Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Nusha tare imi pare rau de ce vi sa intamplat, sa va dea D-zeu putere sa mergeti mai departe. TE si ma pentru voi si ingerasul vostru.
Danni sa fii fericita si sa ai parte de o sarcina usoara si un copil sanatos. Sa ne mai dai vesti despre tine.
Corinuk presteaza in continuare poate se prinde ceva luna asta si ne dai si tu vestea buna. Succces la toate fetele care sunt in perioada de prestat.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

de dimineata am citi vestea groaznica la mamici... Nusa sa-ti dea DD putere sa o poti lua de la capat. Incerc sa nu ma supar de frica sa nu-i fac si eu rau lui bebe al meu..... dar tare imi ine sa urlu!!!

Felicitari pt proaspata gravidutza.

Bubulina de ce spui ca bb e micut? Cat masoara? Cate saptamani ai?

va pup pe toate si sa dea DD ca luna asta sa fie cea cu noroc.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Nusha imi pare foarte rau de cele intimplate am fost si eu in asa situatie acum un an si 8 luni un urma am plins de nu mai stiam cine sunt, mam sculat de jos apoi, mi-am sters lacrimile, sotul ma cuprins mi-a sarutat miinele si ochisorii si mi a zis "mergem inainte, Dzeu ne a dat putere sa infruntam acest lucru, asa ca am vazut a trecut nu ne oprim aici" de atunci luptam, port in sulfet si in inima mea aceste cuvintele pe care nu cred ca le voi uita vreo data.
Fii puternica asa cum incerc si eu luna de luna cind ma dezamagesc ma scol de jos sterg lacrimile si merg cu o noua speranta in luna viitoare.
Nu te lasa doborita de durere iti sunt alaturi de tine si voi fi mereu. Nimeni nu poate intelege mai bine decit noi acele femei care am trecut prin asa durere.
Cind suntem la pamint de necaz cautam alinare in oameni, iar Dzeu ne ofera un umar pe care noi sa ne spirijinim si sa nu cadem, dar.... nu l vedem, sa incercam sa ne apropiem de Dzeu mai mult cu multa credinta si multa incredere. Tot raul pe care il avem este spre binele si modelarea omului.
Pentru existam si ne sustinem meritam un brat de

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nushulic, un dulce sterge ochisorii si mergi mai departe!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

nusha
sterge lacrimile si cu DD inainte

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, iata ca mai aparura 2 gravidutze: danni si Helenutza23!!!
FELICITARI FETELOR!!

se pare ca in luna iunie - luna copilului ploua cu gravidutze, nu gluma!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...
in primul rand ,nushulica...imi pare sincer rau prin ce treci...este dureros ...o sa ne rugam pt bebe acolo in ceruri......si sper ca DD sa iti dea forta sa mergi mai departe alaturi de familie..si cei dragi...te pup
danni,Helenutza23..felicitari pt sarcina...
va pupacesc fetele....e bine ca apar cat mai multe fete care trec de la aspirante la burtici...chiar ma bucura sa stiu ca luna iunie este o luna prospera pt facut bebei....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Imi pare rau pentru ceea ce am aflat azi. Dupa atatea vesti bune, ma intristez cand vad vesti proaste. Nushulica, cuvintele sunt de prisos, sa ai putere sa mergi mai departe, pentru ingerasul tau care acum este in ceruri. Cand va trece durere, Dumnezeu o sa-ti dea alt ingeras!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Nusha, ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste acest moment foarte greu. Si apoi sunt convinsa ca Doamne-Doamne stie de ce l-a chemat pe BB la el, desi noi, pacatosii, nu prea pricepem.

Felicitari noilor gravidute si bebei sanatosi va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nusha, cuvintele sunt de prisos -doar sa stii ca suntem alaturi de tine

Mergi la inceput