Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid Vad ca intelegi tot ce vrei tu! Regret sincer ca m-am bagat!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hai ca-i tare chestia asta! Ingrid, cred ca nu-i vorba doar de niste poze....esti binecuvantata cu o fetita minunata care n-are nici o problema din punctul meu de vedere dar care iti solicita prezenta si maxima atentie iar tu nu pari a fi pregatita sa te ocupi in exclusivitate de ea in detrimentul vietii sociale. Nu vroiam sa ma bag dar zau asa...astea-s fitze de fetitze!!!
Si eu m-am cam suparat odata ca nu se uita nimeni la pozele mele dar am bombardat pe cineva de pe aici cu "lacrimi" de furie si m-am calmat repejor ca am ajuns la concluzia ca niciodata n-am sa incerc sa ma insinuez fara a avea nimic de spus. Nu prea imi place sa vorbesc fara rost...
Poate o sa regret si ca ti-am scris lucrurile astea...ca de fapt forumul asta este un fel de fun pentru toata lumea, problemele reale ale fiecareia cred ca raman acasa, ca pe aici rar are cineva curajul sa spuna adevarul si bine face ca nu stiu daca vine cineva aici sa asculte sfaturi de la una si de la alta...
Doamne fereste, cred ca m-a apucat strechea..da tot trimit mesajul asta!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Chiar ca e fun si hai sa va spun fiimiu ce fan este...adica ieri in calareala lui prin sufragerie a ajuns la usa si eu fiind prin zona il aud pocnind nene da tare si nervos rau...zic mai ce o face de e asa nervos? Cand ma uit fiimiu ii dadea palme la usa si tipa la ea de mama focului...ma mut in alta pozitie ca nu intelegeam "schema" ...si cand ce vad...fiimiu era suparat pentru ca umbra lui dupa usa nu statea sa o prinda.
Pana la urma s_a carat de acolo ca a tras un cap in usa si s_a suparat definitv si pe usa si pe umbra deci...la revedere...a plecat la scos dvduri si ros carjele lui Marian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

A si ca sa nu fiu nesimtita ca in ghidul nesimtitilor trebuie sa zic La multi ani puiutzilor de azi! Sa cresteti mari si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagicile,
Mai fetelor si eu am momente cand nu ma regasesc sau pur si simplu simt ca nu am ce scrie, si atunci prefer sa citesc dar nu scriu. Dupa cum se vede imi iau zile de pauza si gata . Personal , Ingrid eu cred ca esti doar obosita, ai nevoie de ceva relaxare , eu sunt sigura ca iti va trece . Crede-ma ca te inteleg , caci daca Diana ta e cea mai fitoasa atunci cu siguranta e urmata de fiica-mea. Si eu incep serviciul de la 1 si sunt disperata ca chiar nu stiu cum va fii ce va manca ca nu vrea nimic in afar de tzitzi . Mananca supa chioara de legume dar aia e mancare care sa ii tina de foame? nu tu pireuri , fructe , nimic . Am lasat-o miercuri de la 2 la 8 cu mama si vai de capul meu ce a mancat si a carait . Nu stiu ce va fii cu mancatul la copila asta .
Si eu ma uit la poze dar sincer nu am chef mereu sa fac comentarii de genul l-am vazut pe x cu caciulita verde vai ce dragut e, etc. Normal ca sunt frumosi ca doar sunt ai nostrii.
Si care e faza acum cu contul comun de poze si cel de mail ? Iar s-a schimbat parola ? Fara suparare , cred ca si eu imi voi sterge toate pozele ca nu imi surade idea ca am puse poze cu fiica-mea si acum nu stiu pe unde sunt si nu le pot accesa.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bai tocmai acum ai plecat Ingrid cind vroiam sa iti arat noua mea freza si multele mele suvite..na ca am fost si io la coafor....Pe bune, treci inapoi!
A..si Bia a papat la 12... 100 ml de pere cu brinza...sic ca putem si noi!

poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am reusit in final sa intru pe contul de mail si de poze desi inainte nu imi explic de ce nu am putut intra.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Am intrat si eu sa zic La multi ani ! bebeilor sarbatoritzi azi sa creasca mari sanatosi si cumintzi !
Mai frate dar ce-i cu linistea asta pe aici ? Tensiuni ceva?

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Ai pus poze? Ahi ca mi-s curioasa!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Pai cred ca acum e la coafor sau se aranjeaza sa iasa bine in poze

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput