Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 27
T_Ioana spune:
Ati intrat in SILENTIO STAMPA?![]()
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
silvi_2005 spune:
am aparut si eu pe seara, ca a umblat si azi teteleu toata ziua. Am fost la cumparaturi, l-am sarbatorit pe socru meu, am fost spre seara cu Alain la plimbare...etc.
Ingrid, a trebuit sa citesc de doua ori ce s-a postat ca sa inteleg ce s-a intamplat , sory, ca te-ai suparat, eu chiar zilele trecute ziceam ca nu am ma prea vazut poze noi si intrebam cine a mai pus poze, in gneral sunt pe faza dar chiar nu eram prin zona cand ai pus poze, uite iti dau o
ca nu te mai superi. Te inteleg perfect ca esti obosita, si eu imi mai vars nervii pe Jean, ca n-am pe cine, trecem acum printr-o perioada mai speciala si pe mine una ma scoate din sarite ca nu mai am control supra vieti mele ca inainte, tot timpul mai trebuia s fac ceva si n-am facut...asta este, astept sa faca piticul 3 ani sa ne inteleg...si o sa fie mai bine. Ultima oara m-am turat de curand cand a aparut doua zile la rand cu jucarii de un milion pentru Alain, printre care si "machetute de masini" sa se joace Alain cu ele...peste vreo doi ani, asta acum cand noi cic facem economie.. Eu am zile in care sunt obosita si Alain e un cumintel, te inteleg perfect pe tine daca Dienutza ta e mai mofturoasa...dar lasa ca peste vreo 18 ani scapam...![]()
Catalina, am vazut pozele...doamne ce slaba esti, suvitele sunt faine, eu trec pe mancat...varza, dovleci si apa....ca altfel nu se mai poate....de ma bag intr-o fustita cum ai tu cred ca mi se ridica peste buric...de burta. ce mai esti...
poze
silvi_2005 spune:
Am vrut sa pun si eu poze dar imi merg netul ca naiba...ca ia Jean ceva filme..poate ne si amendeaza aia...
Noi mergem la film de la 23, la Poseidon, va povestesc cum a fost, daca nu adorm la film. Alain a pacat cam slab in seara asta cred ca e prea cald, la Cluj au fost 32 de grade azi.
Ioana, pupicei, ce mai face Razvanel? Vezi ca te sun daca ajung prin Bistrita ca maine merg la Nasaud la ai mei.
poze
anasebe spune:
Ioana Chiar asa, ce mai face Razvan?
Silvi Faza cu machetutele mi-e supercunoscuta. Asa face si Alex!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Ursoaica spune:
Am aparut si eu.
Ingrid imi pare rau pt hotararea luata ... dar este a ta si nu imi permit sa o contest.
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

silvi_2005 spune:
Anasebe..no coment..asta e, eu mi-am zis ca nu ma mai enervez ca n-are rost. Cum stati cu papatul?
Ursulina, pupici...ce mai faceti?
poze
silvi_2005 spune:
Fetelor am fugit la film ca nu mai ajungem, va pupicesc, distractie placuta in seara asta !
poze
anasebe spune:
Silvi Surprinzator de bine. Vad ca-i place si papa frumos. Azi a papat 60 gr tot de morcov cu mar si apoi laptic. Maine ii dau morcov cu dovlecel.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
marchplayer spune:
Si la noi vreme frumoasa si iara am tarat caruta pe faleza! naspa asa singurele dar eu n-am ora fixa de plimbare si nu vreau sa incurc pe nimeni asa ca vizionez peisaje impreuna cu mandra mea. In seara asta nu prea mi-a placut plimbarea ca era cam cald si erau muuulte musculite! Ioana nu mai vrea sa stea pe spate!!! Ce naiba fac Moni? "in nici un caz in fund pana la sase luni" fimea sta covrig in caruta si ma vad obligata sa-i ridic spatarul, macar sa stea rezemata confortabil...
Mai este cineva pe aici?
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

!