Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
M&M spune:
Andreea si de la minne , urarile cuvenite:
sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!!!
LA MULTI ANI!!!!
poze rochita civila
eu
diverse
alishaa spune:
Divineeeeeeeee, CASA DE PIATRA inca odata si o luna de miere de vis sa aveti !!! !! Asteptam pozili!!!!!
Tocmai am fost la Creal si am scurtat rochitaaaa!!! Gand la gand cu bucurie!! Plus am scos doua volane din trena!! Acum ma pot misca normal cu ea!! Mai atarno doar 3 cm pe jos, asa ca o mini-mini trena!!!! Dar am libertate de miscare si se vede "codita" mai fain!!!!
Sa pui pozeee, breee!! Dar sa stii ca sfaturile de-abia le astept!!!! Pup you!!!!
elara spune:
LA MULTI ANI, Andreutz!
Ginutza, multumesc de raspuns.
Dinine, vrem pooozeeeeee
Ma bucur tare mult pentru voi ca tia vut o nunta frumoasa.
Casa de piatra inca o data si numai bucurii sa avetzi. Si va mai doresc o luna de miere super.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
cri. spune:
quote:
Originally posted by elara
Pup toate miresicile.
Cu soacra e bine sa pastrezi o mica distanta chiar si data de natura limbajului folosit. Cand se ajunge la o legatura prea mare si la adresat pe nume, odata cu o apropiere afectiva placuta se ajunge implicit si inevitabil si la critici mult mai usor de scapat ...de ambele parti...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Elara, ai mare dreptate, asa e, cu cat relatia e mai oficiala, cu atat mai greu e sa adresezi vreo critica sau ceva de genu asta. Numai ca la "doamna" nu e valabil. Dar ea e exceptia care confirma regula.
Ginutzaaaaa!!!! N-ai pocnit-o?!?!?! Te-ai oprit?!?!? Pentru ce ? Dumnezeule, politetea asta......ce sa te faci... Vai ce rau imi pare ca astia care o merita, nu si-o iau, din cauza ca altii au prea mut bun simt Daca e sa gandim dupa cum ne-au crescut parintii trebuia sa zambesti pana la capat, daca e sa gandim realist....si cu stanga si cu dreapta, pana te racoreai
Andreea
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
camelia1 spune:
pupicila toate fetele de aic...am venit sa va stresez sieu putin pentru ca sunt intr-o mare dilema...am fost deja la doua case de moda sa vorbesc pentru rochita...la prima mi-a cerut din start 2.000 euro eventual cu un mic disciunt...iar la a doua la prima intalnire mi-a spus in jur de 700 euroieri cand am fost sa-mi aleg materialul mi-aspus ca sub 1.000 nu iese ok mi-am zis hai ca o fac aici...dar apare problema...eu vreau rochita dintr-un voal sau omatasica (oputeti vedea si in pozele mele) cei de acolo mi-au spus, mai mult mi-au impus sa o fac din organza..dar eu nu vreau din organza....sinu stiu ce sa fac, ca simt ca innebunesc ...eu am toto colindat orasul dupa rochite dar nu-mi place nimic din ce am vazut...si nu mai am timp...sunt disperata
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ion_camelia/my_photos
cri. spune:
quote:
Originally posted by camelia1
eu vreau rochita dintr-un voal sau omatasica (oputeti vedea si in pozele mele)
Unde in pozele tale?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
camelia1 spune:
chiar in likul care este mai jos...sau nu merge?
ginutza2002 spune:
LA MULTI ANI, Andreutz! sa ne traiesti sa fii sanatoasa si iubita!
hai ca ma linistii! dupa 2 nurofen plus si un antinevralgic!
iete cum mor io din cauza la toti prostii!
si revenind la lucruri mai frumoase s-ar putea ca azi sa ma duc sa imi iau rochita de civilie!
ca aia de miresica e luata, dar mai tb o tzara modificata si dc tot ma duc la croitor sa ma duc cu amandoua!
da stau si ma gandesc ca dc slabeste fata ce fac??? ca de saptamana trecuta pana acu am dat jos vreo 3 kg!
cred ca le fac pe amadoua pe corset!! voi ce ziceti bre?
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Happiness_4_us spune:
Salutare fetelor.
Vin si eu cu o intrebare: sutienul de la ID sarieri, cel doar cu cupele din silicon care se lipesc de piele, pur si simplu doar se lipeste, sau are si vreo banda adeziva? Si inca ceva: la ce pret este in magazin, ptr ca eu am gasit ceva in genul asta aici si vreaus a vad daca se merita sa-l iau sau nu.
Multumesc mult!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."