braga si bragagii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu nu am baut niciodata,nu stiu cum este la gust,bautura copilariei mele este brifcorul nene

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si eu imi aduc aminte, pe vremea copilariei mele, ai mei erau inebuniti dupa braga, si-o luau cu covrigi calzi de la o covrigarie din Constanta, parca pe langa Tomis, nu mai tin minte, da stiu ca nu-mi placea si ca erau niste cozi imense...deh la vremea aceea nu exista inca Coca Cola, ci doar Pepsi si ala pe sub mana . Acum acolo e o cafetarie, cu cele mai sofisticste cafele, nici urma de vechea braga .

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Kittie, eu sunt din Busteni, am trait acolo destul de multi ani crede-ma, iar bragageria de care spui tu noi ii spuneam "La turcu". Era o tanti turcoaica, care a murit saraca si vindea braga in fostele sticle de lapte de 1 l. Era de vis. Am fost colega de clasa cu nepoata ei.
Insa te contrazic ca era pe partea stanga cum vii din Bucuresti, dupa ce treci de fabrica de hartie. Imediat dupa de depasesti fabrica de hartie, e intersectia cu drumul care urca la telecabina si hotel Silva si tot pe partea dreapta la 100 de metri de aceasta intersectie era aceasta bragagerie care a disparut. Facea acolo si o halvita, de as fii mancat 100 dintr-o data.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

daca ma contraziceti in grup , va dau dreptate, nu ma simt bine cand am senzatia ca si cand eram mica lucra neuronu cu juma de norma !
Unde se gaseste, in Galati braga? Si e la fel ca a' de pe vremuri? Cine o stie p'aia din Busteni *de pe stanga , postati critici va rog! sau ... laude?

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime

Si eu imi aduc aminte, pe vremea copilariei mele, ai mei erau inebuniti dupa braga, si-o luau cu covrigi calzi de la o covrigarie din Constanta, parca pe langa Tomis, nu mai tin minte, da stiu ca nu-mi placea si ca erau niste cozi imense...deh la vremea aceea nu exista inca Coca Cola, ci doar Pepsi si ala pe sub mana . Acum acolo e o cafetarie, cu cele mai sofisticste cafele, nici urma de vechea braga .

aime

Cu ceva ani in urma sa stii ca mai era covrigaria cu tot cu braga.Acu o mai fi oare?

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisM spune:

Covrigaria din Constanta nu mai e de multa vreme,din pacate.Intr-un timp a fost o pizzarie acolo.Acum nu mai stiu..Se mai gasea braga la "Cuptorul cu placinte" in Satul de vacanta.Hai ca mi-ati facut pofta de covrigii aia dobrogeni...

Mergi la inceput