Nasterea la Spitalul Universitar CF 2 - Dr. Nael
Bine v-am gasit!
Il cunoaste cineva pe dl. dr. Nael? Poate oferi cineva informatii despre activitatea sa si despre maternitatea Spitalului Universitar CF 2?
Pupici si multumesc anticipat.
O viitoare mamica.
Raspunsuri
twety spune:
Eu acolo o sa nasc dar cu dr. Mihalache care este foarte de treaba . Am fost luni sa vizitez maternitatea care este super curata si civilizata Iti recomanda cu toata inima sa nasti acolo si de fapt la toata lumea . Fiecare salon are 2 paturi cu bebe in camera, sala de nasteri este ca un salon cu o masa foarte moderna si cu aparatura ultra moderna.
Misulica99 spune:
Iti multumesc mult, twety.
Nu i-am scris corect numele domnului doctor. De fapt il cheama Nayel, dar tinand cont ca la data cand am lansat intrebarea nu il cunosteam, sper sa-mi fie scuzata greseala... Si acest medic mi se pare a fi de treaba, chiar daca nu este roman.
Despre "tarife" imi poti spune ceva?
O tipa a nascut chiar pe 22 aprilie cu acest medic, prin cezariana si spune ca i-a dat doar 3 milioane! Mi se pare mie sau chiar este putin?
Pupici si toate cele bune, tuturor!
Misulica99 spune:
Iti multumesc, Elena.
M-ai incurajat mult. Aceeasi impresie mi-a lasat si mie dl. dr., chiar de la prima intrevedere. Discutam mai multe in particular. Incep serviciul pe 5 mai.
Adresa mea este misulica99@hotmail.com
Te pupic dulce.
Mihaela
citi spune:
Buna!
sunt sigura ca informatiile mele vin la f.f. mult timp dupa ce tu ai abordat subiectul,dar in speranta ca vor fi de ajutor altor viitoare mamici am sa scriu si eu cate ceva.
Eu am nascut cu "Nae"- cum ii spun prietenii, in luna sept. 2002.
O prietena m-a incurajat sa merg la el,eu avandu-l ca medic ginecolog pe dr. Herghelegiu,care in perioada in care eu am ramas insarcinata se afla in concediu.Fiind o sarcina cu probleme(necesita tratament medicamentos) am hotarat sa merg la Nayel.
Stii ce mi-a placut de prima oara?Relatia care o are cu pacientele (explica pe intelesul nostru,al celor care nu avem legatura cu medicina) si faptul ca incurajeaza prezenta sotului in momentele cele mai dificile si nu numai.Poti sa vorbesti orice cu el,sa-l intrebi orice si nu intr-o maniera protocolara asa cum impune atitudinea multora din domeniul medical.
Iti explica toate riscurile,nu-ti ascunde nimic,astfel incat daca ai ghinionul sa treci printr-un moment neplacut sa stii ce este si ce trebuie sa faci.
Pentru cine este interesat sa afle mai multe,astept mesaj si voi raspunde.
Pana data viitoare eu va urez multa sanatate voua si bebeilor!
simion