din 2007 scade indemnizatia??
ce stiti drage mamici? am un bebe de 1 an si 2 luni ce se v-a intampla cu indemnizatia, si pt. viitoarele mamici este chiar o lovitura, in loc sa mai adauge ceva caci stiti 800 ron nu e de ajuns cu preturiele astea nesigure,,, si cum o sa creasca natalitatea? o sa ajungem c-a in China 1 copil atat aldoilea noi ne riscam platim tot.
Ce UE ne baga astia,,, vai de capul nostru ce v-a urma ceva nou bonuri pt. crese,, c-a mamicile sa mearga la munca mult mai repede ,offff daca a-ti inteles mai exact mai concret va rog sa i-ti spuneti si mie
Sanatate multa si nastere usoara viitoarelor mamici
Raspunsuri
Mercedes spune:
Vei primi tot 8 milioane/ luna doar se vor numi altfel: 6 mil/luna indemnizatie si 2 mil/luna alocatie copil pana ce implineste copilul 2 ani respectiv 3
Daca stai acasa nu ai treaba nici cu stimulentul nici cu tichetele de cresa
Sincer chiar nu vad unde este lovitura de care vorbesti? desigur este parerea mea
Hildegard spune:
Mercedes, are dreptate Ionela, in loc sa creasca indemnizatia, ea scade. Nu e normal.
Si mai mult eu am auzit ca va fi 11 mil. Asa mi se pare logic.
Pai alocatia creste de la 20 si ceva...la 200 si mi se pare ok.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Mercedes spune:
Hildegard- citeste te rog ce am scris mai putin.
Eu nu cred ca deranjeaza pe cineva daca in 2006 indemnizatia e 8 mil si alocatia 24 lei
iar din 2007 indemnizatia va fi 6 mil iar alocatia 2 mil + 24 lei(care probabil se va mai indexa)
Diferenta este ca in 2006 se aloca banii doar dintr un buget iar din 2007 din doua ceea ce nu afecteaza persoana care e in cic
din contra vor primi cele 2 mil lei si pers care nu au cotizat
Sper ca se intelege
Hildegard spune:
Mercedes, daca tu spui
asa sa fie.
Om trai si om vedea...
eu conduc un mercedes si tare imi place, imi place la nebunie
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Rozi spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
[...] alocatia 2 mil + 24 lei(care probabil se va mai indexa)
Intru totul de acord cu tine; inclin totusi sa cred ca acesti 24 RON or sa dispara...
norocuta spune:
In ORDONANTA DE URGENTA nr. 148 din 3 noiembrie 2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului (pe care o puteti citi si pe pagina oferita aici de Marius) scrie:
ART. 2 Incepand cu data de 1 ianuarie 2007, cuantumul indemnizatiei prevazute la art. 1 alin. (1) este de 600 lei (RON).
ART. 4 (1) Incepand cu data de 1 ianuarie 2007, cuantumul alocatiei de stat pentru copii prevazute de Legea nr. 61/1993 privind alocatia de stat pentru copii, republicata, este urmatorul:
a) 200 lei (RON) lunar, in situatia copiilor in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copiilor cu handicap;
...mi-e imi pare destul de clar... nimeni nu se supara sa fie banuti mai multi...si totusi, stau si ma intreb de unde "zvonistica asta" ???