Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-130

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bubuleana draga...in luna in care nu am mai fost innebunita si grijulie in ideea de a face bebe...si mi-am vazut relaxata de ale mele fara interdictii si fara frecventa sau atentie la ...atunci a fost luna cea cea...
Si eu am fumat si am baut...

In caz ca ai uitat, marea parte a bebilor au fost conceputi in perioade asa -zise romantice, realmente asezonate cu alcool.
Asadar, capul sus, incearca un test si daca e pozitiv fii fericita.
O sa te linistesti cand are sa-ti puna doctorelul ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Nu dispera degeaba.
Te pup.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

la toate fetele !
Tzuchi, Megbeng FELICITARI pentru bb ! Sa va dea Domnul un bb sanatos si sa savurati din plin aceste momente magice !
Zilele acestea s-au umplut topicele cu . Sa fie intr-un ceas bun si sa stati mai fetelor cu manuztele intinse, poate, poate...se mai ia
Pitzirica si Cristinamaria tinem pumnii si asteptam sa ne dati vesti bune !
Pentru toate fetele , zile fertile si cat mai multe vesti minunate !
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor azi am fost si eu la medic
si mi-a dat sa fac niste analize in z 21,pe 1 iulie.
urmatoarele:
TSH
FSH
LH
PROLACTIN
PROGESTERONE
TESTOSTERON
ESTRADIOL
voi ce ziceti?
se fac toate intr-o zi ?

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ce mai ploua cu simptome si gravidute luna aceasta! Bravo fetelor, parca imi vine si mie sa chiui cu toate ca n-am de ce.
La ovulatia urmatoare ma imbat poate iese ceva!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

BUBULEANO, ori esti mahmura, ori. Eu ti-as dori a doua parte. Si ce daca l-ai bombardat? Lasa sa se invete cu greul de mic, ca viata-i grea! Sa stii ca nepoata mea a fost conceputa tot la vreme de dezmat, dupa ce ai ei parinti s-au detoxifiat, ca sa zic asa vreo doua luni, ca deh, doreau un copil sanatos. Si exact dupa un chef de pomina, cu alcoolemie de le faceau dosar penal daca-i prindea, hoop si nepoata mea! Da esa stii ca e fff frumoasa si desteapta, seamana cu matusica ei doar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai bubule, tu nu stii vorba cu copii care se fac la betie? asa am ramas si eu prima data, in luna de miere, intre dat in toate draciil;e din disneyland, baut bere si vin in fiecare seara, dat cu parapanta, carat bagaje (la intoarcere am avut 54 de kg de bagaje, din acre jumate am carat eu) etc
iar luna asta a fost de rasul curcilor...habar nu aveam in ce zile sunt...iar joi cand am plecat sa-mi fac testul de sange m-am intors sa ma uit in agenda care a fost UM, ca stiam ca ma intreaba si sa vad in a cata zi sunt, serios!
stai linistita ca n-are nimic kupilu daca ai ramas fiind cu ceva alcool la bord! ideea e sa nu continui in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

nucutza, oana: asa sa fie! dar, vedeti voi, mi-e tare frica sa nu fie de rau pt ca stiu ca din cauza alcoolului copii pot iesi cu malformatii sau retardati...adika asa am citit nu am auzit de nici un caz concret... oricum multumesc din suflet ca m-ati mai linistit

pitzirica, tzuchi: FELICITARI!!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor mie nu-mi raspunde nimeni?

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bubuleano, copii se nasc cu malformatii daca mamele beau zdravan o buna bucata din sarcina..in nici un caz de la o aventura sau un paharel de sampanie.
am vorbit cu "pila" mea si diseara pe la 7 o sa am rezultatele
ar trebui sa ma duc sa invat, dar nu prea am stare,asa ca frec toate sectiunile de pe DC
edit: ma duc la nani, ca nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

meg: o sa fie bine, ai sa vezi

bubuleana

Mergi la inceput