Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)
Raspunsuri - Pagina 24
alice2004 spune:
Helou, gagici ! Se pare ca nici schimbul III nu a avut timp de scris, din cite vad eu - sper ca toate sinteti bine !
Ioana, pai de ce nu un fratior sau surioara ? E vreo problema sau tati e greu de convins ?![]()
Carmen, hehehe, imi placusi cu povestea cu nebuneala, si la noi e uneori asa, imi dau seama dupa cum se rezolva toate trebile prin casa de catre al meu sotz !
Roberta, sanatate Mateiului si tie bafta cu licenta !
Cit despre mama ta, nu mai zic nik, imi pare rau sa aud ca se intimpla asa ! Bucura-te ca macar ai pe cine sa te ajute, asa cum o fac parintii tai, ca ai unde sa il duci pe Matei cind ai nevoie de spatiu si timp pentru tine ! Si eventual spune-i mamei tale ce te deranjeaza, explica-i de fiece data daca pricepe mai greu, ca doar e vorba de copilul tau !
O zi buna va doresc si eu si usoara celor care-s pe la munci !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
carmenp spune:
aus` daca-mi mai da si masina fara sa i-o cer si nu ma toaca ca sa ma esprimez frumos
la cap in timp ce conduc, `poi clar mi-o pus gind rau![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Neata!
pe sarite am citit...ca m-a luat cu dureri la ovare cand am citit ce a scris Lia...
Io personal, da' io-s mai ciupita la nerv si nu te sfatuiesc sa ma imiti, i-as da cu tigaia in cap...Ar mai fi varianta de luat la bataie cu copilul ca tzigancile, da' e pacat sa strici frumushatza de copil...:)))
Eu am mai povestit, am intrebat o vecina pensionara daca nu vrea niste bani, ea e multumita, eu sunt multumita si Maria ii zice "mamaii"...
Orice sfat ti-as da eu oricum nu ar avea nici un rost, asa ca aveti grija de voi trei, sanatate!
Olivia, intreaba expertul!...hehehe
Am studiat subiectul amanuntit. Depinde de parchet...intre 200 si 300 de mii (asta la preturi rezonabile, ca mai exista si variante cu parchet de bambus si alte nebunii) gasesti pe toate gusturile.
Eu am pus laminat, dublu click de 8mm (adica mai gros, sa nu il simt ca se onduleaza cand calc pe el). M-a costat 300 de mii, are niste striatii pe el. Au aranjat 2 camere intr-o zi dar am vrut si cu placa de lemn sub el pentru amortizare si nivelare.
Daca vrei parchet de lemn, e alta poveste. Aici mana parchetarului este totul. Iese mai scump pentru ca e manopera mare.
In concluzie, la 250.000/mp eu cred ca gasesti ceva bun si frumos...:)
Ioana, multumim de intrebare, Maria e bine! Azi dimineata apasam pe buba in timp ce dormea sa vad daca are vreo reactie (mama nebuna ce sunt!).
Liliana, probabil s-au ratacit CD-urile...va urez sa le recuperati cat mai repede! Spor la munca!
Revin cand citesc tot!
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:

quote:
Originally posted by carmenp
aus` daca-mi mai da si masina fara sa i-o cer si nu ma toaca ca sa ma esprimez frumosla cap in timp ce conduc, `poi clar mi-o pus gind rau
Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/gorodeii
Dorsilia spune:
neata!
sa va zic:
1. va pup pe toate si nu ma supar pe voi, dimpotriva, va multumesc
2. bb2 a fost dorit de tata-su imperativ, si de mine abia dupa deliberari
3. triplu test....asa e moda se pare pe aici, si eu zic ca e asa un mare fas-fas, ca nu e 100% relevant, e doar o sursa de stres in plus, iar amniocenteza nu fac nici de frica. Mai vad daca il fac sau ii multumesc dr pt sugestie...oricum sa ajungem noi acolo si mai vedem la momentul ala
4. ma intreb unde sa dosesc bunul simt in exces ce-l posed ca tre sa scot soricul mai la suprafata altfel e de rau
revin later, o zi faina tuturor
carmenp spune:
gagici, poate sunteti stresate
http://terapiicomplementare.fidelia.ro/antistress.htm
Carmen,Ilinca&Ionut
kro spune:
Carmen, esti de belea 

Lia
te vad mai hotarata azi...
Gabi ...LMA sotului tau pt. ieri...
Olivia...licenta o am saptamana viitoare - marti si vineri ![]()
Scuze ca nu raspund mai amanuntit, da sunt in viteza mare ...stresul mi-a mai trecut datotita exercitiului propus de Carmen ![]()
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
roberta04 spune:
Dau si cu F5, da slaba miscarea pe aici!
Eu m-am apucat cu spor de invatat si...
am adormit cu capul pe proiect. Nu stiu ce-i cu mine, sper sa nu fie cu oki, ca mi-e somn si greata de o iau razna.
Am mai vorbit si cu soacra-mea, care m-a intors iar pe dos, Matei e super marait, nu mai tuseste dar ii curg mucii la greu si i-a rupt mainile, vrea numai in brate, face mofturi la mancare si asta-i ceva neobisnuit la el.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
g_ioana spune:
Carmen,ai scapat de finantzistul ala dragutz sau a facut o pasiune pentru tine?
Gabi ,pe barbat il pot convnge foarte usor pentru bb2,de fapt el nici prima oara nu stia ca muncea cu un scop anume
eu is aia care-mi trebuie muuult curaj,dar pana in 2008 poate-mi fac!
Cristalina,ai umflat baloanele,pana la urma?
Carolina,bafta la ixamini si spor la exercitiile antistres
http://photos.yahoo.com/gorodeii