cum procedam la groapa cu nisip?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Am cunoscut persoane care chiar isi alimenteaza copiii cu rautati. Cu copilul de mana,o mamica imi spunea despre o alta fetita: "chiar nu inteleg de ce Maria tinut sa se joace cu Andreea,pt ca stiu ca defapt nu o su-fe-ra pe fetita aia!!!Adevarul e ca ,nu stiu,nu face nimic fata aia,dar e urata si nici mie nu imi place deloc ." Toate astea spuse cu fetita ei de 5 ani de mana ! Sa nu imi spuneti ca nu a inteles tot ,sau ca era prima data cand se discuta asa ceva in fata ei..
La o perioada de la discutia asta ,cealalta mama,a Andreei, imi spune ca a venit Andreea palnagand de la o mica joaca cu Maria,si cum Maria i-a spus vrute si nevrute,urato,pleaca de aici,nu vreau sa te mai vad in viata mea ,nu te sufar...etc.

Nu e caz izolat ,am auzit multe femei vorbind urat de copiii altora ,legandu-se de fizic sau de cat de prosti ii vada ei...iar copiii care se bat sunt considerati invingatori in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darry spune:

David facea urat de tot daca cineva vroia sa-i ia jucariile... mai ales mingile lui de fotbal... lovea cu picioarele, urla...pana m-am hotarat sa-l temperez ca altfel imi sareau mamaicile "vatamatilor" in cap. Acum le imparte si cu mamicile nu doar cu copiii de la nisip. Cred ca e important sa stie sa imparta si sa nu fie zgarcit. I-am spus ca este frumos sa imparta lucrurile lui si cu alti copii pentru ca altfel va ramane singurel la nisip si cand va vrea si el o jucarie pe care nu o are nu ii va da nimeni pentru ca nici el la randul lui nu a dat si ca nu o sa aiba nici un prieten daca e rau cu copiii. Trebuie sa intervi tu pentru ca poate ajunge si el cum era David sa loveasca copiii. Multa sanatate si fericire la bebici si mamici. David si Darry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu cred ca numai parintii cu frustrari adanci (cu mari nemultumiri in ceea ce proveste propria viata sau propriul trecut) isi invata copiii sa fie rai cu alti copii. Ar trebui sa mearga la psihoterapeut.
Eu am indemnat-o pe Emma sa dea jucarii la alti copii (insa nu sa dea tot, sa ma tina si pentru ea) Daca i s-a luat o jucarie din mana si a fost afectata, intotdeauna am intervenit. Daca nu parea sa-i pese, nu am intervenit.

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Si atunci ce ramane de facut cu astfel de mame care citesc o carte in timp ce copiii lor isi fac dreptate singuri pe acolo ?Cum trebuie procedat?Mers la mama respectiva ,batut pe umar sau luat cartea din mana ? De obicei,daca acel copil cade ,mama lasa cartea,dar cand imparte pumni la altii,nu vede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by aelita

Si atunci ce ramane de facut cu astfel de mame care citesc o carte in timp ce copiii lor isi fac dreptate singuri pe acolo ?Cum trebuie procedat?Mers la mama respectiva ,batut pe umar sau luat cartea din mana ? De obicei,daca acel copil cade ,mama lasa cartea,dar cand imparte pumni la altii,nu vede .

Eu sunt convinsa ca va lasa cartea si daca te aude certandu-i copilul! Ca sa-i sara in aparare.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput