FIV 78

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

cocutza, doinaT felicitari, sarcini super usoare si bb-i sanatosi.
cocutza te rog spune-mi si mie cum ai abordat-o pe Moisa pentru FIV. I-ai spus la cabinet ca vrei FIV cu prof. sau ai sunat-o inainte si ai rugat-o sa te programeze deja la o consultatie. Eu sunt din provincie-pacienta dr.Moisa si vreau sa fac FIV dar nu stiu cum sa fac sa ma duc si la consultatie la ea si la o intrevedere cu prof. in aceeasi zi. E oare posibil?
Va pup pe toate, vedeti ca se poate fetelor? Au aparut rezultate bune cat ai clipi

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

MONILAND si tu esti in focul asteptarilor ! Iti doresc cu toata inima, un rezultat pozitiv la bHCG, de maine ! Iti tin si eu pumnii si sa-ti ajute Bunul Dumnezeu, sa-ti atingi visul ! Un gand frumos si cald, din partea mea !

Laura

Mergi la inceput

moniland si eu sunt cu gandul la tine. Bafta multa si te asteptam cu un rezultat pozitiv.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michita spune:

felicitari pentru toate reusitele.
Se pare ca iese iar soarele pe strada "FIV" - sa dea Domnul sa straluceasca cat ma mult!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Gabiu, eu am fost trimisa la Dr.Moisa de dr Puia pentru o spermograma.Cand a venit cu rezultaul a zis din start ca singura varianta e FIV cu ICSI.La inceput ne-a cam repezit dar in final ne-am intzeles bine.Dupa cum ai auzit Dl Prof o sa intre in cocediu si procedurile FIV o sa incepeapa din sep.Asa ca nu stiu daca il potzi vedea in aceeasi zi.Dar potzi sa o intrebi la modul direct ca stiu ca ii plac oamenii directzi care spun clar ce vor.Sfatul meu e sa vb de-acum cu ea pentru o programare la FIV pentru ca se asteapta destul de mult.Ai un avantaj ca esti pacienta ei.Daca nu te superi o sa itzi trimit un mesaj putzin mai detaliat pe privat message.

Mergi la inceput

cocutza_mic multumesc de raspuns si de mesajul de pe PM, m-ai lamurit, asa am sa fac, luna asta am sa-i spun si o rog sa ne programeze.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Felicitari fetelor!!Sa duceti sarcina pana la termen cu bine si sa va vedeti visul cu ochii!!
Moni, tinem pumnii si pentru tine maine sa vii cu o veste buna.
Lachi, la Bios Diagnostic se fac si cele din secretie, inclusiv cele din secretie pentru partener.

Ma bucur ca am avut mana buna la deschiderea subiectului.

Va pup pe toate.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Intru si eu pe seara , intr-un final, si ce bine!
Bravo fetelor!
Felicitari Cocutza si Doina, proaspete ! Sarcina usoara si bebelushi sanatosi!
Tare ne-ati mai luminat cu vestile astea bune, ca asteptam demult asa ceva!
Laura, multumim de aprecieri si esti bine venita printre noi oricand! sa stii ca e valabil ptr toate fetele care scriu pe DC la aceste capitole de Aspirante, inclusiv ptr tine, care faci asa aprecieri frumoase! iti doresc si tie sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand, indiferent de metode!
Moni, bafta multa maine la test! iti tin pumnii sa faci gashca cu Cocutza si Doina!!!

Va pe toate !

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

COCUTA si DOINA felicitari si sa fie intr-un ceas bun,sarcina cit mai usoaraMONI,iti multumesc pt.raspuns,si mult,mult,succes......pupicele si succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Buna fetelor,

Nu am mai intrat de mult pe aici dar va urmaresc din umbra cand si cand. Vreau sa le felicit si eu pe fetele care au reusit.
Doina T si cocuta_mic- bravo, bravo, bravo de o mie de ori!
Sa fiti sanatoase si sa aveti o sarcina usoara de care sa va bucurati din plin!

Doina T, daca nu te superi da-ne detalii. Ai facut IVF sau ICSI? Cu ce ai facut stimulare?

Eu am intrat in linie dreapta pentru IVF, dupa mai mult de un an. Abia astept! O sa mai intru prin august cind o sa incep procedura. Pina atunci va urmaresc in tacere si va tin pumnii la toate!

Lachi, nu te da batuta!
Andicu, data viitoare sigur va fi bine.

Bafta tuturor fetelor!

Carma

Mergi la inceput