dileme
Buna!
Sunt noua pe aici.
Am o mare, mare problema. Din experienta voastra, va rog sa ma ajutati!!!
Sunt casatorita de 7 ani de zile, inca nu am un copil.
Am avut o viata frumoasa, un sot atent, grijuliu si dragut.
Acum 2 luni am trecut printr-un soc: am realizat ca sotul ma inseala cu o tipa din grupul de prieteni care mergea peste tot cu noi si care se dadea drept prietena mea.
Socul a fost enorm. NU imi venea sa cred. Mai rau e ca tot grupul stia, mai putin eu.
L-am demascat. A recunoscut ca au avut o relatie timp de 9 luni.
Cred chiar ca a fost indragostit de ea.
A mintit, m-a determinat sa-i fiu prietena, sa o ajut de cate ori a vut nevoie de ceva.
Am hotarat sa-i mai dau o sansa chiar daca nu l-am iertat, dar nu stiu daca se merita.
Daca nu ma mai iubeste?
Daca nu voi reusi niciodata sa-l iert?
Voi ce ziceti?
Raspunsuri
ruxij spune:
Daca rupe relatiile cu tipa, mai da-i o sansa si vezi tu ce se mai intampla mai tarziu. Si fereste-te de prietene pe care sa le vedeti toata-ziua-buna-ziua de acum inainte.
fullmoon spune:
Tu cum te simti? Asta e important... noi, aici, o sa-ti spunem lucruri care corespund cu standardele noastre, cu limitele noastre. Important este sa te gandesti cum iti este tie mai bine: cu el sau fara el!
Eu una de pilda nu as fi in stare sa trec peste asa ceva si nu as suporta o viata in care sa stau tot timpul cu frica - unde e, cu cine e, ma va insela din nou? Si inca ceva: nu as suporta sa-l ating stiind ca a mai trecut cineva pe acolo! Bleah...
diadaniela spune:
Pai cam greu sa gasesti unul pe la care nu a mai trecut nimeni.![]()
de unde atatia virgini?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana 
miris_ spune:
daca tu poti trece peste si nu te va macina nesiguranta, neincrederea, e ok.
bafta!
si ...am sa adaug ca... io as prefera unu pe la care au trecut mai multe
, ca doar nu am sa il scolesc eu...![]()
Cristina si Mihnea Stefan
Happiness_4_us spune:
Am avut si eu o relatie in care am fost inselata si am fost dispusa sa uit si sa merg mai departe, insa in timp s-a dovedit a nu fi alegrea buna, in sensul ca oricat am incercat, de uitat nu am putut uita niciodata. Pana la urma am pus stop!
Edit: Ideea este ca daca s-a rupt ceva, nimic nu mai poate fi ca la inceput. Parerea mea.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
fullmoon spune:
Diadaniela, m-am exprimat gresit, intr-adevar. Vroiam sa spun in timpul in care suntem impreuna sa nu mai treaca nimeni pe acolo, nu as mai putea sa il sarut, mangai etc.
Am trecut prin asta si asa am simtit.
Deserted spune:
quote:
A mintit, m-a determinat sa-i fiu prietena, sa o ajut de cate ori a vut nevoie de ceva.
te-a santajat pe tine pentru amanta, tragic si penibil..
voicu_bebi spune:
ellia...imi pare sincer rau prin ce ai trecut...sincer eu sa fi fost in locul tau si sa aflu ca sotul meu cu care am impartit si bune si rele..sa aflu ca ma inseala nu cu una oarecare ci cu o prietena nu as putea sa il iert stiind ca a atins-o pe ea ,si pe urma sa ma atinga pe mine nu as putea...sa ma gandesc unde e daca e cu ea...sincer as prefera sa pun capat relatiei decat sa fiu nefericita...ellia sa stii ca nimeni nu iti poate zice ce sa faci..asta tu hotarasti noi te putem ajuta doar cu un sfat..asta e parerea mea ca daca il ierti mai mult rau iti faci ...ai putea sa il ierti sa treci peste? sincer nu cred...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Alexmona spune:
Draga Ellia ,
greu dar daca tu il mai iubesti ...fa ceea ce simti.
Dar , VITEI (scuza-ma ca altfel nu o pot numi) taie-i coarnele.
Sincer.Nu cu scandal , cu diplomatie.Fii o doamna .
Si grupul respectiv ...daca mai ai acolo o prietena , pune-o in ghilimele .
Sincer!!!
Cum adica toti stiau si se complaceau in rolul ridicol de complici???
pai , iarta-ma dar da-l incolo de grup.
La mine inca nu a iesit la iveala VITA dar s-ar putea sa am si eu o astfel de surpriza (Doamne fereste) si voi taia totul din radacina .
Fi puternica si nu-i oferii ...pe tava sotul tau.
Te pup
Alexmona
Ramonika spune:
depinde numai e tine daca poti trece peste asta sau nu. si tu il cunosti mai bine pe sotul tau, daca e in caracterul lui sa insele sau a fost numai o greseala.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor