ce facetzi contra stressului?
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/japsoledad/japsoledad.jpg)
japsoledad spune:
mc frumos Inela Roxana,ai dreptate in tot ce-ai scris,dar din pacate eu nu pot face nimic in acest sens desi mi-ar fi placut sa fie o atmosfera mai placuta,mi-am facut prietene bune aici cu care m-am si intilnit,imi doresc din tot sufletul sa fim mai strinse,unite,uneori chiar simtzi nevoia sa discutzi cu cineva,nu neaparat despre prb,dar fiind printre straini simtzi o bucurie imensa cind gasesti pe cineva cu care poti discuta despre orice(iar o sa ma acuze fetele ca folosesc plurarul)dar din cite am inteles eu unele se gindesc la putere si la partea financiara ci nu cum sa ajute pe cineva care are nevoie si nu are pe nimeni alaturi,de acuzat e usor dar de ajutat...stii cum se spune:dupa razboi multzi viteji se-arata,eu slava DD ca mi-am rezolvat prb si acum sunt fericita,relaxata,dar ma doare cind citesc cita rautate poate fi in unii oameni...pacat de noi,nu vom progresa niciodata in stilul acesta,Ionela imi place felul cum gindesti,si simt ca esti o fata cu suflet mare,as dori sa tinem leg daca esti de acord,ce zici?cu respect.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
paula_mea spune:
Buna scumpele mele amice si inamice,ce mai face-ti? cu stressul cum stai?eu zilele astea am fost putin stressata dar mi-am revenit.
Japsoledad te dulce,esti o scumpetze.
Roxana esti minunata,ce-ti fac fetitele?
Chiar,voi ce face-ti pt. alungarea stressului?Eu merg prin parcuri,facem gratare la sfarsit de sapt.,ma intanlesc cu prietenele mele(yoroshiku) sau ascult muzica(manele) la maxim
,Voi?
Alexmona spune:
SORANAAAAAA, acum am reusit si eu sa intru pe forum ...am ceva de lucru...
Pai , crede-ma ca nu te acuzam doar pe tine de intepeturi...ma acuzam inclusiv pe mine.
Vorbeam de NOI...in general.
Inca mai astept sucul!!!!
Japsoledad ...multa dragoste si rabdare ...fac minuni.Tu stii , doar esti o invingatoare.
Pupici!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Stefy,puiule,nu trebuie sa pui la suflet!
ca asa sunt oamenii,multi vad putini pricep!
mai hai pe la noi ca noi nu-ti fecem reprosuri....
ia uite suntem aici,
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
KSorana spune:
quote:
Originally posted by Alexmona
SORANAAAAAA, acum am reusit si eu sa intru pe forum ...am ceva de lucru...
Pai , crede-ma ca nu te acuzam doar pe tine de intepeturi...ma acuzam inclusiv pe mine.
Vorbeam de NOI...in general.
Inca mai astept sucul!!!!
Japsoledad ...multa dragoste si rabdare ...fac minuni.Tu stii , doar esti o invingatoare.
Pupici!!!
FATA FANTASTICA
ALEXMONA
DAAAAAA.Mai incet ,ca te aud.
![](icon_smile_big.gif)
Alexmona,stiu ca ai venit cu naframa in virf de bat si nu vrei sa superi pe nimeni chiar daca trebuie sa iei apararea prietenei tale.
Si ca tot ziceai ca trebuie sa ne ajutam intre noi.Sint de acord ,dar eu nu suport prefacatoria si minciuna.
Si decit sa fiu falsa ,mai bine ma abtin.
Uite sucul de la mine.
![](cheers.gif)
KSorana spune:
quote:
Originally posted by violeta69
Stefy,puiule,nu trebuie sa pui la suflet!
ca asa sunt oamenii,multi vad putini pricep!
mai hai pe la noi ca noi nu-ti fecem reprosuri....
ia uitesuntem aici,
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*![]()
![]()
![](avion.gif)
te plictisesti cumva?
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Sorana mama,da tu de ce esti suparata?
eu nu ma plictisesc ca au unii obiceiuri sa ma faca sa nu ma plictisesc......
da ce e rau daca avem pareri diferite?! de la mine daca am zis ceva rau!+
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
KSorana spune:
Asta ziceam si eu ,ce e rau sa avem pareri diferite?
Sper ca ai bagat de seama ca toate care au raspuns la subiectul asta si-au dat cu parerea chiar daca au spus-o fara menajamente.
Asta apropo de asa zisele rautati.Daca la asta te-ai referit cumva.
Alexmona spune:
Sorana, sper din tot sufletul ca nu pe mine ma acuzi de prefacatorie!!!
Sincer , sunt ardeleanca si ardelenii sunt asa mai molcomi, mai rabdatori , chiar nu-mi place sa ne intepam!!!
Ca avem pareri diferite...Doamne ajuta ...ce plictisitor ar fi sa gandim toti la fel!!!Nu-i asa???
Multumesc de suc!!!Il accept cu placere!!!
In rest , ce sa zic???Toata stima din partea mea !!!Asta pentru ca esti de partea adevarului!!!Si mie imi place!!!Minciuna e lucrul care il urasc cu adevarat!!!
Sincer , iti intind o mana prieteneasca !!!
Cat despre Japsoledad , consider ca a facut eforturi mari si a izbutit sa ajunga acolo unde voia chiar daca nu a fost deloc usor.
E greu sa fi departe de tara si sa intampini si greutati.
Eu ma intorc in tara peste cateva zile si tot greu imi este!!!Mi-e dor de tot ce inseamna RO!!!
Pupici
KSorana spune:
Alexamona,vorbeam la modul general.In nici un caz nu ma referam la tine.
Stiu cum e sa fii departe de casa ,crede-ma.Noroc cu internetul care ma tine la curent cu cealalta lume.
Intr-un fel o inteleg pe prietena ta ,dar nu intotalitate.Face prea multe sacrificii si nu inteleg pentru ce .Eu una nu as suporta sa stau cu un om din mila ,sa-mi pierd tinereta pentru un om care ma maltrateaza.Asta nu e iubire ,nici macar respect nu e.Poate acum ,da ca cica s-au mai limpezit apele.E bine si asa,prin cite a trecut nici nu vreau sa fiu in locul ei.Si daca dragoste nu e ,banul e cel care o face sa ramina.Ca daca era un sarantoc cu siguranta ar fi plecat cu toata viteza fara sa se mai uite inapoi.
Acum poate ai inteles ca nu a fost nici o "intepatura " ci doar concluzia mea la povestea ei.Daca gresesc ,imi asum raspunderea ,asa cum am mai spus-o.Este parerea mea,chiar daca doare.Si cred ca nu sint singura care a gindit asa,Dar avind in vedere ca prietena stie sa ameninte nu se mai baga nimeni in discutie.
Pupici si sper ca ai inteles de data asta.