Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-130

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabiu: draga mea, TOT INAINTE!Si eu sunt tare suparata(stii tu motivul)...dar mergem mai departe....o data si-odata trebuie sa reusim.Te pupa tulceanca ta.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

merci nusy, asta e , o iau de la capat, incerc sa ma imbarbatez singura. Daca as avea banii, acum m-as duce sa fac FIV. Desi, am mai spus-o, la bafta noastra nici asta nu reuseste!
Te pup si bafta sambata

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

gabiu: te inteleg ca esti la captul puterilor, de-asta nici nu ti-am mai zis nimic... e greu primele zile de CM pana se apropie iar ovulatia si incepi iar sa speri... mai bine te deconectezi putin, plecati in vacanta, iubiti-va si mai uitati putin de bebe...eu cam asta fac...din toamna reincep nebunia cu analize, doctori, etc insa pana atunci fac numai ce am kef: nu neaparat in ordinea asta

bubuleana

Mergi la inceput

asa e dar numai ce am avut concediu 2 saptamani, am fost la Costinesti...am facut cam tot ce a trebuit, ne-am relaxat, dar n-a fost sa fie!

gabi

Mergi la inceput

asta am si eu in cap: analize+un FIV in septembrie.
Va pup, somn usor

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Exact la asta ma gindesc si eu. Analize si FIV in toamna, daca o da DD. Am sa fac unul singur si daca nu iese, ma las de tot, ca inseamna ca DD are alte planuri pt. mine. Pb e, bineinteles, cu banii. Am sa ma duc pe centura si poate prind 2 dintr-un foc: fac si bani si poate ma lasa si pe mine careva ! Desi, la bafta mea, nici degeaba nu ma ia vreo careva. Va dati seama ca glumesc, sper.
Pupici si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Marunzika esti simpatica. Pai daca e vorba de spus copilului povestea nasterii lui iti tin pumnii sa-ti inregistreze astia "verificarea tehnica"(aaa si iti tin pumnii sa sa iasa bine verificarea).

Mcrissa

Gabiu imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta, dar nu dispera ca vine el soarele si pe strada ta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Gabiu,, poate te ajuta putin...
Meg, bafta la ultilmul examen!
Bubuleana, distractie placuta! Am vazut aseara la TV ca e cam pustiu la mare...
Nucutza, sper sa iti iasa totul asa cum planuiesti! Mai putin faza cu centura, bineinteles!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

felicia: eu merg in vama si de-abia am gasit camere libere... mi-ar placea mie sa fie pustiu e mult mai relaxant si mai romantic asa
probabil ca in cursul saptamanii e mai liber dar, din pacate, in weekenduri e cam full

laura ioana:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Laura Ioana duuulce!

Gabiu, Nucutza, asa va vreau!

Pupicei, Ingeras14+

Mergi la inceput