Gentuta, posetuta, saculet
Intru mereu pe partea aceasta cu miresici.Imi sunteti asa de dragi....citesc mereu cu emotie povestile, emotiile si sperantele voastre.
Va doresc la toate sa vi se implineasca toate dorintele si sa fiti fericite.
Am fost si eu mireasa in 1999.Mereu imi amintesc cu emotie de acea zi.
Acum am o prietena f buna , care are nunta anul acesta in august.
Sunt impreuna cu ea in febra rochiei, a pantofilor, a invitatiilor sau a marturiilor( pe care apropo le facem noi singurele...).
Problema este urmatoarea.Ea vrea o posetuta, o gentuta, ceva mai deosebit.Am cautat pe situ-ri, dar peste tot sunt acel gen de posetute tip saculet din saten.Asa am avut si eu, si pe vremea aia erau mai rarute, dar ea vrea ALTCEVA.Nu cred ca stie nici ea sigur ce vrea.
Atunci am hotarat sa va cerem ajutorul voua, asa ca intre miresici poate o puteti ajuta cu o poza ceva, un sfat......
Va multumesc in numele ei si anticipat.
Raspunsuri
NicoletaB spune:
eu una nici nu am avut cand sa port gentuta desi era cea gen posetuta, o bagi de incheietura mainii si gata
a tinut-o maica-mea
in biserica intri cu buchetul, iar o mana iti tb libera pt a jongla atunci cand iti pune popa verighetele
la iesire buchetul tb tinut cat mai central ca sa iasa ok la poza
la biserica cu o mana tii buchetul cu cealalta paharul de sampanie
Freia spune:
io mi-am facut una pe comanda f faina, e altfel decat pusculitele, uite o idee aici: http://www.whitewedding.ro/rochii_mireasa/Posetuta_mireasa_1. Au si mag in Bucuresti. si le au si in mag. Am fost Sambata pe la ei. E deschis pana la 8 seara, si lucreaza si in w-end.
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
olguttza spune:
Eu am avut gentuta anu trecut de la avon . Mi-a placut teribil, mai ales ca era aceesi nuanta cu rochia si nici n-am vazut s-o aiba prea multa lume . N-am lasat-o din mana decat cand am ajuns la restaurant. Uite-o pe-aici.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Rallu spune:
Si eu am posetuta si nu saculet. Poti s-o vezi in pozele mele la Pregatiri.
A fost la acelasi pret ca un saculet si la magazinul de unde am luat-o aveau o vitrina intreaga de posete care de care mai deosebite si mai fistichii numai pentru miresici.
Magazinul e pe Lipscani pe partea cu Teatrul Tanase. De fapt e chiar pe langa teatru (inaintea lui cum mergi spre capatul dinspre bulevard). Un magazin destul de mare (care vinde de toate) mai mult lung decat lat, si au posetele cum intrii pe partea dreapta.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
gogosar spune:
Fetele, va multumesc din suflet pentru idei.
Ralu si Freia, casa de piatra, fericire si petrecere frumoasa.
Jocelyn spune:
Eu mi-am cumparat o posetuta alba, foarte simpatica, nici mie nu mi-au placut saculetele alea.
Se gasesc posetute albe pentru nunti in magazine -nu neaparat de profil.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.