Daca poti uita, e ok. Dar poti? A facut-o o data. E psoibil sa nu mai faca.Daca va face din nou? Eu am iertat o data. Si am sperat ca nu se va repeta. Si s-a repetat. Si? A vrut sa divortam, ca dupa nici 6 luni de la divort sa se casatoreasca, cu respectiva. Iubirea vietii lui. Cam asta e. Si am incercat sa salvez ce se mai putea salva dar nu mai era nimic de salvat. Numai in mintea mea.
Iti doresc sa iei cea mai buna decizie. Cazurile difera de la cuplu la cuplu, de la om la om.
Mi se pare interesant faptul ca a recunoscut. Sau nu avea de ales? Totusi noua luni mi se pare o relatie lunga , f. lunga daca este inafara casniciei si nu cred ca a fost vb doar de sex intre ei.Iar faptul ca individa era ''prietena'' comuna mi se pare strigator la cer. L-ai intrebat de ce? DE CE? Raspunsul lui ar clarifica multe.
She, de acord cu tine! Eu am inteles ce ai vrut sa spui, desi nu te-ai exprimat chiar in acest sens - si normal ca au sarit sa te interpreteze. Este vorba de repulsia pe care o persoana o simte fata de contactul fizic intim cu o alta persoana pe care nu o iubeste/doreste. Si da, la fel cum exista femei de genul asta, exista si barbati. Poate, cum ziceai, noi suntem printre norocoasele care am intalnit asa ceva. Nu toti barbatii separa sexul de sentimente, sa stiti!
Coraly si Sergiu
poze
nu mai avem nici o veste de la tine,ce s-a mai intamplat.Sper ca totul e OK.Astept sa dai vesti
ANGELA