Unde sunt greturile???

Unde sunt greturile??? | Autor: mitzura

Link direct la acest mesaj

Sunt in a saptea saptamana de sarcina si nu am nici unul din simptomele clasice, respectiv greturi, stare de rau, varsaturi. Doar sanii sunt tensionati, si am multa pofta de mancare, atat. Acuma nu ca mi-as dori eu sa-mi fie greata, pentru ca mi-e foarte bine asa, dar prin toate cartile citesc ca starea de rau este determinata de schimbarile hormonale din organism. Ori la mine nu e nici o stare de rau. Asta ce inseamna, ca stau mai prost cu hormonii? Sau ce? Aseara am inceput sa-mi fac tot felul de probleme (ca asa e omul cand n-are ce face isi face ganduri), ca poate puiul meu nu creste, sau s-a oprit din evolutie, sau mai stiu eu ce. Asa ca lamuriti-ma si pe mine.
Ati trecut vreuna dintre voi prin faza de inceput fara sa simtiti nimic rau?
Mitzura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mitzura, stai linistita! Fiecare organism reactioneaza altfel. Unele mamici(viitoare) au greturi si varsa, altele nu. Daca ai scapat esti o fericita. Sarcina usoara si o nastere si mai usoara!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Draga mea bucura-te de lipsa lor. Pentru ca pot apare sau nu. Si zau ca nu sunt o fericire. Si fii linistita bebele e bine chiar daca tu nu ai greturi!
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Nu te ingrijora ca ele nu apar! BUCURATE!!! Nimeni nu a spus SARCINA=GRETURI!!!
Nici eu nu am avut NICIODATA greturi,ameteli sau alte chestii de astea!!! Bineinteles i-mi puneam si eu aceeasi intrebare ca si tine,dar m-a lamurit dr. meu,asa ca sarcina usoara in continuare!

Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Two little twins are gifts from above,
Two special people to snuggle and love...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Fii FERICITA!!!
Nici eu nu am avut nici o problema.
numai bine iti doresc!!!

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Nu te "vaita" ca iti este bine. Poate sa iti fie mai incolo rau.
Fii fericita si bucura-te de aceasta stare, UNICA !

Sanatate si numai bine.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Nici eu n-am avut greturi, doar o foame teribila, care m-a lasat pe la inceputul lunii a opta! Sa stii ca greturile nu sint obligatorii. (Si nici grijile :) ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Draguta nici eu nu am avut nici un fel de greturi. Acum sunt in luna a7a si bb este bine si eu la fel. Mai greu este cu foamea nebuna, dar mai bine asa decat greturi.
Sarcina usoara in continuare si multa sanatate.
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nici eu nu am avut greturi, ameteli, pofte... nimic din ce stiam ca se intimpla cind esti insarcinata. Doar o stare cumplita de nervi pina am aflat ca sint insarcinata, apoi m-am fortat sa ma linistesc ca sa nu-i fac rau lui bb. Asa ca stai linistita! Nu toate sarcinile sint la fel, depinde mult de organism si dupa cum vezi si de psihic.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

Vai ce bine era la 6-7 sapt. fara greturi. Am sperat si eu ca scap, insa dupa ce am facut injectia cu gravibinom in sapt. a 7-a au APARUT.
FII FERICITA! Mananca tot ce-ti place, ca daca apar, nu o sa-ti mai placa nimic. Eu de atunci am slabit.
BUCURA-TE DE CLIPA ASTA!

Crisu
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nici eu nu am vomitat niciodata in sarcina in schimb aveam probleme cu mirosurile.Cum simteam un miros care nu-mi place ma lua cu lesin de la stomac.Nu aveam greturi dar 3 luni am mancat covrigi si portocale pt ca altceva nu suportam...esti o fericita altele vomita si un pahar cu apa.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput