Miresele anului 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Alinus25 spune:
Salutare dragele mele! Ce mai faceti? Noi suntem foarte fericiti pentru ca am aflat o veste minuntata . Avem 5/6 saptamani, deocamadat nu ma sint rau, doar usoare greturi matinale. Sper sa fie bine de data aceasta... si sa pot sa duc sarcina pana la capat.
Sunt un pic trista pentru ca am racit putin, imi curge nasul si imi este putin infundat... oara este grav, voi ce stiti? Am fost la medic si mi-a spus sa beau ceai si vit. C, cam atat.
Va pup
Nunta noastra
Si bv spune:
Salutare, fetelor si mii de scuze ca n-am mai intrat de ataaata timp!!! Mi-a fost dor de voi, dar am avut foarte mult de lucru, iar acasa nu am net. Pentru trei saptamani seful meu va fi plecat departe, asa ca voi intra mai des! sper sa ma iertati!
Nusha, imi pare foarte rau pentru necazul tau, am trecut prin asta si stiu ce inseamna, dar iti doresc sa treci cu bine si sa ai incredere ca va fi bine pana la urma! De asemenea, iti urez La multi ani! pentru ieri.
Moira, iti doresc multa putere departe de sotul tau! Sa veti grija de dragostea voastra!
Zoze, tu chiar pleci din tara? de tot?
Ioana, am citit in urma mesajul tau cu cazatura si mi-a stat inima! Sa fii cumintica si sa nu mai iesi singura, mai ales cand ai asa un sot grijuliu!
Anangel, te admir pentru pofta de viata: sa mergi la strand cu burtica, super!!! dar ai si tu grija, ai vazut ce-ai patit la degetel!
Tiona, ti-am vazut si eu pozele, ai fost o mireasa superba!
Sunsmile, bine ai revenit!
Olgutza, nu ne pui si noua poze cu tine tunsa scurt? sunt convinsa ca iti sta minunat, la fatza ta de papusha!
Fetele care nu au poze, nu puneti una-doua pentru noi, sa ne cunoastem mai bine?
Poze
leyla spune:
Felicitari Alinus! Sa dea domnul sa fiti sanatosi si sa duci cu bine pana la capat minunata misiune. Eu tocmai l-am simtit pe al meu miscand in dimineata asta pentru prima oara si sunt efectiv .
Si eu am fost racita rau de tot prin sapt 14-15 si am avut voie sa iau chiar si antibiotic dar doctorul tau stie mai bine ce ai voie tu si ce nu. Sanatate multa si pupici la burtica
Leyla 17+
anangel_lexi spune:
Alinus, felicitari! Bun venit in randul dutelor!
29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Alinus25 spune:
Va multumesc tare mult dragele mele. Va imbratisez cu drag si va pup.
Sa aveti mare grija de voi, ca eu ma stradui sa scap de raceala asta si stau linistita, sa ma pot bucura de bb-ul meu.
Pupici.
Nunta noastra
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by leyla
Felicitari Alinus! Sa dea domnul sa fiti sanatosi si sa duci cu bine pana la capat minunata misiune. Eu tocmai l-am simtit pe al meu miscand in dimineata asta pentru prima oara si sunt efectiv .
Si eu am fost racita rau de tot prin sapt 14-15 si am avut voie sa iau chiar si antibiotic dar doctorul tau stie mai bine ce ai voie tu si ce nu. Sanatate multa si pupici la burtica
Leyla 17+
Da asa este, dr. stie cel mai bine, pt. ca fiecare sarcina este diferita, dar in primul trimestru de sarcina nu prea e bine sa te imbolnavesti defel. Tu erai deja in sapt 14-15, deci ai trecut de ce era mai greu. Sper sa fie bine si la mine. Mi-e frica pentru ca eu am mai trecut prin durerea unei pierderi de sarcina si este groaznic... nu vreau sa se mai intample.
Ma bucur pentru tine ca micutul a inceput sa se fac simtit. Cred ca este un sentiment extraordinar, mai ales ca acuma l-ai simtit prima oara.
Sanatate in continuare iti doresc si sa aveti grija de voi
Nunta noastra
nushulica spune:
alinuss felicitari din tot sufletul!!! sa deaDzeu sa-ti fie bine sa ai o sarcina usoara si sa fie bine bb vostru!!! ai grija de tine sa nu mai racesti si dai cu mult ceai cu lamaie
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
alinuss felicitari din tot sufletul!!! sa deaDzeu sa-ti fie bine sa ai o sarcina usoara si sa fie bine bb vostru!!! ai grija de tine sa nu mai racesti si dai cu mult ceai cu lamaie
Nushulica, multumesc mult, mult de tot. Sper sa fii si tu din nou la fel de fericita
Nunta noastra