Bebelusi de iulie-august 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 18
anis spune:
'neata
Eu sunt terminata, pe bune.Azi noapte Ingrid mi-a plans mai toata noaptea, asa din senin, nu avea febra.Habar n-am de la ce.Eu trebuie sa-i dau din 6 in 6 ore ori nurofen ori panadol, alternativ.E si la ora 6 nu i-am mai dat.Si pana la ora asta 11 nu mi-a facut febra inca.Nu stiu e sa mai cred.Astept sa vad daca o sa mai faca febra toata ziua si mai ales diseara.Nu i-a erupt nimik pe pile deocamdata.
Mie mila de ea, a slabit,nu mananc mai nimik, mai mult lapte si suc..off
Eu mor de greturi si nu pot sa ma ating de mancare....sa va mai zic?
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ellarot spune:
LA MULTI ANI BIANCA SI RARES!!!!!

Primul vostru anisor!!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si frumosi, iar mami si tati sa se bucure, alaturi de voi, multi multi ani de acum inainte.....de nazbatiile voastre ! 

La multi ani! DARIA MARIA [ Irda ]
La multi ani! DINU [ gyly ]
La multi ani! IOANA ALEXANDRA [ irinabungau ] 

Albinutzza spune:
sa fiti fericiti, iubiti, respectati, un dram de norok, minte cat cuprinde, si sa va iubiti parintzii care sunt minunatzi. Un buchet de
si un
pt BIANCA-ANDREEA si RARES-MIHAI
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
sarbatoritzilor zilei, sa fie sanatosi si voiosi 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Fetele nu stiu ce sa-i iau lui Luca pt 1 anisor, cadou!!! Vreau si eu idei, chiar nu stiu!!!!
Si vroiam sa va intreb, la motz se face si o turtitza??? Sau se taie numa perisor in forma de cruce???
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

caterina71 spune:

La Multi Ani! gemenasilor strumphi, Bianca si Rares! Sa fiti sanatosi! Yupiiii, de acu in colo numarati anii! Cat mai multi sa fiti fericiti impreuna cu parintii vostri! Un pupic mare pentru acesta prima aniversare a voastra!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
La multe luni inainte! bebelusilor care pe 11, 12 si azi mai adauga o lunisoara spre rotundul an! Sa fiti cu totii sanatosi si cu pofta de joaca!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
nicoll_mada spune:
Albinutzza tu la Luca nu ai de taiat decat motul,perisor.De fapt nasa.
Noi,mamicile cu fetite vom avea parte si de turtita,dar si pe aceea o face nasa!
Cat despre cadou...si noi suntem in impas...![]()
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Revin si eu cu vesti mai bune. Dupa un puseu de febra de 39.4 facut aseara, acum Sara nu mai are temperatura deloc, semn bun zice doctora. Am facut noapte alba sa o pazesc, asa ca azi voi dormi cand doarme ea, sa-mi mai revin putin. Sper din suflet sa treaca cu bine, desi ne asteptam si in seara asta la febra crescuta. De papat nu ma prea plang, desi cantitatile sunt departe de ceea ce putea ea
. Din fericire nu a mai facut diaree, asa ca o trec iar pe laptele ei, pentru ca cel fara lactoza nu-l prea bea. E vioaie si cu chef, lucru care ma bucura peste masura.
Va pupam si sper sa revenim tot cu vesti bune
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
andatudor spune:
Kasi-da,am dansat si pe scaun,nu mai putem sa stau incaltata si asa vreme de 2 melodii am facut un super masaj la picioare!![]()
Nasha lui Andrei e fata lui Gabi Boldici(fostul portar de la Craiova Maxima,actualmente antrenor secund la echipa nationala) si mai au si ceva afaceri,deci de aia si-au permis,doar o fata are tata!![]()
Briana-minunata poza,extrem de artistica ,chiar daca e din intamplare!
Anis-imi dau si eu cu parerea si eu zic sa nu o mai intorci la san,mai ales ca voiai sa o intarci ca sa pleci si acum ca mai e si bb mic! E greu ,dar fii multumita ca ai avut atata timp laptic bun pt. Ingrid!
Mersi
pt. aprecieri!
Monai-multa sanatate Sariciului bonavior! Pupam
tare-tare sa treaca repede!
Nicoll-
O sa incerc si eu supa de taietei! Dureaza mult sa-i faci?
Dede
Am vazut si eu mireasa voastra
! FF finuta ,mi-a placut si rochia simpla si eleganta si buchetul!
Ella-da,intr-adevar de mult nu m-am mai distrat asa de bine!