Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Silvia si eu as zcie ca e putin cam mult mai ales ca la cate mese sunt intervalul intre ele nu are cum sa fie mai mare de 3 ore...asta dc nu se trezzeste la 05. Si iti spun pt ca si Mario papa cam la fel insa acum am ajuns la 3 biberone jumate plus piureul cu carnita de 200 si un fruct sau iaurt de 100 si tot considera doctorita ca e foarte mult, insa francezii sunt mai temperati ca noi...asa ca... Vezi si tu dc ai impresia ca e plin da mai putin dc totul e ok si papa cu pofta si cere inseamna ca atata e necesarul lui si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare fetele,
Cred ca si pe noi ne apuca dintzii mai rau caci nu numai ca se freeaca la gingii dar a dormit prost si a sarit peste 2 mese in interval de 12 ore, sa vedem cum evolueaza.
Deci mamicutze cu bebelasi care avetzi chef de plimbare azi sau maine, noi vom fi in IOR azi pe la 6 la intrarea de linga statzia de metrou Titan si maine in 2 reprize: pe la 11.30 pina pe la 1 si de la 5.30 pina pe la 8, asa ca poate ne vedem.
Eu maine nu mai am net si doar dc ploua nu iesim.
Pupicei si numai bine, vorbim martea viitoare cand ne revenim dupa zbor.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Vazut momentan pe Carla Maria de Janina..f. haioasa si daca a urlat in biserica ce? Cica poarta noroc!Vazut si Clara Franciscasi tot zic ca seamana bine de tot cu Bia!Dragii nostri gemeni, Daniel si Eduard au primit o gramada de cadouri!Basca diploma..o merita!Mama ce garsunica e si Ilinca noastra!Bag seama ca papi bine fato!Vazut si Mario alias Mohamed, in poza cu balele, chiar ca par dinti!Marco deja s-a pus pe mers si e tare fericit..Giova sa stii ca seamana bine cu tine..cu tatii nu mi se pare!March de unde are Ioana mai atita par..zici ca-i peruca la fel ca Daria de Luna Noua!

poze noi-15 iunie - operatiunea dintii
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!
Cata ma bucur ca nu mai are febra Bia. Noi cu dintii....nu se simte nimic, gingiile umflate, copil cuminte .
Am facut 5 sedinte la solar, 4 de 6 min. una de 9. mai merg sambata una de 9, ca nu am avut timp sapt. asta. Oricum merg la ala vertical, unde stau in picioare, e mai puternic, dar pe picioare ma prinde mai putin, cica ala tip 'cosciug' prinde bine pe picioare, dar nu intru acolo nici batuta.
Ingrid trimite-o ca ti-o expediaz daca ma supara.
Maraki cred ca esti super fericita ca pleaca socrii.Se intorc pt. botez, nu? Doar ei il fac. Lasa ca scapi de ie pt. 7 sapt. si nu-l mai shakereste nimeni pe angelo.
Silvi de te aude Liliana ca i-ai botezat copilul...o incurci. Al ei e Nicolas, nu Marcolino.

Bai dar ai vostri mananca nu gluma. Marco papa asa:
8.30- formula-210 ml.
10.30- piure de fructe cu diverse chestii(dar putin papa,cca.50 gr.)
13.30- supica
16- iaurt, sau ceva fruct, tot putin.
18.30- cereale sau formula- 180 ml
22.30- formula - 210 ml.

Revin ca e vara-mea la mine si mai stam la o poveste. am o groaza de treaba, caci maine ne vin nasii de cununie. pana duminica am musafiri si adio net, caci e compu. aici in sufra. Poate tot gasesc eu o pauza si fug sa vad ce faceti.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Da Giova ai dreptate..si eu tot vertical..am fost in alti ani si la orizontal dar e aiurea senzatia..pe picioare si io sunt mai alba!
Am pus poze tare la semnatura..Bia printesica!

poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Neatza mamelor din lumea'ntreaga!!!!
OOOOOOO, Bia, ce bine arati!!! Da unde plecati, draga, de v-ati gatit asa frumos? Sunt superbe rochitele si fetitza in ele e de vis. Imi place rochita alba cu floricele si palariuta...mortala. Ce bine ca la voi e cald in casa...la mine e racoare..nmu se poate sta la cracii goi, iar afara vedeti si voi cum e, nu stiu cand o s-o scot si eu pe a mea la rochita. Apropo de vreme, am fost ieri in parc si ne-a apucat grindina pe strada...nasol de tot...am inteles ca nu a fost in toate zonele din Bucuresti.

Vad ca toata lumea se chinuie cu dintii...a mea deocamdata nu are peoblema asta...dar din ce citesc ca patiti voi, nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta.

Se indura cineva sa-mi dea noua parola de la cont? Sunt persoana de incredere, jur.

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am intrat si eu sa-mi vars of-ul in public.
Fii-mea dupa ce ca a plans de durere aseara, asta noapte a dormit cu noi si n-a mancat aproape nimic, dimineata cand sa mergem la kineto: temperatura! . Si un pui de diaree (dar ala era doar pui, ca a facut kk de 2 ori in 2 ore). Eu nr-ul de telefon de la profesorul de kineto, nu-l aveam. Si cum sunt fata parolista, am infipt un eferalgan in fundul Anei si am purces la drum. Pana acolo toate bune: fata moale, n-a vrut papa, dar nici nu mi-a facut scandal ci a dormit putin. La nenea, toata numai zambet. La intoarcere am reusit s-o var in scaunul de mashina, dupa care a inceput calvarul! Cred ca am oprit de 20 de ori, pe unde am apucat. Ca fii-mea nu numai ca urla, dar se arunca din scaun, ceea ce mi se pare mult mai grav decat racnetele cu care sunt mai mut decat invatata! Nu stiu ce a avut, dar ea vedea ceva interesant in dreapta ei si se apleca in fata! . Din orpriri in opriri, pana pe Cantemir unde in mijlocul traficului am dat avarii si am scos fata din mashina ca nu se mai putea. SI apoi ce sa fac? AM oprit 2 fatuci de scoala generala si le-am intrebat daca nu cumva merg la Creanga, scoala de langa mine. Acolo mergeau. Bafta mea. Le-am pus fata in brate, le-am bagat in masina si am plecat acasa. Cand s-a vazut in brate, Ana s-a potolit. Asa am ajuns eu acasa! In parcare evident am inceput sa plang de nervi. Ufffff. GAta.
Denisa, pai maine dimineata venim si noi in IOR. 11.30 e o ora mult mai rezonabila.
la toate

Mergi la inceput

Stai linistita ca rochitele nu cred ca mai apuca sa le poarte, din cauza vremii, ca-i ramin mici. Am gatit-o si eu asa ca nu plecam nicaieri, dar am zis sa mai fac si altceva sa-i distrag atentia de la dinti..acum tot in vaitat este si o legan in Polly.Cite grade aveti in casa? Noi 26 si o tin in body cu mineca scurta si ciorapei

diverse
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetelor,
MARCH, MONI si INGRID, merci mult pentru aprecierile cu privire la matzul alb, acum sta in brate la mine cand scriu, a bagat boticul in bluza mea.
SILVI, abia astept sa vad poze cu pisicuta ta.
Se pare ca la moda in secta sunt dintii asa ca ma alatur si eu.
Vai de steaua mea, a inceput Mark cu dintii, s-a trezit azi noapte de nu stiu cate ori maraind, il puneam la san, sugea putin maraind, il puneam in patut, adormea, iar se trezea maraind si rodea la jucariile de plus, vai de capu' meu, daca o tine tot asa io imi iau campii!
De ieri a inceput mai rau, avem provizie de inele de alea in frigider, se pare ca il calmeaza cat de cat, avem vreo trei pana acum. Plus un rac, un calut de mare si un peste, dar astea inca nu i le-am bagat in frigider ca sunt plusuri cu inele gingivale si se joaca toata ziua cu ele.
Are gingia de jos super inflamata si maraie daca il ating acolo, parca e un catel turbat. Offff, mai ales seara il apuca, daca ne jucam cu el mai uita dar in rest maraie si roade pumni la greu.
Ieri am stat in parc vreo trei ore si a tot ros la jucaria de la carut.
De intalnire nu stiu ce sa zic, poate maine ajung si eu, cine mai vrea sa vina maine? Azi in nici un caz, ca vine nasa sa il vada. Saptamana viitoare avem botezul, iar week endul asta trebuie sa alergam dupa cumparaturi.
Plus ca nu am cu ce sa ma imbrac, ca sunt si nu ma mai incape nimic de dinainte, cred ca trebuie sa imi iau ceva de imbracat, asa ca LILIANA, si io ma plang ca nu am cu ce sa ma imbrac!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Bee inseamna ca noi suntem copilite pe linga ce tragi cu Ana..Vai de noi pina scot coltii fetele...si eu o balansez in scaun si ea se vaita ca un om mare!Acu cred ca adoarme cu covrigul in mina, dar tot in urlete ne trezim si noi!Fericitelor celor carora le-au iesit dintii la bb pe nesimtite..

diverse
Ciresica Bianca

Mergi la inceput