Aspirante din Constanta
Raspunsuri - Pagina 2
pisikuta spune:
andicu, m-ai panicat deja. ce ma fac daca pleaca?
sper sa nu se intample acum, in iunie...nu am alt medic, nu vreau altul, aici imi e bine si cu ea am inceput ceva. dar chiar si asa, vine ea inapoooi..
danap, succes la hsg! am facut si eu luna trecuta. cica n-ar fi mare smecherie. eu am facut anestezie, ca mi-era teama ca-mi cedeaza inima de frica!
Leditia spune:
Dana eu acum invat pt examenul de permis.Ca prea mult am asteptat sa-l dau..si in sfarsit am rezolvat cu tot..si in sfarsit vine si data la care am fost programata..no,ca mult m-am mai chinuit cu toata povestea asta.
pupici si bafta maine...tin pumnii.
La ce fac.esti apropo?
POZE
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by andicu
Pai si eu tot la dna dr Lutescu merg. Si mie imi place de ea, sunt multumita si e si draguta, desi parerile sunt impartite. Dar la care medic nu sunt!? pacat ca nu poate face mai multe in privinta tratarii infertilitatii...si mai e nashpa ca e f aglomerata si vara pleaca destul de des. Eu daca am o urgenta si nu e la cabinet, sunt moarta! asa am patit si vara trecuta, am facut extrauterina exact cand era ea plecata 2 saptamani in concediu! am ajuns tot la Bucuresti!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
da,asa este fiecare medic are recomandari pro si contra
sa inteleg ca problema ta este lipsa unei trompe?
pupici
dana p. spune:
Leditia, bafta multa atunci!!Si eu am carnet de 8 ani si daca am mers de 20 de ori de atunci si pana acum e mare lucru. Pe mine nu ma lasa al meu sa conduc ,zice ca sunt pericol public.
Sunt la ASE - sectia comert ,turism, servicii. M-am apucat la batranete de scoala si asa-mi trebuie acum stau si invat printre picaturi cum pot, ca nu am timp deloc
.
Pisikuta, multumesc de incurajari. Stiu cum este ca am mai facut de vreo 4 ori pana acum, si de durut nu m-a durut decat ultima data, dar rau de tot, parca sa scot parleala penmtru celelalte dati cand nu m-a durut deloc, am crezut ca lesin acolo.
Dana
Poze
roxanaz spune:
frumoaselor mai e un subiect deschis: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70260&whichpage=10 despre aspirante si medici din constanta.
am sa copiez si mesajele acestea acolo si continuati la acel subiect. daca va deranjeaza titlul il pot schimba.
Roxana
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by Leditia
Si eu si eu..desi nu tocmai din orasul Cta,da din judet..deci ma primiti?
In general am mers la dr.T in Bucuresti,ca am mers la dumnealui de cand stateam acolo..apoi m-am mutat aici...si am mers si la dr.T si la dr.Fawaz.
Va pupic si mai revin,ca am de invatat si nu prea mai am timp de net.
POZE
leditia cum este dr fawaz? bafta multa la examen
pisikuta imi pare rau pentru experienta nefericita prin care a trebuit sa treci.....unde ai facut hsg?
danap succes
pupici