Miresele anului 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 29
leyla spune:
Alex, cum esti? Vreo veste, ceva? Sau si tu astepti de-acuma cu sufletul la gura.....
Leyla 25+
zozela spune:
Va iubitele mele!!! Ce doooor mi-a fost de voooi!!! Imi cer mii de scuze pentru lipsa fara motivatie..Motive am avut,nu tocmai fericite..dar sa lasam asta,pt.ca am ceva muuult mai important de facut acum: Ioana,felicitari pentru minunatia careia i-ai dat nastere,sa va dea D-zeu sanatate tuturor,iar tie si sotului tau sa va dea si rabdarea si intelepciunea de care este nevoie pentru a-i ghida primii pasi in viata!!!
Nusha,Alexandra,Olguttza,Moira,Sunny,Simo
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
anangel_lexi spune:
Zoze, Olguttza, ce bine-mi pare ca mai dati pe la noi! Chiar m-am intrebat ce mai faceti!
Leyla, eu sunt in asteptari. Si ma confrunt din nou cu o depresie de sarcina...Iti urez sa nu ai asa ceva ca e groaznic.
Pupici tuturor fetelor!
36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
nushulica spune:
zozela in sfarsit ai aparut pe unde umblasi fatuco?? data viitoare cand lipsesti fara"invoire" iti iei bataitza
hai alexandra mai indura putin si scapi
olgutza concediu placut si bafta la scoala de soferi sigur veti lua amandoi
la toate fetele
INGRID
zozela spune:
Nusha,iubita,nici nu-ti pot spune ce dor mi-a fost de voi ..dar chiar n-am avut posibilitatea sa mai intru pe forum..Am avut cateva examene(3-nereusite),ceva probleme in familie(in leg. cu nunta la care trebuia sa fim nasi),am fost la mare(o plecare nepregatita..pur si simplu am zis ca vreau sa ma detasez de toate problemele si am plecat impreuna cu sora sotului..Am zis ca stam o saptamana..dar am ramas 2..)..Din noaptea in care ne-am intors ,am inceput sa ma simt rau..am 2 zile la rand....Mi-a trebuit o saptamana sa ma repun pe picioare....Apoi am mai participat la un concurs pt.un loc de munca..pe care bineinteles ca l-am picat.. Off..Vezi?!..cam de-asta am lipsit eu nemotivat!...
Dar sa nu mai vb. de chestii triste acum....
Tu ce ai mai facut?!E totul bine la voi?fata buna de 100 de ori!
Alexandra felicitari pentru fetitza!!!!Ce ma buuuucur!!Si eu tot o fetitza imi doresc!!
miresele dragi!!!
Nunta noastra de vis
kriss79 spune:
Nusa, am vazut ca e vreme buna in weekend. Petrecere frumoasa si sa iti traiasca finii! te pup
POZE
Cristina S.
nushulica spune:
zoze tare rau imi pare pentru toate neplacerile de care ai avut parte dar ma bucur ca acum esti binesi bineinteles la fel de optimista cum te stiu cum te-ai distrat la mare??eu sincer credeam ca ai plecat in state fara sa-ti iei ramas bun de la noi
eu ce sa mai fac....suntem bine asteptam sa treaca nunta si prestam cam asta-i viata noastra
kriss multumesc frumos ...dar nu stiu unde ai vazut tu ca va fi vreme frumoasa ca eu m-am uitat pe net si zice ca-i furtuna...cum va fi va fi asta e....eu azi mi-am facut mani pedi ca maine nu era tipa care ma face pe mine
eu abia astept pozicile tale
toate fetele
INGRID
anangel_lexi spune:
Zoze
Olguttza, succes la carnet! O sa vezi ca o sa luati amandoi. Eu si sotul meu am luat carnetele in aceeasi zi: el dadea pentru prima data, eu pentru a doua oara. Am fost tare mandra de el!
Nusha, distractie placuta!
Pupici tuturor!
37 cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
zozela spune:
Nusha bineinteles ca-s optimistaFiecare mai avem momente..delicate..sa spunem asa..insa nu ma las eu doborata asa usor
In alta ordine de idei,sa inteleg ca esti nasa we asta....Sa va traiasca finii si sa va aduca numai bucurii si muuulti micuti sa-i botezati..Sa va dea DD sanatate si mai ales iti doresc sa-ti sadeasca cat mai curand un sufletel acolo in burtca ta!!
fetele!
Nunta noastra de vis
nushulica spune:
quote:
Originally posted by zozela
Nusha bineinteles ca-s optimistaFiecare mai avem momente..delicate..sa spunem asa..insa nu ma las eu doborata asa usor
In alta ordine de idei,sa inteleg ca esti nasa we asta....Sa va traiasca finii si sa va aduca numai bucurii si muuulti micuti sa-i botezati..Sa va dea DD sanatate si mai ales iti doresc sa-ti sadeasca cat mai curand un sufletel acolo in burtca ta!!
fetele!
Nunta noastra de vis
mi-au lipsit tare mult mesajele tale pline de optimism si incredere
INGRID