Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 24
Rallu spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Si am o intrebare : RALLU stii ca maine te mariti???
Sun-uleeee....nu stiam soro, uitasem cu desavarsire...ce ma faceam daca nu va aveam pe voi sa-mi aduceti aminte?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
cri. spune:
quote:
Originally posted by elara
Cri, bine-i faci.
si asta e pt tine
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
multumesc
Lid, de unde e rochita? e nemaipomenita!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
elenuca spune:
dragele mele ELARA si CRI, pai vroi credeti ca am intrebat-o eu?????? m-am trezit cu telefoane.. ca s-a gandit ea si vrea sa facem la cutare restaurant... pe urma, a doua zi... ca vrea sa ne fie nasi cutarescu... in puii mei, a fost in stare sa il sune si sa il intrebe, voi va dati seama in ce situatie ne-a pus? si persoana e si VIP... in fine... am trecut si peste asta.. dar ... cand mi-a zis ca s-a gandit ea la o rochie pentru mine cu niste albastru si mov, am facut asa o fata ca al meu a pus-o la punct imediat si i-a taiat macaroana... de atunci a zis ca nu se mai baga ca ne lasa sa ne dam noi cu capul de pereti... ce te faci insa ca abia dupa cateva zile a uitat si a reinceput cu nasul...
fetele ... e naspa, va spun drept. Eu sunt o persoana rabdatoare de felul meu dar.... ma lasa nervii... noroc ca al meu e de partea mea ca as fi innebunit de mult...
quote:
Originally posted by elara
elenuca, iti scrisesem ieri un mesaj da' pana sa-l inchei, mi-a picat curentul electric si am plecat acasa ca si asa trecuse ora de program. Si eu acasa nu am net inca.
Asa ca iti raspund abia acum: deci filmuletul este unul pe care vreau eu sa-l fac, cu pozele de ale noastre si pe care sa-l pun inainte sa intre tortul.
Offff, fetelor, Elenuca si Cri., ce rau imi pare sa aud de asa soacre.....
Mai bine nu le mai intrebati nimic, cumparati si decideti de capul vostru (impreuna cu mirele) si apoi nu vor mai avea ce zice.
Succes mult sa ajunga si ele la sentimente mai normale...
AAAAA Eu as intreba-o daca si ei i-a luat soacra ei rochizta de mireasa. Si daca ar spune ca da as intreba-o cu un zambet candid: Si v-a placut muuuuuuuuuuuult?
Pisik, Rallu face nunta la Vulturul.
Sunsmile, cam rarutz pe la noooooi..... Iti ducem dorul....quote:
Originally posted by elenuca
elaraaaa despre ce filmulet vorbesti tu? ce videoproiector?
si sunt de aceeasi parere cu tine cu soacra... a mea... foc belea sa-i zic mama, auzi tupeu, pai mama mea e unica, nu pot sa spun mama nici sa ma bati... si ... sa va mai spun ca am de gand sa trec pe la farmacie sa-mi iau niste calmante ca o sa ma innebuneasca cu capul... mai deunazi imi spunea ca-mi ia ia rochia de mireasa si ca o sa aiba ceva albastru prin ea, sau mov sau verde, am posibilitatea sa aleg...
fetele sunt eu absurda?
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
cri. spune:
quote:
Originally posted by elenuca
m-am trezit cu telefoane.. ca s-a gandit ea si vrea sa facem la cutare restaurant... pe urma, a doua zi... ca vrea sa ne fie nasi cutarescu...
cunosc am trecut si prin asta....of of...mai mai
aaa, una buna: parintii mirelui trebuie sa stea in primul rand la biserica cu nasii si mirii la un loc (stati linistite, i-am zis ca nu accepta preotu')
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
emilyjeuly spune:
lid, felicitari pentru rochita! este foarte frumoasa! sa o porti iubita!
mey fetelor, ce de probleme cu soacrele astea.... norocul meu este ca soacra-mea este in alta tara si vine doar cu 2 saptamani inainte de nunta cand totul este gata! ma rog, oricum soacra mea nu este genul cicalitor dar nu se stie...
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
Alynutza spune:
Fetelor, ce mai patimiti si voi cu soacrele astea... si nici macar nu sunteti nurori oficiale... Eu am noroc ca nu s-a bagat (aproape) deloc in organizarea nuntii, avand in vedere ca ni-o platim singuri (bine, recunosc si ca ei au cotizat serios si ne-au intrebat daca vrem banii inainte sau la nunta si ne-au dat o parte inainte ca ne amenajam casa si aveam nevoie). Oricum, la cat de dracusor impielitzat sunt si eu de nu mi se pune nimeni in cale... tot cum voiam eu ar fi ramas.
Lid, subscriu si eu, foarte frumoasa rochitza, s-o porti iubita.
Nunta noastra
Pregatiri
Giova spune:
BloodyMary, Carmen_Marieta, dido, jesia, liviana20t, Rallu, ralnied1, ver@, issis
casa de piatra, o vreme frumoasa si o nunta ca-n povesti!!!
eu sunt printre smotru, copil si Dc. azi ne vin nasii de cununie asa ca...tre sa ma pregatesc. bine ca am terminat cu papica.
Noi de abia asteptam sa vina 24 iunie sa ne luam verighetle ca le vom purta. pe mana cealalata, dar nu ma voi putea abtine. Chiar daca nu in fiecare zi.
Krelia s-a schimbat programul, mergem pe 9 sept.
Sper ca...daca tot vin in Buc. sa ne intalnim, macar asa putin.Doamne ca astept mai mult concediul decat nunta, sunt normala?????
gata pauza am plecat la treaba.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
daii spune:
Hello, fetele!
Am intrat sa le urez tuturor miresicilor in wendul acesta: Casa de piatra, sa fiti fericite, sa aveti o nunta ca-n povesti, asa cum o visati de 1 an incoace, si sa fiti iubite vesnic!!!
Rallu, a sosit si ziua cea mare, iti doresc o petrecere frumoasa, si sa fii cea mai frumoasa miresica.
Pupicutzi multi la fetele cochetele
elara spune:
Carmen, dar tu stii ca te mariti maine?
Heiiii,...Vera????
Lasa ca va amintim noi.
Dya, cred ca 17 voiai sa spui, nu 10 iunie, nu?
Frumoase miresici ed wk acesta, va doresc nunti MINUNATE!
Sa fitzi sanatoase si fericite si voi si viitorii vostrii sotziori iubitzi.
Va pup dulce pe toate
Si pe mine ma trec fiorii ca si pe Dya. Parca mai ieri eram la trag cu Rallu si probam rochitze impreuna...
Parca o revad si pe Ooana tot la targ, desi am vazut doar poze...
cumparaturi pentru nunta
Seneca
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Giova
Doamne ca astept mai mult concediul decat nunta, sunt normala?????
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Si eu parca tot cam asa... so... nu esti singura...
Nunta noastra
Pregatiri