INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Maruntico, prudenta la soare, fa aerosol cum zic fetele, e pacat sa pierzi ceva; stai si tu la plaja de la 7 dimin pana la 9.30, apoi la umbra, pana pe la 4.30. Eu asa am facut, si tot m-am intosr neagra, bronzeaza si prin panza umbrelei, te mai foiesti, mai intri in apa, se prinde bronzul. Vezi c-au anuntat canicula, sa te hidratezi bine!
Maine am si eu intalnire cu Cocei pt inseminare, apoi fug in delta.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Pupici ptr fetele din cursa ! va doresc ce va doriti !
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna fetelor. eu sunt noua pe aici, dar din pacate nu noua in problema asta. incerc de aprox. 4 ani sa fac un bebedar....nu iese. dupa o serie de tratam. cu clomifen si clostilbegit( am uitat! - ovare polichistice) am fost la operatie - celioscopie la iasi. acum sunt in a 3-a luna de clomifen si pregnyl si...... tot nimic.as vrea sa stiu si parerea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

loina_ln: in primul rand as dori sa-ti aduc aminte sa nu faci mai mult de 3 luni la rand stimulari, trebuie sa-i dai corpului ragazul sa-si revina. In al doilea rand, imi pare rau, dar nu am auzit niciodata de operatia mentionata de tine. In general, pentru a vedea daca totul e ok, se face HSG si / sau laparoscopie. Cand luai clomifen faceai monitorizare? Ti se spunea cand anume sa prestezi? mergeai dupa aceea la o ecografie de control ca sa fii sigura ca ai ovulat? Ce valori aveau endometrul si foliculii dupa stimulare? Ne-ar trebui mai multe detalii ca sa iti putem raspunde. Pe de alta parte, vad ca ai scris la acest subiect, care se numeste "Inseminare". Sa inteleg ca ai facut stimularile in vederea inseminarii? O, sorry, am uitat sa-ti urez bun venit si sa stai cat mai putin pe aici.

Mergi la inceput

operatia se numeste drilling ovarian. am facut-o la iasi la Cuza Voda.inainte de asta am mai facut o serie de stimulare dar fara sa ajung la pregnyl, decu nu am avut nici un folicul care sa imi permita sa il fac.
dupa operatie, doctorita mi-a zis sa incep din nou stimularea ca am sanse dar vad ca....nimic. acum sunt in a doua zi de la pregnyl. in a treia luna.
doctorita a zis ca dac nici acum nu se intampla... sa merg la o clinica din bucuresti pentru inseminare

Mergi la inceput

loina_ln: ai idee daca in cadrul operatiei facute de tine ti-au verificat si trompele? Ati facut spermograma sotului, ca sa vezi daca la el e OK? Eu ti-as sugera in felul urmator: acum e vara, concedii, simte-te bine, poate se intampla natural, insa nu fa mai mult de 3 stimulari la rand, s-ar putea sa dauneze. Iar in sept. indreapta-te spre un centru medical unde stii ca se fac inseminari. Ar trebui totusi pana atunci sa faceti spermograma, ca sa vedeti sa fie la el totul in regula. Si poti sa inceci si o HSG, ca sa-ti verifici permeabilitatea trompelor. Iti tin pumnii sa reusesti cat mai repede. Ce valori ai foliculilor si endometrului ai obtinut dupa stimulare? Acesta este f. important... Pupici si sa auzim vesti bune

Mergi la inceput

sotul si-a facut pana acum 2 spermograme. una acum2 ani si una la inceputul anului 2006. in timpul operatiei (laparoscopie) mi-a verificat si trompele si a zis ca sunt ok, nu am probleme cu ele(cred ca sunt singurele cu care nu am probleme)
cat despre valori, in ziua a 14-a: folicul 22mm(cel mai mare) si endometru 8
problema mea este ca mai ame ceva probleme si cu colul la ecografii mi s-a spus ca e mult retrovers (intors spre spate) si aproape imposibil de atins in mod natural
cred ca de aia solutia cea mai indicta este inseminarea.
imi face mare placere sa stau de vorba cu cineva care ma intelege si poate sa imi dea un sfat

Mergi la inceput

loina_ln: ma bucur ca este totul ok la sotul tau, ca trompele tale sunt in regula, iar marimea foliculului si a endometrului mie mi se par bune. Iar daca problema este cu pozitia colului, sper ca rezolvarea sa fie IA. Pana acum am auzit de uter retrovers, nu si de co. Poate celelalte fete care au auzit isi pot da mai bine cu parerea. Asadar, nu-ti ramane decat sa alegi o clinica, un dr. si sa-ti faci programare (desi speram sa se fi prins luna asta, nu???). Hai, fruntea sus si cu sperante in suflet.

Mergi la inceput

sincer, pana acum 2 ani nu stiam ca sunt ataea probleme cu si cu conceptia lui.
credeam ca totul o sa fie in regula, natural, dar se vede cam-am inselat. e bien ca totusi am cu cine sa vorbesc in legatura cu problema asta, pentru ca multe fete care nu au probleme nu prea inteleg si privesc problema putin altfel...cred ca putin.. e de ajuns.
ei bine noi stim ca din pacate lucrurile nu stau chiar asa.
daca nu iese nimic nici luna asta trebuie sa ma hotarasc pentru o clinica prntru inseminare. sper sa ma ajutati voi in problema asta. poate ati fost si stiti care sunt mai bune, unde nu este nevioe sa astepti la programare fff mult timp
astept un raspuns.
poate totusi luna asta.. ajunge unde trebuie

Mergi la inceput

am tot citit pe aici despre IAD .
ce inseamna, si daca cineva a facut, poate imi explica si mie in ce consta.

Mergi la inceput