Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
Ursoaica spune:
La multi ani AYAN, DAVID, RAZVAN STEFAN, CLARA MARIA, ANDREI RAZVAN si TIBERIU!
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

irinadum spune:
Atata am retinut...varza murata

vreau si eu...........mai ce oameni auzi cum zice si eu salivez

A si Maradona...Monica da-l incolo de drogat....dc era Ronaldo , Beckam, Ronaldinio mai ziceam...
Mirela bine ca ai scapat ai sa vezi ca o sa fie ok si uiti si de necazul asta si gata......iese soarale.
Ups a inceput meciul si fug.
silvi_2005 spune:
Acum am reusit sa termin de citit ce ati mai postat, pana acum am fost ocupata sa-mi cer scuze pe forum si pe PM celor doua persoane care s-au oferit sa ma ajute sa adun lucrusoare pentru fata de la Bistria. Nasola faza si zi si etc...administratorul a spus ca va inchide subiectul deoarece fata este destul de mare pentru a lua decizii, perfect de acord, l-am rugat sa inchida subiectul. eu oricum o voi ajuta cu ce pot, nu are nici o vina fata ca nu are 14 asa cum am fost eu informata.
Pisoi si Anasebe, va multumesc si voua ca ati incercat sa ma ajutati, va hotarati voi daca vreti sau nu sa-i mai trimiteti lucrusorele, scuze ca v-am dezinformat si pe voi. nu mai retin daca s-a oferit acreva dintre voi, sunt cam varza..in viata mea nu mi-am cerut atatea scuze...dar nici asa boroboata in public n-am mai facut.
March ma bucur ca e bine micuta ta, sa fie sanatoasa si sa nu te mai ingrijorezi.
Alain a papat ceva piure de pere pe la 7, nu-i mai tine de foame laptele timp de patru ore, a suferit si el saracu ca azi am fost tot cu gandul in alta parte si l-am cam pus in patut.
O sa treaca si ziua si faza asta. Va pupacesc.
poze
maraki spune:
Silvie nu iti mai face atatea procese de constiinta
S-a intamplat, gata...voi sa fiti sanatosi si cine vrea sa continue sa ajute fata, o va face chiar daca are 17 ani.In defintitv este pt. un bebelus nevinovat
Irina, hai fata ca Maradona ramane Maradona! El si Pele !!! Cand o sa fie babaciuni astia de azi ce...nu o sa conteze un autograf de la ei? Nu sta nimeni in fatza lui Maradona( ma refer la astia de acum )
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
irinadum spune:
Maraki corect Maradona e Maradona si Pele e Pele da acu' zi si tu dupa care fugeai dupa piticu' drogat si obez sau dupa frumuseii astia tineri?
E drept ca e vedeta si normal ca iti faci poza cu ei ...si eu mi_as fi facut
irinadum spune:
Silvia ce tot te superi? Tu ai vrut si ai sa faci o fapta buna...acuma dc administratorii acestui site nu sunt de acord asta este...cine te impiedica sa dai niste hainutze. Si in plus nu am inteles ceva : dc fata aia are 17 ani de ce nu ar putea fi ajutata?Trebuie sa ai o anumitta varsta ca sa ai nevoie de ceva sau cum? In fine stai linistita si fii impacata ca tu ai facut ceva.
monica70 spune:
Ceau gagici eu sunt la zi cu lectura (am mai citit la birou) dar de scris nu prea pot.La birou e patronula,acasa nu merge Pc-ul.Mai dureaza cateva zile pana imi cumpar hard nou si pana imi instaleaza ce trebuie pe el. Cu astalalt dureaza 10 min pana se incarca o pagina,ce sa mai vorbesc de scris...
Noi suntem ok,eu f. obosita,dar azi am reusit sa dorm de la 16,30 la 19 ... odata cu Diana (ea pe balcon,pazita de Ghita).
E tot cam maraita,dar cum de ieri vine mami in fiecare zi de la 11 la 14 si mai vede lume noua s-a mai calmat,plus ca fiind vreme buna mai iese afara.In rest papa bine ,deja ii fac si branza zilnic din cca 250 mal Nan. Azi a bagat un mara,doua caise,doua piersici (in diverse combinatii cu fulgi,cu branza etc. si o portie piure de cartofi,morcov si piept de pui. Am auzit pe aci care ii da cu linguritza.Ea a bagat un piept de pui in 3 zile.Asa am facut si acum ,pastrez piureul in frigider si ii dau si maine si poimaine din el.Daca nu bag in el fulgi,cred ca n-are nimic. Am am mai incecat sa ii dam cu bibe ceai sau lapte dar numai cand vede sticla devine isterica.Cu linguritza baga...Azi i-am cumpart o cana cu manere,pentru bebe si i-am dat o gura de ceai cu ea.Dupa ce s-a prins ca si din ea curge...iar a impins-o in laturi,nu vrea si gata!
Am mai citit chestia cu ciresele ... azi mi-a zis mami ca nu stiu ce tantai de la TV sa zis c anu-i bine sa mancam in fiecare zi morcovi ... si eu ii bag zilnic in piure 
E totala aiurea.Am vrut sa ii cumpar pere si prune ,dar n-am gasit in zona si n-am apucat sa merg pe la maeketurile mari.Cu iaurt n-am incercat inca.Dar care e logica ... lapte de vaca nu e voie si iaurturile nu-s tot din lapte de vaca? Si ouale de cand se pot da? A inceput cineva? Mai dati-mi idei de papica ... dar nu la borcan.Fasole verde e voie,sau mazare?
Ce sa mai zic,ca tare greu scri din 2 in 2 minute mi se deschide o fereastra cu reclame ce nu se poate inchide decat fortzat si se blocheaza ...

MIRELA e nasol dar bine ca macar ai scapat odata,lasa ca acum macar stai cu Dani o luna acasa.Eu zic sa stai daca poti!
Si la mine a comentat boul de director (de parca ar fi firma lui) ,ca vezi doamene cum primesc eu concediu medical pentru bebe,ca e Ghita in CIC! De parca ar avea legatura una cu alta.Dar am dat telefon la casa de sanatate sa fiu sigura ca e ok (desi eram 99,99%) si pe urma i-am zis la dobitoc.Si mai si minte ca nu ,ca el n-are nimic cu asta,dar ca au intrebat cei de la ITM ... (s-a nimerit un control de la astia pentru o tipa ca facuse reclamatie ca o dau afara) ,va dati seama ca aia habar n-aveau de persoana mea,cu atat mai putin ca Ghita e in CIC si nici n-au legatura cu cass-ul (asig.de sanatate) ,dar e atat de prost si de las - eu macar daca mint,mint ssa cred si eu
Dar ii du pace,ca asa e el bagaretz la totzi si face cu nervii ca eu si colega nu il tratam ca pe un director,facem ce avem noi chef 
Ce voiam sa mai zic ..
SILVI e ok,nu te mai necaji degeaba
Hai ca trimit sper sa mearga@
Pusi la restu lumii!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Giova spune:
Ne-am intors si noi de afara. a fost super vesel, a urlat cat l-au tinut plamanii.
Maraki...Maradona... fac si eu ca Irina.....nu ma prea incanta...dar poza tot mi-as fi tras cu el.
Ana_m ma bucur ca a juns mama ta cu bine, acum ai cu cine sa lasi puiuta mofturoasa la papa.
fete va
, merg sa pregatesc masa ca vine sotul acasa, pe urma baita, etc, etc. si intru mai tarziu.
Bai da Moni pe unde e?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Giova spune:
Uita ba ca a aparut Moni. acum vorbeam de lup.....
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
pisoi3 spune:
Fetelor, am pus si eu poze cu Yodi si familia lui. In poze e cu fratiorii, mamica si taticul lui.
Ma apuc sa citesc ce ati mai scris.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui