Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetelor!!
Carmen ma bucur ca ai avut parte de-nunta de vis-Sa aveti o viata plina de bucurii,impliniri,intelegere si muuuuulta dragoste!! Va doresc sa va intoarceti 3 din saptaluna de zahar!!
PamELLA-inca odata iti spun cat de tare ma bucur ca ai revenit-si nu oricum,ci cu forte proaspete!! Am fost undeva in zona Baia de arama,peisajul este de vis..Barajul,cascada..lacul..Suuuperb!!De distractie..ce sa-ti mai zic....de pomina..
Bubu cum stam?!
Gata ca am o gramada de treburi..U all!!

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Carmen_Marieta: iti urez casa de piatra si multi bebici! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu ca acum!
CHOWPERSA, bine ai venit! Te-am trecut pe listuta.

4+

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Carmenutza: Felicitari!!! ma bucur mult ca ai avut nunta visata!! sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!! iti doresc o saptamana cu mult zahar

zuza mea:

fetelor, eu am fost azi nopate la o nunta si de la atata zbenguiala m-am trezit cu rushii pe cap fix in mijlocul nuntii si cu dureri mari de a trebuit sa plecam la 1.30 de la nunta of, of, of...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

bubuleana, ne putem lua de mina. Si eu sint la z1, of, of si mai, mai
carmen, casa de piatra inca o data si-asteptam poze.
pupici tuturor

Poze

Mergi la inceput

turturica: hai sa ne luam de manutza si sa tragem o dantzuiala
uite-asa sa le facem in ciuda afurisitilor de rushi
o sa vezi ca intr-o buna zi o sa le venim noi de hac!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!
Carmen Marieta,FELICITARI!!!!!! Casa de piatra si multa fericire!!
bubuleana, asa,hai sa dansam sa ii fugarim odata pe rusi ca taaaaaare suntem satule de ei!!
zozela cred ca a fost foarte frumos,vremea a fost buna?si nu aduci si un bebe de acolo??

eu ieri,ziua 5 am avut niste sangerari si vad ca si azi putin!tot maro!ce ma uimeste sunt in continua crestere!!
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutari fetelor! va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi si aveti vorbe frumoase pentru mine...eu mi-am mai revenit asa...cum sa zic fizic nu mai am nik in rest mi-e cam greu inca...mai am momente cand mai plang mai visez urat si tot asa...cele care ati trecut prin asta cu siguranta stiti prin ce trec
am avut parte de cea mai neagra zi din viata mea chiar cand implineam 27ani...am avut multi prieteni aproape pe sotul meu care e un scump si un dragutzfamilia si pe voi toate
nu mai are sens sa va povestesc acum mai multe ca nu vreau sa sperii pe nimeni vreau doar sa va zic ca-mi revin si abia acum mi-am facut curajul sa va scriu si ma bucur ca-mi revin si pot vorbi de tot prin ce am trecut

pentru zozela si de la mine dar in special de la sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ia cititi aici:

http://www.jurnalul.ro/articol_55321/demografie_chilotii_tanga_duc_la_scaderea_fertilitatii.html

Mie una mi se pare cam trasa de par asta cu tanga.Eu numai tanga port de vreo 10 ani.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

tanga HAHAHAHA
deci asa se explica

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Nushulica , esti o curajoasa si toate stim ca poti sa treci peste asta si sa redevii optimista de inainte!Si eu si multe alte fete de pe forum am trecut prin asta,e groaznic,dar nu avem ce face decat sa privim inainte cu speranta ca Dumnezeu ne va da un alt copilas in curand!Multa sanatate si nu uita ca iti suntem aproape!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput