Miresele anului 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Vreo 300 de mii pare-mi-se, pt. 80 de bucati.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Pupici la fete! Si eu sunt cam adormita astazi; n-am putut sa dorm nici macar 2 ore si asa ce m-as duce acasa........dar nu prea poci.
Aseara am baut o sticla de bere; sa fi fost de la aia....??!!!Oricum, important e ca imediat cum ajung acasa ma arunc in pat si dorm..sper...
hai ca va las; multa racoare va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Multumesc mult pt informatii Olguttza!!! Stii vreun site cu modele de etichete si texte ? Nu de alta dar tot caut si nu gasesc!!!
Inca odata multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la gagici!
N-am mai intrat de ceva timp pe aici...din cauza de timp...am avut o saptamina ingrozitoare..dar acu` imi revin...

Imi pare tare rau pentru Nusha...mai ales ca majoritatea dintre noi lucram la acelasi proiect... si stim ce inseamna. Nusha suntem alaturi de tine..cuvinetele sunt de prisos oricum in astfel de momente...

io noutati nu prea am...am stat la serviciu de dimineata pina seara, iar in week-end am iesit cu doua prietene...ca bineinteles sotu` era la casa si se ocupa de gard...ca sa nu va mai spun ce spaima am tras aseara cind l-am vazut schipoatand si plin de julituri...cazute facind nu stiu ce pe la gard...oricum de proeictu` bebe nu prea ne-am ocupat...din cauza de oboseala asa ca mai vedem ...
Hai ca v-am zapacit...pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alishaa

Multumesc mult pt informatii Olguttza!!! Stii vreun site cu modele de etichete si texte ? Nu de alta dar tot caut si nu gasesc!!!
Inca odata multumesc mult!!!

Habar n-am de site-uri cu modele si texte... Nici nu mai stiu cum/unde am gasit io poza mea. Mai am aici niste modele (unu e al lui Rallu).

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Multumesc din suflet Olguttza!!!! Cred ca o sa iti copiez un pic modelul - oricum etichetele sunt super - super!!!! Multumesc inca odata!!!

Mergi la inceput

Astept sa vad rezultatul tau!

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele! V-am spus ca pe ziua de azi o sa plec cu treaba? Ei bine sunt acasa acum si cu o sperietura urata. Am dat sa plec si nu mergea liftul si am coborat pe scarile alea blestemate. Si ce credeti am luat juma de etaj in fund si coate. M-a bufnit un plans.... apoi am zis lasa ca nu e nimic, si am dat sa plec. Pe drum imi cazuse burtica si nu il mai simteam. Parca innebunisem. Doctora nu raspundea la telefon si mi se parea ca fiecare secunda e o eternitate. Mi-am sunat sotul si am hotarat sa merg sa fac ecografie avand in vedere ca doctora nu a raspuns. Peste vreo 10 minute am vb si cu doctora care m-a trimis de urgenta la eco. Minunea mea e bine. Problema este ca doctorul se mira cum de nu s-a rupt apa, ca bebele este mi mare cu 3 saptamani. Adica mi s-a zis ca in 3 saptamani maxim nasc. E un gras are 3.100g, 40 cm e f jos cu caputul si se misca de zor. Mi-a recomandat 2 zile repaus total la pat si apoi mai mult acasa decat pe drum. Asa ca fetelor va anunt eu cand plec la spital. Sa imi tineti pumnii. Credeti-ma ca m-au uat rau emotiile. Trebuie sa trag un pui de somn ca-s daramata.
Va pup si ne auzim mai incolo!

Ioana 34+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Off, Ioana.... Nu-ti spun ce m-am speriat io cand am inceput sa-ti citesc mesaju!!! Stai cuminte, lasa-le dracu de drumuri, ca nu mai e momentu de asa ceva!!! Ai grija de tine...mare de tot!!!

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Vai, mai Ioana, lasa-le naibii de drumuri.... si pe caldurile astea..
Nu e mai bine acasa , in patut? Hai, sus in pat, la orizontala si sa auzim ca sunteti bine amandoi.
Fara emotii daca e sa se intample sa iasa "domnul"; asteptam vesti.Succes!

Mergi la inceput