Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele, eu am niste zile din alea cand n-ai chef de nimik dar e obligatoriu sa faci zeci de treburi de nu stiu pe unde sa apuc. Daria e bine papa f bine cam 3 mese pe zi plus tzitzi la greu. E vioaie si nu mai sta locului deloc. Poate ma credeti nebuna dar repeta dupa noi unele cuvinte de ne-a lasat masca...mama, papa, balon si Diana... Dintisorii ne chinuie in continuare.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina, iti tinem pumnii sa se faca bine micuta Sabina, pupici.
Maraki, m-ai impresionat, te felicit.Pupicei multi,multi.
Pisoi, esti o draguta.Discutam pe PM.
Cred ca ma duc si eu la culcare, desi nu mie somn deloc...maine iar imi face trezirea Alain la prima ora, n-am idee de ce se trezeste asa de repede.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

buna seara,

Silvi te inteleg dar nu trebuie sa te simti prost pentru ca intentia ta a fost admirabila si mi se pare culmea ca ai patit asa o tampenie de faza!
Maraki eu am citit repede Madonna si mi-a venit rau! Dupa aceea m-am linistit, vorba Irinei daca ziceai de Beckham... Lasa ca si noi ne-am intalnit intr-un restaurant cu Steven Segal (asta o tot freaca prin Romania) si era frate-meu disperat ca-l invitasem si pe el sa vina dar nu a vrut, dupa aceea si-a dat pumni in cap.
Moni mai dar idiot e seful ala al tau, dupa ce ca te duci la munca asa de devreme (ai maaare noroc cu Ghita!) mai si cauta nod in papura nemernicul!
Catalina vad ca Bia e mai bine, fara febra slava Domnului! Lasa ca ies dintisorii aia odata... sa stii ca totusi s-ar putea ca fierul ala sa-i fi facut pofta de mancare! Auzi dar salata aia ai pus-o cruda?
Bee cum a fost de dimineata, ai incercat?
Deaa deja premergator? wow! Sa stii ca te inteleg cu doctorii, si eu am sarit controlul de 3 luni ca era copilul sanatos... o cantarisem era ok, so...
Fetelor am inceput mesajul acum 3 ore asa ca nu mai stiu acum ce si cui vroiam sa raspund... revin.

Mi-am luat robot Platinium si suntem ff incantati de el... Carla a papat azi supa-crema de legume si mai tarziu o lingurita de suc de morcov. Se pare ca i-a placut morcovul... vad ca papa orice.
Si ca sa fac si o prostie pe ziua de azi... o culc pe la 5, ma asez in pat langa ea, zic: stau pana vad ca a adormit bine... si evident ca am adormit si eu langa ea pana la 8!! Abia la 11 am reusit sa o culc!
Haideti ca mai citesc ce ati scris intre timp si revin.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Am gasit ceva interesant legat de comunicarea cu bebelasii prin semne, va trimit si voua site-ul, poate va este util.

http://www.mybabycantalk.com/content/dictionary/dictionaryofsigns.aspx?letter=A&wor

poze

Mergi la inceput

Janina, acum cand amvazut postarea ta mi-am amintit, scuze, am si intrat si ti-am trimis mail-ul cu carticelele. Multumesc pentru consolari, asta e, am gresit si eu, administratorii au dreptul sa inchida subiectul si daca au optat pentru asta..no coment. Oricum ma bucur ca am reusit sa o ajut, macar putin.

poze

Mergi la inceput

Silvi, super site-ul De cand ma stiu imi doream sa invat limbajul semnelor...nu am timp dar macar asa de curiozitate

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki esti demna de admirat.
anda e fain pisoiul.
Silvi mersi de site.il voi studia maine.
Anabordea, Daria repeta cuvintele dupa voi???
Irina, Marco o ia pe urmele lui Mario. Incearca sa se ridice in patru labe. Cine stie cand va reusi, deocamdata ridicam fundicul si adunam picioarele.
Astery ma bucur ca s-a intors al tau sotior acasa.
Irinatunza, anca oltean, janina . cat priveste parola....vb. cu Ursoaica.
Moni imi pare rau ca ai un nebun de director, nu te mai stresa si din cauza lui.Deci...miss Di s-a saturat de biberon? Smechera.Cand aud ce bine mananca ea, al meu face nazuri, nici nu stiu ce sa-i mai fac sa pape. parca de toate s-a saturat, in afara de piureurile de fructe.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Anabordea si eu am de gand sa experimentez cu bebe asta, macar de curiozitate.
Janina, iar mi-a trimis mailul inapoi, am pus carticele despre psihologia copilului pe contul comun, sa le poata lua cine vrea, sunt f bune eu am inceput deja doua dintre ele. Sunt f interesante, nu stiam modul gandire al copilului mic. Sunt egocentrici deoarece nu pot sa vada lucrurile prin ochii altcuiva, daca pe ei ii doare ceva au impresia ca toata lumea simte acest lucru, nu stiu ca lucrurile exista chiar dac ei nu le vad, etc. Gasiti f multe lucruri interesante acolo. Cred ca e viatal sa stim cum gandesc bebelasii nostrii pentru a-i putea intelege si ajuta.
Acum fug si eu la culcarica, noapte buna.

poze

Mergi la inceput

Da, Giova, ca mi-a inghetat creierul cand am auzit-o... nu-mi venea sa cred! Si e in stare sa faca eforturi supranaturale s-o poata imita pe sora-sa...efectiv s-ar duce dupa ea...e cea mai fericita daca o asez in fund langa Diana cand aceasta se joaca cu jucariile. Si daca Di pleaca, Dari da sa se ridice...Binenteles ca in tot acest rastimp o sustin de subtiori..dar tot mi se pare prea mult pentru varsta ei..tin minte ca Diana nu era nici pe jumate cum e Daria

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

SILVI, noapte buna, multumim pentru carticele. Acum intru sa le iau.
DENISA si GIO, merci frumos de aprecieri, e un jucaus si un iubitor.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput