneori, intr-adevar, dura mai mult, iesea suspinand, dar cred ca si uita de ce incepuse. Explicatiile nu prea tineau, abia acum ,incerc sa-i explic, il avertizez si daca n-am succes il trimit in camera, "treci in camera, termini de plans si dup-aia vorbim". Se duce singur in camera, dar apare cam in doua minute si zice "gata, am telminat".
Cu Ioana, fetita cea mare (7,6 ani), urlatul a trecut dar acum e intr-o faza de smiorcaiala, mai ceva ca un bebe. Asta e, o rezolvam noi si pe asta.

mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Adica exista si copii de 2-3 ani care sa nu faca faze din astea cu urlatul si crizatul?

Mircea e un copil cuminte si destept si devreme acasa . Dar are si el niste momente, moaaaama, imi vine sa-l fac afis. Noroc ca nu-l tin mult.

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

noi "nu negociem cu teroristii"
cind incepe cu scandal il intreb daca vrea sa racneasca sau sa-i explic. daca alege racnitul il las sa racneasca, daca alege explicatiile ii explic.
noi nu tipam la el deloc, asa ca il intrebam: eu si tati tipam la tine? nu. daca nu, tu de ce tipi la noi? n-avem ce discuta pina nu te potolesti.
mai functioneaza hlizeala pe seama lui si distrasul atentiei, dar trebuie sa fiu in forma ca sa gasesc ceva superinteresant.
aaa ... si daca pretentiile lui nu sint exagerta si absurde i le satisfac. adica in cazul cu pampersul i l-as fi pus la loc pur si simplu ca sa si-l scoata el. am vazut ca pina la urma tot acolo ati ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Noi nu facem chiar asa rau, dar avem tendinte...referitor la metode de combatere a urlatului, mie imi e teama sa il las inchis in camera singur cand urla, mi-e teama sa nu se loveasca sau mai stiu eu ce. Precizez ca BB are 1 an si 7 luni. Am incercat sa-l las in patut cand avea nervi si si-a carat singur niste palme peste ochi de imi era mai mafre mila (eu ma uitam din hol) si alta data se arunca pe spate nu stiu cum de imi era teama sa nu dea vreun cap in perete (ca avem patutul langa perete).
La noi functioneaza faza cu un ton mai aspru si cu distragerea atentiei. Sper sa reusim sa gestionam asa episoadele de 'nervi in popon'.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Merci de raspunsuri.

In week-end-ul asta am facut ceva progrese. A mai avut o repriza urata de plans, am lasat-o singura in dormitor sa urle cat vrea, am ignorat-o cu desavarsire, iar peste ceva vreme a venit ea singura la noi sa nu anunte "gata, m-am linitit". Ba chiar stiind ca a facut o prostie si e pedepsita m-a ajutat sa fac ordine in toata casa , maruntisuri, bininteles, dar a fost foarte cooperanta.
Poate cine stie....trecem mai repede de perioada urlatului, ca nu stiu cat mai rezist!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Myckyyy, asa face si Mircea, cand urla si il duc la el in camera, mai urla putin si dupa aia vine calm: gata, m-am linistit

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

Poate cine stie....trecem mai repede de perioada urlatului, ca nu stiu cat mai rezist![/b][/font=Comic Sans MS][/purple]

Va urez o "perioada cat mai scurta de urlaturi"! S-ar putea sa ai succes daca zici ca a tinut figura cu ignoratu', mai ales daca nu are prin preajma bunici binevoitori, gata s-o consoleze sau sa faca cum vrea ea.
Rezista pe pozitie!

mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput