Diane 35
Buna fetelor!Ce parere aveti de antic. Diane35?Stiu ca unele fete s-au ingrasat altele nu{din ce am citit pe net}si acum nu stiu ce sa fac.Sa le mai iau?Abia mi le-a prescris dr si nu stiu ce sa fac.Eu tin mult la silueta!!!!!!!Astept parerile voastre.mi-a zis ca nu le iau mai mult de 1 an.
Raspunsuri
amarantina spune:
Nu m-am ingrasat, n-am avut greturi, dureri de sani sau alte alea. Dar a mai fost un subiect pe-aici si acolo am citit ca multe fete s-au ingrasat. Nu inteleg de ce atata framantare: daca observi ca te ingrasi nu le mai iei si gata. Oricum fiecare organism reactioneaza altfel.
Lolly spune:
Buna
Eu am luat diane pentru 4-5 ani, pentru hirsutism. Nu m-am ingrasat, nu am avut sangerari sau alte minuni din astea.
Dar, a fost un scandal la un moment dat, acum cateva luni daca nu ma insel: Diane nu sunt inregistrate ca si anticonceptionale.
Da, au efect contraceptiv, dar in Olanda, de exemplu toate femeile carora li s-a administrat Diane au primit banii inapoi, pentru ca afecteaza nu stiu ce, pe termen lung, plus ca, repet, nu sunt inregistrate ca si pilule anticonceptionale.
Criss75 spune:
Eu am luat un an, m-am ingrasat vreo 5 kg si am facut o pauza de 4 luni. Intre timp am scapat de cele 5 kg, tinand dieta daneza. Acum iau din nou Diane, tin si regim pentru ca mai vreau sa slabesc. Sper sa nu aiba din nou acelasi efect, adika niste kg in plus.
Am citit pe DC ca in Olanda s-a scris ca nu este inregistrat ca si anticonceptional, ci doar un tratament hormonal antiacneic si care are efect contraceptiv. Totusi in prospect scrie ca este anticonceptional. Si medici ginecologi il recomanda ca atare.
Crinutz spune:
Lolly ai rezolvat ceva cu aceste diane 35 in ceea ce priveste hirsutismul? Si atata timp trebuie sa iei ca sa aiba efecte?
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)
doxinu spune:
Fetelor va multumesc din suflet!M-ati mai incurajat!Dr meu zice ca imi sunt necesare si trebuie sa le iau.De cand sunt membru al acetui site nu ma mai simt singura si cu atate nedumeriri.
doxinu spune:
Care este reteta daneza de slabit?Poate voi avea nevoie de ea ca eu tin tare mult la silueta insa in 2 ani renunt ca vreau un bebe!!!!
Delfinas spune:
Buna fetelor,
Eu am luat Diane vreo 5 ani. In prima faza am slabit dar nu foarte rau, iar apoi m-am mentinut. Dupa ce le-am lasat m-am ingrasat un pic 1 sau 2 kg, dar nu stiu sigur daca de la ele.
Mie mi-au facut f bine, eu aveam testosteron 4.5 in timp ce la o femeie era normal sa fie 2.05. Dupa ce le-am luat parul pe corp nu mi-a mai crescut asa repede, nu mi s-a mai ingrasat repede parul din cap, etc. Eu am fost multumita de ele, acuma insa fiecare corp e diferit asa ca incercati si vedeti cum va merge.
ginutza2002 spune:
eu le-am luat vreo 2 ani!
cu pauze cu tot ca la carte tinut!
le-am lasat si dupa o perioada relativ scurta am inceput sa ma ingras si nu un kg doua ci 25 kg!
si asta numai intr-un an!
acum ma chinui sa le dau jos!
asa ca daca ar fi dupa mine le-as da foc!!!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Lolly spune:
Crinutz,
Pt hirsutism, Diane se ia in combinatie cu Androcur. Dar cel mai bine e sa consulti un medic endocrinolog.
Eu am facut tratamentul destul de mult timp, dar... LA mine... nu pot spune ca se vad rezultatele... Din pacate pilozitatea e la fel, si pilozitatea e efectul hirsutismului... MA gandesc si eu... trece cauza... trece si efectul? Efectul nu a trecut... cauza...
moana spune:
si mie mi le-a recomandat doctorul...mai mult pentru reglare hormonala decat pentru efect contraceptiv...dar mi-e frica sa le iau...pentru ca, anticonceptionalele pe care le-am luat pana acum jumate de an au dus la disparitia libidoului. si mi-e frica sa nu se intample si cu diane asa....voi ce ati observat in aceasta privinta..
oana