Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, eu chiar am fost obligata de situatie cu manusile. Avea manutele alb-vinete, brrrr, numai imaginea aceea din ochi imi ridica parul pe mine! La nastere Razvan a avut nevoie sa-i fie incalzite extremitatile, deci de-aia.
Si (puteti sa radeti) eu il culc numai cu caciulita pe cap. Am un fix cu otitele...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu plec la nani,ma resimt dupa noaptea trecuta va doresc noapte buna!
Si un maaaaare pentru INGRID sa se intoarca la noi! Uite si Nico se mai "depreseaza",da nu ne paraseste de tot! Nico care-i treaba cu ciocolata aia?

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni poate trece mai repede!
Ingrid eu nu vreau sa pleci.
Astery eu sunt conformata.

Noapte buna!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ASTERY parca esti mami Dar sa stiti ca daca nu erati voi poate si acum era Diana tot cu caciulitza Ca si eu i-am pus-o aproape 2 luni! Acum doar afara ii pun niste sepcutze,mai mult de decor
Cred ca si mami are un fix cu otitele ( a suferit mult de asa ceva) mai ales sa nu ii intre apa in urechi si sa n-o tin in curent...
hai ca acu plec...de-a binelea!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

A implinit 6 luni si nazdravanul de Mario!!! La multe luni inainte! Azi mai avem de sarbatorit si piticeii care implinesc 5 luni Stefan si Davina, dar pe care din pacate eu nu-i cunosc, mamicile lor ne fiind active si nici poze cu bebeii n-au pus, in aceeasi situatie este si pruncutul care azi implineste 4 luni Vlad. Oricum la mai multe luni inainte si sa fiti sanatosi!!
Noi am avut o nopate linistita...nu stiu daca are vreun efect dar de vreo cateva zile sting si eu veioza. Mandra mea tot se mai trezeste nopatea pentru o gura doua de laptic dar nu ma deranjaza foarte tare ca aproape prin somn ii bag tzitzi in gura si ne culcam la loc repejor! Acum ea isi molfaie degetele cu zgomot iar eu putin pe la pc sa va salut!
Haideti la mare daca va enervez...hai sa aveti o duminica placuta!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineta tuturor! La multi ani sarbatoritilor zilei: Mario care face astazi 6 luni, Stefan, Davina si Vlad. Sa crsteti mari si sanatosi sisa va bucurati parinti, un pupicel in plus lui simpaticului Mario, ca pe el il cunoastem...ma bine
E mult mai bine si pentru bebelasi sa doarma cu limina stinsa, la inceput si eu eram stresata ..dar acum avem copii mari, nu mai e cazu.
Am fost azi noapte la film, la Poseidon, f bun filmul, vi-l recomand, putin cam trist dar e fine regizat si te tine in suspans de la primele segvente pana la sfarsitul lui.
Eu plec astazi la Nasaud, nu voi mai avea net acasa dar voi merge la tata la serviciu unde este net, sa vad ce mai faceti, ca altfel voi avea de lecturat cine stie care capitole...
March nu mi-ai zis daca ai primit carticica cu diversificarea, eu am primit-o de la cineva depe DC, o pun si in contul comun, daca o mai vrea cineva. Pupicei si sa ne vedem cu bine,
Silvi si bebe Alain(19.01.2006)

poze

Mergi la inceput

Silvi, am primit carticica si iti multumesc foarte mult! Este o brambureala acolo de te doare capu` eu dupa care schema sa ma iau? cred ca apelez la bunul simt! Misto ca ati fost la film aseara, ma da ce cinematograf este ala cu filme noaptea? De ce n-o sa mai ai net acasa? Ce rau imi pare ca n-o sa mai poti intra asa des...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele! Am intrat si eu sa zic la multi ani sarbatoritilor, sa fiti sanatosi si fericiti!
Silvi, drum bun spre Nasaud, sa ai timp frumos!
Moni, incearca sa-i pasezi ficatelul si sa-l dai cu iaurtel...Diana numai asa il manca sau cu Almette cand era mai maricica!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

buna fetelor imi fac si eu loc printre voi mai timid ca poate deranjez .Silvy 2005 te rog vreau si eu carticica cu diversificare ca stefanut al meu care are 4 luin si 1 sapt nu i incantat nici de morcov nici de supa de legume numai biberonul ii place ; asa ca sunt cam derutata . va pup si multumesc

bibilica

Mergi la inceput

Noi iesim in curte, la o mica aeriseala. O sa ne bem sucul de mere, facem o plimbare prin cartier si apoi in casa ca se anunta o zi destul de calduroasa!
Eu am auzit ca ficatelul de pui se fierbe in lapte? Voi ati mai auzit de asta?
Silvi hai ca nu m-am trezit inca...abia acum am priceput ca pleci la nasaud! Sa aveti drum bun si distractie placuta!!!
AnaB pipici la fetite!

poze

Mergi la inceput