PARERI DESPRE BG. MARINESCU ,DR. LA GIULESTI

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Gabium-am gandit mai bine si dupa cate am citit pe forum nu are rost sa pierd vremea cautand o a doua opinie .Si ai avut dreptate alt medic ar trebui sa o ia de la capat.Despre dr. Cocei nu stiu probabil ca o gasesc la B.M. la cabinet ca doar la el am sunat.
Stiu doar ca e un embriolog f.bun ,am vazut-o in spital.
Hai,tu cand te hotaresti? Sau esti mai tanara ca mine?

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

eu m-as hotari mai repede dar inca n-am banii necesari. Si sa fiu sincera parca tot mai sper intr-o minune.

gabi

Mergi la inceput

Fetele mele, de cite ori trebuie sotul sa doneze sperma pt. fiv?Asta in cazul in care e ok.Stie cineva cum arata incaperea de la cabinetul B.M. sau din GiulestI?Sotul meu e f. stresat din acest motiv si zice ca n-o sa reuseasca daca nu sunt si eu cu el.Am voie cum e?

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iana_Mari eu stiu ca o singura proba se da pt FIV.
Sunt curioasa si eu cum arata camaruta aia de la Giulesti. Mai grozava decat cea de la Medsana nu cred ca e asa ca Iana_Mari pregateste-ti sotul pt ce e mai rau. Poate luati borcanelul si veniti repede cu el . Atentie mare pt ca proba data in conditii de stres nu e buna . Eu asta am patit la Medsana.
Sa va pove ceva. Am citi mai demult pe forum cum povestea o fata ce a patit la un spital(nu mai tin minte despre care era vorba). Spunea ca sotul ei a intrat in camaruta si a venit o asistenta si a inceput sa bata in usa si sa zica: "Hai domnul mai repede! Mai stati mult? Mai sunt si altii care tb sa dea proba!" . Ei, ce parere aveti? Eu o omor pe asistoanta aia dc imi face asta.
Pupici.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Miki stiu ca trebuie sa duci recipientul in 30 de min.Asa mi-a zis la tf.,iar eu stau la 4 ore de Bucuresti ,unde sa merg ?M -am gandit sa inchiriem o camera in apropierea cabinetului,dar nu cunosc zona.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iana_mari si eu stau la 3 ore de Buc si tocmai de aceea a dat sotul proba acolo la Medsana. Va descurcati voi cumva. Important e sa nu stie ca-l asteapta cineva cu borcanelul ca at e jale.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

iana_mari - daca vei face FIV la Giulesti, pasii pe care-i vei urma sunt foarte bine pusi la punct, pentru ca te indruma cele de acolo, adica asistentele. Donarea se face in ziua ET, cand se face si plata. Tu dimineata - cel tarziu la 7.30 - vei fi cazata in salonul tau, acelasi ca la punctie. In ziua aceea, trebuie sa fi linistita, iar treaba sotului tau consta in: cu contractele completate+semnate, se prezinta la asistente care-l trimit apoi la casierie sa plateasca, apoi cu chitanta se intoarce acolo si este trimis la recoltat. Acum, sincera sa fiu, la emotiile care vor fi si stiind ca are ceva de facut care trebuie dus la bun sfarsit si cu succes, cred ca nu-l va mai interesa daca face recoltarea intr-o camera de 5 stele sau intr-o camera de spital. Pot sa-ti spun ca nu se accepta recoltarea in alta parte, pentru ca trebuie sa fie cat mai proaspeti. Oricum, in ziua punctiei, vei lua legatura cu embriologul tau (sotul va fi de fata) si iti va da toate detaliile (despre perioada de abstinenta, despre ovulele rezultate, alte detalii pe care o poti intreba, iti va da nr de telefon, pentru ca in perioada care va trece de la punctie si pana la ET, veti vorbi la telefon).
Asa ca nu-ti mai face probleme.
Am uitat...la dosar trebuie o spermograma cat mai recenta; daca nu o aveti, s-ar putea ca sotul tau sa treaca prin 2 recoltari. Da-i si tu un dulce inainte si o sa vezi ca totul va fi ok. Doar este pentru bebe? NU?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Da ,Bety la Giulesti il voi face.Acum dupa ce mi-ai scris imi dau seama ca va fi nevoie de doua recoltari,pentru ca una o face cand imi citeste analizele.Eu am fost chemata la cabinet particular cum sa fac sa continui la spital sau nu trebuie sa spun nimic stiu ei cand sa ma duc la spital?

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Eu am fost numai la Giulsti, cand am inceput procedura. Nu stiu cum e cu cabinetul dansului. Dar, probabil, iti vor da toate detaliile, acolo, la cabinet.
Succes!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Dragele mele va parasesc pt.cateva zile.Plec in delta sa ma intorc cu forte noi pt.ce va urma.Dar sa nu ma uitati Gabiu ,Bety,Miki si cele lalte va pup dulce si spor la treaba.
Bety cand ai timp mai povesteste-mi despre Giulesti si ,,atentii"

s.m.

Mergi la inceput