INdispozitia in sarcina?!
Raspunsuri - Pagina 3
megbeng spune:
sanzi, e mai bine..am fost la eco si s-a vazut sacul ovular care e in uter, dici mi-e trecut stresul ca ar fi p'alaturi....sa vedem ce-o sa fie peste 3 saptamani, cand ar trebui sa vedem embrionul cu activitate cardiaca
mary, m-am conformat..ai dreptate!
dupa ce ma mai linistisem azi am tras o portie de boceala intr-o farmacie, de-a venit gardianul dupa mine sa vada daca sunt OK..ca trebuia sa iau utrogestan si aveam reteta gratuita de la medicul de familie..doar ca plafonul se terminase...CU O ORA INAINTE...si am mai incercat la vreo 5 farmacii..deocamdata mi-am cumparat asa, o sa merg si eu cu pensionarii la coada pe 1 iulie..imi vine sa-l strang de gat pe ministrul sanatatii care declara foarte nonsalant ca sutnem noi isterici, ca meidcamente compensate si gratuite se gasesc toata luna
maraki spune:
Meqbenq sarcina usoara cu bebe sanatos Cred ca e stresul de la inceputul sarcinii, cand o sa vezi ca bebe este bine si sarcina decurge normal, o sa te linistestiCat priveste simptomele de sarcina,le suporti cu stoicism ca merita
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
megbeng spune:
uite ca revin, asa cum am promis!
l-am vazut pe bebe la eco, la 6 saptamani..ii batea inimioara si avea jumatate de centimetru asta a fost cel mai greu moment, pentru ca data trecuta aici ma impotmolisem!
acum sunt mult mai increzatoare ca o sa mearga bine..si nu mai sunt nervoasa deloc, a trecut!
va multumesc tuturor pentru urari si incurajari, au fost extrem de bine-venite!
vine bebe!
sanziana72 spune:
Felicitari si multa sanatate jumatatii de centimetru .
Iar tie cat mai multa liniste si bucurie!
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
dani7asi spune:
vai fetelor......eu sunt in 10+ si sunt un car cu nervi!nu m suport pe nimeni cu toate ca prin natura meseriei trebuie sa fiu f calma!deabia astept sa mai treaca timpul sa ma linistesc!dar daca nu va fi asa?................