Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Adelina, multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Fetili, eu nu voi mai putea intra citeva zile ca ma duc la mama la Buftea si acolo n-am net,dar daca stabiliti o intilnire cind vine si Biculina , va rog sa ma anuntati si pe mine!Cit stau in tara voi folosi acest mobil:0744493198.Daca nu ma puteti suna, macar dati-mi un SMS si sun eu indarat!
Simon e ceva mai bine, si sper sa ma lase sa alerg dupa acte!o sa va pun ceva mai tirziu niste poze cu mititelul la Bucuresti!
Va pupacim!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!
Si noi suntem bine!
Am fost plecati pt citeva ore la ai mei la tara(lehliu, Calarasi) :tati a dat la peste si a prins10 pesti mici,mici, baiatul a stat mai mult in casa la racoare ca afara era crima!!
Cum obisnuiesc, am si eu o intrebare:Voi ati intrebat medicul ce faceti(primul lucru) in caz de muscatura de viespe sau albina?
O sa-l sun si eu pe al meu sa vad ce spune , dar m-ar interesa si alte pareri.
CRISTINA NEGARA:unde esti???
NOKI:Toata stima pt Sararica, cred ca e cea mai curajoasa FELICITARI!!
De Fe si Ca l-am intrebat si noi pe med si ne-a spus ca primul semn ca ar avea nevoie de Fe(anemie) este culoarea palida a buzelor (si alte semne care au mai fost enuntate de alte mamici mai sus) ceea ce nu este cazul, iar de Ca nici nu poate fi vorba:600 ml lapte/zi, brinzica(calcica sau de vaci),iaurt, plus ce mai au si cerealele....ce-i mult strica!!
In ce privesc scandalurile de pe aci vad si eu multe , dar beau nitica apa rece si TRECE!!!
SA TRAIASCA BB NASCUTI IN ZILE DE 18, 19, 20!Sa fie sanatosi!
aaa am de gind sa-i fac lui putza, maine, mamaligutza cu brinzica de vaci smintina!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Am pus la semnatura citeva poze cu SIMON in ROMANIA!
Daca vreti sa vedeti ce frumos s-a facut!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buluci, ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic-ule, deja pleci? Eu mai am o luna, abia pe 17 iulie plecam. Nu voi fi prin Banat, aterizez doar la Timisoara, dar vom sta in Ardeal (zona Devei). Nu cred ca voi ajunge deloc prin Bucuresti.

Anamari, felicitari pentru casa! Hai, intra si tu mai des sa ne mai povestesti de puiutii tai.

Buluci, mama, ce dragut e Simonel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Atena, eu am mare stres pe faza cu intepaturile de viespe/albina. Mai ales ca am rude cu alergie la asa ceva, si o fata cu tendinte alergice. Asa ca acum sunt in plina campanie de facut rost de stiloul acela special in caz de urgenta. Evident ca si pt asta trebuie pile.... asta e.
Buluci, ma bucur ca sunteti mai bine. Pozele sunt fte frumoase si Simon chiar a crescut fte mult.
Madutza, pt reglare kk poti incerca si brocanasul cu afine de la Hipp, sau se gasesc niste pastilute homeopate pe baza de afine, 100% din plante.
La noi sunt 25 de grade in casa, acum ploua de vreo 2 ore dar tot aer cald vine de afara, eu sunt terminata, Marius la fel, niciunul nu suportam caldura. Ana e doar in maieu si scutecel si se simte fte bine asa cu pielea la aer, seamana cu noi care dc am putea am umbla numai goi.
Ieri am fost la ziua de 1 an a baietelului prietenei mele. Au fost 20 de copii intre 2 sapt si 5 ani, balamuc mare, si cu atatia copii si cei 50 de parinti aferenti, dar Ana s-a comportat super, zambea dupa preferinte, striga la baietei dc nu se uitau la ea, a fost frumoasa si cuminte cum ne-a obisnuit, desi a fost prima iesire intr-un mediu asa populat.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

De toate pentru cei mici. Eliminati spatiile! www. p a r i n t i . c o m /modules.php?name=Content

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor, multumim pt urarile de la multi ani si uram si noi celorlalti sarbatoriti din acest weekend sa creasca mari si frumosi si sa le asculte pe mamicile lor!

noi astazi am fost in parculet cu bunicutele, ne-am plimbat, nu prea am avut chef de nani pe zi asa ca acum am cazut lati!

va pup fetele, ma duc sa-i fac piticului album de 7 luni.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 5 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata!!!!!
Noi ne-am schimbat programul de plimbareala, ca ieri am crezut ca lesin pana acasa, asa ca acu' ne plimbarim de la 9 pana pe la 12, si mai facem si schimbul 2, cu tati cu tot, de pe la ora 17 pana..pe la 21. So...acu plec in parc, daca mai vine cineva..dati un bip sa ne gasim.
Va pupicesc si revin dupa amiaza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput