Diane 35
Raspunsuri - Pagina 3
analessya13 spune:
Am luat si eu aceste Diane recomanadate de ginecolog pt dereglare hormonala. Le-am luat doar 2 luni, dupa care am renuntat imediat la ele pt ca ma ingrasasem enorm, luasem in scurt timp 10 kg, eu care am avut mereu in jur de 50 m-am trezit imediat cu 60 de kg. Aveam pofta de mancare, ma simteam rau, ameteam si nu stiu de ce ma dureau tare rinichii. Insa, mancam fff mult, ma umflasem intr-un hal...am renuntat, iar dupa mi-am revenit. Nu le recomand nimanui.
anymony spune:
Sal.
Si eu am luat Diane 35 timp de 3 ani far apauza. Pentru hirsutism am luat si eu, intr-adevar si combinat cu androcur ar fi trebuit..dar asta era cam scump. nu ma-m ingrasat, nu am slabit. Am facut pauza 2 ani si am ramas gravi...am acum o fetita. Nu mai iau Diane acum ci Jasmine si ma simt super.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Criss75 spune:
Eu iau Diane si ma simt foarte bine, probabil depinde de organism, insa mie nu mi s-a intamplat sa-mi provoace greturi sau sangerari intermenstruale. Si de cand le iau tenul meu arata mult mai bine.
Criss si Alex
zeririlouiza spune:
Dupa cum au mai spus si alte fete depinde de organis, eu am luat de mult timp de 2 ani cu o pauza de un an unde nu am patit nimic, apoi alti trei ani, am facut pauza anul trecut ca sa facem bebe, si ma-m cam ingrasat dupa ce le-am oprit dar sincer nici eu nu am mai avut timp sa ma abtin sau sa fiu atenta mai ales ca eu sunt de felul meu, si sincer chiar daca un doctor mi-a zis ca nu este nevoie decat de o luna pauza eu am facut 6 luni pauza inainte de a incerca sa fac bb, si acum asteptam cu drag sa vina ah si nici o data nu am ramas cu ele si nici efecte secundare nu am avut ci un ten superb nu ca acum de zici ca am 15 ani
Louiza 19s + 60%
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
canne-marie spune:
Buna.
Am luat si eu aceste Diane recomanadate de ginecolog pt dereglare hormonala. Le-am luat doar 3 luni, dupa care am renuntat la ele pt ca ma ingrasasem , luasem in scurt timp 10 kg.Deci 10 kg in trei luni mi se pare enorm , zici ca eram balon .Si chiar m-am cantarit special la incepu sa le i-au si la sf aveam cu 10 kg in plus.Dupa parerea mea ,toate AC pe mine m-au ingrasat si umflat.Asa ca am renuntat, mai bine fara si daca va fii vreodata bebe,nu zic nu.
annes
r@l spune:
eu iau diane 35 de 7 zile la recomandarea medicului ginecolog...pt acnee...as vrea s stiu in cat timp s vad imbunatatiri?...dak o sa ma ingras?..le las sau nu e indicat asta?
dooku3 spune:
R@l,orice fel de tratament,pentru a vedea daca da rezultate,trebuie urmat cel putin trei luni.Deci eu zic sa continui.Daca medicul ti l-a recomandat inseamna ca au fost facute niste analize pentru dozaje hormonale inainte si,in urma rezultatului,a decis ca ti se potriveste Diane.Eu nu sunt un caz satisfacut de Diane.Am luat timp de 4 ani(testosteron mare)fara nici o ameliorare(acnee,hirsutism).Dar,cum ai citit aici,fiecare organism reactioneaza diferit,sunt multe fete care vorbesc de rezultate bune.Deci incearca:-)
alina_gh spune:
am luat diane35 la recomandarea dr dermatolog, pentru traterea unei dereglari hormonale , se manifesta prin acnee , ingrasarea parului. pentru mine au fost foarte bune, efecte rapide, 2,3 luni. nu m-am ingrasat deloc, nici un efect negativ, si l-am folosit si ca anticonceptional,singura problema - am renuntat la ele pentru ca vreau un copil si problemele au reaparut, acum incerc cu rpduse naturiste..........
ilink88 spune:
Buna ziua,
am 20 de ani si iau diane 35 la recomandarea ginecologului din decembrie 2006. le iau pt sindrom de ovare polichistice. initial mi s-a spus sa fac pauza la 3 luni dar cand m-am dus la control medicul a spus sa nu intrerup si tot asa am ajuns acum la 1 an si ceva fara pauza. am scapat de acnee, menstruatia e ffff regulata, nu am absolut nici un efect secundar - nu m-am ingrasat, nu mi-a fost rau, nu am avut surprize cu sarcini. Aaaa, singura "problema" ar fi ca in ultima vreme mi s-a recomandat sa folosesc lubrifiant la fiecare contact sexual.
Cu toate acestea ma gandesc sa le opresc pentru o vreme. mi-a aparut un nodul in sanul stang care nu creste, nu doare, dar nici nu stiu daca e de la diane- medicul spune sa nu-mi fac probleme desi nu a facut nici o investigatie. sper ca pot sa am incredere in el deoarece suntem prieteni de familie si nu cred ca mi-ar ascunde ceva. In viitor insa imi doresc ff mult un copil si imi fac probleme daca nu cumva o sa fie ceva efecte cand le opresc (sa nu am menstruatie, sa trebuiasca alte tratamente de fertilizare etc). de asemenea mi-e frica sa nu reapara acneea - imi place ff mult cum arata pielea mea acum. voi ce ma sfatuiti?