Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

NADYA FELICITARI!! SARCINA USOARA!!! Spune-i direct, eu n-as rezista nici 5 minute, fara sa-i spun si lui vestea cea mare!!! Felicitari inca o data!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

NADYA FELICITARI , SA AI O SARCINA USOARA, UN BEBIC SANATOS , SI SA-I FACI SOTULUI O SURPRIZA PLACUTA!!!!!!!!!!!!!! CEA MAI PLACUTA!!!!
miramar uitai sa fac albumul pubic!!! acum se pot vedea....

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile si urarile voastre...cum i-am zii? i-am trimis o felicitare pe e-mail in care i-am spus ca o sa fim parinti...apoi m-am dus sa fac un somnik micut ca ma simteam obosita si apoi l-am simtit cand sa bagat in pat langa mine si mi-a spus MULTUMESC ca esti mamika si ca mai facut cel mai fericit barbat din lume. Eu cica trebuia sa dorm si am inceput sa plang si el m-a vazut si a inceput sa ma gadile zicand ca-l trisez...si nu va spus ce protectiv este, ma pune sa stau pe canapea sa nu ma misc, face de mancare, dar pe mine ma enerveaza ca nu sunt obisnuita cu asa multa atentie dintr-o data.

+4
bebelushul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Felicitari Nadya!!!
Sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de el impreuna cu sotul tau!!!
ce frumos ai procedat cu sotul tau.asa va ramnane imortalizat momentul
carmen marieta superbe pozele m-am uitat de doua ori la ele

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am mai aparut si eu fetelor nu ma pot abtine sa nu felecit pe noile -ute NADYA,MARI-LU si pe cine a mai reusit.
La multi ani pt tote fetele scuze ca eu va zic mai tirziu dar fusei plecata. Aniast La multi anisi imi pare sincer rau pt ultima IA am stat cu sufletul la gura si am crezut ca sigur ai reusit dupa cum povestisei ca a decurs totul.
Eu cum mai spusei joi la HSG,NIMIC NOU
Fetelor va pup pe toate[grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

FELICITARI, Nadya !!!
Sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos si mancacios !
Sa va aduca numai bucurii, clipe magice si multa fericire !
Bravo !!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Carmen Marieta - frumoae poze, frumoasa nunta, frumoasa mireasa! Ai avut cununia la sectorul 2 in aceeasi sala unde s-au luat cele 2 perechi de fini ai nostrii anul trecut!

Casa de piatra iubita! Copii multi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Felicitari NADYA si un bebe sanatos si voinic.La fel urez si celorlalte -ute, din tot sufletul.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Nadya: FELICITARI!!! MULTA FERICIRE, SANATATE SI BUCURII VA DORESC LA TOTI TREI!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nadya FELICITARI INCA O DATA!!! Si mai ales pentru modul elegant in care l-ai anuntat pe sot! Foarte frumos, eu as fi alergat cu testul in mina direct la el! Acum te asteptam si pe la "retete de facut bebici" sa ne spui si noua doua vorbe despre reusita ta.

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput