INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

mercic pt incurajare dj_mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

loina_ln: pregnilul se da inainte de ovulatie, pt. a o declansa. am mai auzit o singura fata careia i se daduse sa faca pregnil si dupa ovulatie. O fi vreo metoda mai noua. In ceea ce priveste utrogestanul, mie intotdeauna mi l-a dat dupa 36 ore de la IAD, adica dupa ce se presupune ca ai ovulat.

goldi, nucutza, sherita, copilutzu, ancuta: va multumesc mult. Mi-am cumparat 3 teste de sarcina, diferite. O sa trag la sorti sa vad pe care il fac maine (sau poate mai astept pana poimaine). Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmcraiova spune:

buna tabitha !
sunt alaturi de voi de cand am aflat diag sotului -azzoosp (aprox o luna)in final ne-am hatarat la IAD la giulesti. te urmaresc cu mult interes si tocmai am aflat de vestea frumoasa -felicitari.
te-as ruga sa-mi spui si mie prin ce etape ai trecut la iad , ce analize iti tb si cam cite zile ai stat prin buc pt inseminare (av in vedere ca sunt din craiova si serviciul nu prea imi permite).
am o gramada de intreb la care caut raspuns si m-am gandit ca m-ai putea ajuta multam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Draga Tabi,
chiar daca nu scriu prea des, vroiam sa-ti spun ca ti-am urmarit povestea si te admir pt forta ta interioara. Iti tin pumnii in zilele urmatoare pt ca visul tau sa se implineasca!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Draga Tabi,
chiar daca nu scriu prea des, vroiam sa-ti spun ca ti-am urmarit povestea si te admir pt forta ta interioara. Iti tin pumnii in zilele urmatoare pt ca visul tau sa se implineasca!!!!!

Mergi la inceput

petit ange: iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si sper ca peste cateva zile sa pot spune cu siguranta daca sunt sau nu insarcinata.

dmcraiova: pentru IAD este f. simplu. Eu m-am dus la Giulesti, prima oara m-am infiintat la dr. Dracea (imi fusese recomandata de un alt dr.), m-am dus prin ziua 11. I-am explicat situatia mea (azoo, ICSI nereusit) si m-a chemat imediat la IAD (aveam folicul si endometru OK). Din pacate in luna aceea ovulam pe trompa care eu stiam ca e infundata. Asa ca am mai amanat o luna. Numai ca si in a doua luna am ovulat pe aceeasi trompa asa crezuta infundata. In consecinta, am decis ca a treia luna sa fac laparoscopie (am facut-o cu dr. Bucur, caci Dracea plecase in concediu - era insarcinata). La laparo s-a vazut ca ambele trompe erau infundate, mi le-au desfundat (cica...) si incepand cu luna urmatoare am purces la IAD. Pana acum am facut in 4 luni IAD, in 2 luni au dost duble. Analize - nu mi-a cerut nimeni nimic. Insa te sfatuiesc ca inainte de a incepe IAD-urile sa faci cel putin o HSG (desi si mai bine ar fi laparo) ca sa fii sigura ca nu sunt probleme cu trompele. In primele luni mergeam la Buc. prin ziua 10-11 sa vada cum stau cu foliculii si dupa aia decideam cand facem IAD. Pt. IAD, in general, stateam 2 zile. Prima zi in care faceam IAD si a doua zi cand fie bagam din nou IAD, daca intre timp nu avusese loc ovulatia, fie nu mai faceam nimic, caci ovulasem deja. In ultima perioada insa i-am explicat dr. ca stau departe si prin ziua 10 fac ecografia de control la mine in oras, o sun, ii zic rezultatul, si in functie de valori decide in care zi sa ma cheme la Buc. Asa ca mai salvez un drum. A, sa nu uit, toate IAD-urile le-am facut cu Moisa. (ca Bucur s-a tot operat la un picior si nu era de gasit cand aveam eu nevoie). Pentru orice alte detalii iti stau la dispozitie, poti sa-mi scrii pe PM sau pe e-mail. Pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Tabitha, cum ti s-a parut Dracea ?
Nu am inteles prea bine, este in concediu de maternitate ?

Facem in continuare galerie

Mergi la inceput

goldi: cu Dracea m-am intalnit de 2 ori la finele anului trecut, pentru ca dupa aceea a plecat in concediu. Am discutat recent cu ea pe e-mail si mi-a zis ca revine cu toate fortele la Giulesti incepand din septembrie. Mi-a facut o prima impresie buna, nu trebuie sa te astepti sa te cocoloseasca, dar stiu ca este o buna profesionista si sper ca in cazul in care pana in septembrie nu raman insarcinata, sa reusesc cu ea. Despre ea am auzit in general numai pareri bune. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Tabi, ceva vesti? Ma dor pumnii de cat de stransi ii tin de ieri.
Mi-au intrat unghiile in carne!
Am pus o berica la frigider s-o beau daca reusesti, si mi-e o sete....

Sheritra

Mergi la inceput

Sheritra: este o vorba: "No news, good news!" Sau pe intelesul nostru, vestile rele circula repede (alea bune mai greu). Asa ca daca nu am dat inca nici o veste, inseamna ca nu am inca una proasta... Iti dau voie sa faci pauza pana maine, sa nu amortesti, ca dupa aia nu mai poti tine paharul de bere cum trebuie in mana. Te pup si keep in touch

Mergi la inceput