Bebelusi de iulie-august 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Anis te asteptam cu vesti!
Briana e drept foarte slaba activitate pe la noi!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Albinuzzaaaaa, felicitari!!!!! Sa fie intr-un ceas bun! O sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc!

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Albinutzza draga, ce veste buna ne dai! Vezi ca a fost cu folos intreruperea curei ? Sa fiti sanatosi toti 4 si sa fie ceea ce va doriti voi!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Monica, asteptam vestea cea mare si de la tine! Sper din tot sufletul sa fie asa cum va doriti!

Anis, parca a durat cam mult pana au aparut bubitele alea si e ciudat ca sunt numai pe burtica. Probabil sunt de la caldura sau e vreo alergie la ceva. Febra eu as pune-o pe seama vreunei viroze. Multa sanatate lui Ingrid, iar tu odihneste-te!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

felicitari pentru vestea cea mare...acum am intrat pe aici dupa un timp si ma bucur ca am facut-o ca sa ma bucur alaturi de tine.
Doamne cat imi doresc si eu! Dar deocamdata...tatonam! Inca mai suntem in teste cu primul..."sa vedem cum ne descurcam"

Îngerul care mi-a schimbat viata www.ogesi.blogspot.com" target="_blank"> Bla Bla Bla

„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Se apropie ziua fetei mele (mai e o luna, dar...se apropie) si asa cum mi-am propus jurnalul ei va fi "cartea de pe tava". Am listat ce am scris pana acum...209 pagini format A5...oare o sa le citeasca vreodata fetita mea? La cat citeste tineretul de astazi...se va schimba ceva la cel de maine?
Si unde mai pui ca am inceput jurnalul destul de tarziu...primele luni sunt trecute in revista doar cu evenimentele mai importante! Ca altfel cred ca era inca pe atat!

Intr-una din postarile mele, m-a felicitat Witchie si mi-a aratat cum sa-mi fac blog. Si mi-am facut...Bla Bla Bla

Pana data viitoare cand mai imi fac timp sa intru: Toate bune!
Si Monica iti tin pumnii!

Îngerul care mi-a schimbat viata www.ogesi.blogspot.com" target="_blank"> Bla Bla Bla

„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78300" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (120)

Diana

Mergi la inceput