Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 30
alina80 spune:
Buna fetelor!
Eu iar am avut o noapte nasoala, cu dureri de ureche. Aseara aveam frisoane si temperatura si l-am sunat pe doctor si mi-a zis sa iau antibiotic, Amoxicilina. Azi ma simt mai bine, nu ma mai doare foarte tare urechea, dar tot am temperatura si ma doare capul.
A venit si pediatra azi.
IRINA, sa ne treci si pe noi te rog cu datele pentru cinci luni: 71 cm. si 8,400 kg.
Mi-a zis sa ii dau branza de vaci in piureul de fructe, carne de vita in piureul de legume si seara o masa de cereale Nestle care contin si lapte. Si sa ii mai fac si orez cu carne, un fel de pilaf pe care sa-l pasez. Asta nu i-as da ca e constipat Ayan.
I-am zis ca plecam la mare si mi-a zis sa stam pe plaja dimineata pana la 10 si dupa ora 4 seara.
BEE, nu e de la curent cu urechea, ma feresc mult de curent. Mi-a zis dr. ca otita se face pur si simplu si ca pe fond de alaptat, deci de imunitate scazuta, am facut si eu. Iau antibiotic, asta e, am mai luat o data Amoxicilina cu mastita.
MONI, si Ayan mi se pare ca se maraie de plictiseala mai mult decat de dinti.
SILVI, pupici papiciosului Alain!
GIOVA, cum mananca Marcolino iaurtul?
Fug sa pap.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
Giova spune:
Silvi, Cata mi-a papat super bine supica. I-am fiert osul intr-o apa, pe urma am aruncat-o si am fiert in alta. In legumele de supica(morcovi, mar, telina, gulie, patrunjel, dovlecel, pastarnac, fasole verde) i-am pus 3-5 lingui de zeama de pe osul de vita. le-am mixat si a papat bebeul meu super bine. Nu i-am bagat maduva, inca.era si putina. mai are o portie si pe maine, caci maine tre sa gatesc pt. musafiri si nu mai am timp de papica lui.
Alina nu papa iaurt simplu. i-am scos pt. mai tarziu ultimul Danonino. si pe urma gata, daca nu vrea iaurt cu piure de fructe nu mai papa.
Si mai alaptezi acum, daca iei antibiotic?
Ce vreme urata si vroiam sa ies in oras sa-i iau ceva la baietelul nasilor. e cu 2 luni mai mare decat marco. ce va fi la noi in astea 3 zile..... ma bucur ca e cuminte.
Am terminat de calcat si am bagat o masina la spalat, caci pana luni nu mai spal, daca am musafiri pe cap.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
T_Ioana spune:
Fetelor, al meu cupil nu prea vrea sa pape masa de la 5 cu fructe, nici iaurtul nu ii prea place, nici mar ras cu biscuiti....i-as da si eu iaurt Danonino (cu toate ca am auzit niste chestii cumplite despre tot ce inseamna Danone) ca vad ca altceva nu baga......Mare dilema! Oare pot sa ii dau pepene galben? Mie imi place de mor dar nu stiu daca are ceva contraindicatii la bb. Voi stiti ceva?!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

de