Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 29
Giova spune:
Moni deci suntem surori de suferinta
.
Si cred ca eu o mai trag muly si bine, caci nici urma de dinte sau de gingie inflamata
.
Macar am terminat de ca;lcat, caci mi-a adormit.
acum as fugi la vase in bucatarie, caci cine stie cat apuc sa spal.
intru inainte sa mergem in oras. macar 10 min. la solar ma relaxez, ca il pasez lui tat-su'.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Bee spune:
Buna fetele.
Silvi, felicitari pentru dintisorul lui Alain! La mai multi iesiti cat mai usor.
VAd ca discutia e programul de papa. Noi nu prea avem program fix, dar in mare: 5 mese de lapte pe zi a cate 150-170 ml (inclusiv noaptea de 2 ori, iar ziua fractionate, suge acum si mai suge si peste o ora 2). Si in general 2 mese diversificate: ora 1 fructe+ branzica, ora 4-5 piure de legume cu iaurt, uneori cu carne. Intre fructe si legume se bea suc de fructe. Eu sunt multumita ca inca prefera laptele. Eu n-am nici o sansa sa-i bag cereale cu lapte, fiindca nu tolereaza cerealele. LA fructe si la legume n-am avut nici o problema de toleranta, ci doar de gust. Nu ne plac merele. IN schimb azi a halit: para+ caisa+ jumate de banana+ branzica+ ceva suc de portocale pt consistenta mai subtiere a amestecului. A mancat tot castronul! M-am uimit tare de tot. Si nici macar nu ajunsese la faza de proteste energice.
. Deci au fost minim 100 g de piure. Acum urmeaa piureul de legume.
Ingrid, cred ca-ti faci prea mari probleme legate de talentul tau culinar, de asta nu-ti ies lucrurile. Eu ma consider un as in tot ce fac la bucatarie si culmea e ca asa si este (din pacate tot eu spal si vasele
).Adaptez orice reteta dupa inspiratia proprie si ce mai prind de colo de colo. Iar eu chiar fac branza cu Milumil si fara calciu lactic. Eu pun in lapticul care fierbe (intai ai preparat laptele ca si cum ar manca fata din el, nu?) putina lamaie sau iaurt si "se strange" branzica. Cu lamaie se coaguleaza/precipita mai bine amestecul. Cu calciu lactic n-am incercat.
Maraki, pofta buna la fripturica aia minunata. EU una curand voi deveni vegetariana, ca mi s-a acrit de carne.
la toate.
maraki spune:
Merci Bee! Pana ieri nu am mancat gratar de cand ramasesem gravi, atunci nu suportam nici mirosul
Initial gratarul nostru se stricase, nu mai primea curent si matusa lui Giorgos ne-a cumparat unul (cadou de sf.Gheorghe ) pe care l-am adus duminica acasa![]()
Monica si Giova, rabdare ca o sa treaca si perioada asta
Ingrid cu lapte praf nu stiu, eu am facut cu lapte la cutie 3,5% grasime.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
andiaroro spune:
mai sa fie
............si ultimele jucarele pe care le-a cump cristi erau nemtesti!!!adev e ca francezii fac chestii f atragatoare pt copii.......noi nu am cump nici o juc lui bebe pana la 1 iunie ca le aveam in stoc dinainte-nu ne putusem abtine
si zi asa maraki pe la tine pe acolo canta clopotele- e bine ca stii cat e ceasu.........la noi canta pasarelele. te trezesc de la 5 dim.....de cate ori te citesc imi aduc aminte de munchen si mai ales de un turc de acolo din gara care mi-a dat un kebab(eram in criza de timp si nu am mai cautat altceva) iute-iute, cand a auzit ca sunt romanca......a turnat acolo cu nemiluita ca stia el ca romancele sunt "iuti" de felul lor "si iuti si fromoase"..............ce l-am mai bombanit
.ce pofta mi-ai facut cu carnatii aia!!!
ingrid-ati fost superbi toti 3
silvi-tot am vrut sa-ti zic si am uitat, dar acum ca ai zis ca sotul tau va veni la specializare in fr mi-am amntit:cand am fost la urgente cu alexandre(dupa ce am facut buf) a dat cristi la pediatrie peste o rez romanca din cluj. nu stiu cum o cheama ca eu eram in momentul ala la pozat genunchiu. de fapt e plin de rezid romani pe la urgente....... felicitari pt dintisori!
monica-la treaba cu tine!
ce de mai meniuri pe la voi.......si noi care ne luptam tot cu lapte natural, dar suntem si mai mititei
eu am fost azi la scoala cu el si le-a innebunit pe secretare.........la negresa a avut el ceva reticente si ma simteam cam aiurea ca celelalte ii povestisera ce gratios le-a zambit.in final a dres busuiocul si i-a ciripit si vreo 2 onomatopee din repertoriul personal asezonate cu niste zambete largi. ca. imi amintisem de mario cu colegul lui marian. dar ma miram sa aiba pb cu negrii la cati vede zilnic..
oricum, maine cred ca o sa-l car la o intalnire de taina cu profu meu(daca nu am alta solutie)si mai tr sa ne vedem si la ditai institutu unde-i director-asta e!
ana si alexandre
maraki spune:
March, credeai ca mi-am tras freza de negru?![]()
![]()
Prin `94 am fost bruneta si creata, vroiam sa fiu in ton cu Dixi![]()
Ana aici sant mai multe jucarii Fisher Price, eu gasisem un arab care stia romaneste
Avusese stand in Flora la en-gros
Monica
Bee spune:
Andiaroro, toate jucariile pe care le am eu (cele frumoase, primite), sunt frantuzesti de la firma Bawi. Intamplarea. Cred ca si Ana mea s-ar uita cu ceva interes la vreo negresa. Iar cat despre tine si pasarele, Maraki si clopotul de la biserica, pe mine acum ani ma trezeau tramvaiele! Trebuia sa ajung la 6 la munca si cand auzeam tramvaiele stiam ca e in jur de 4 si tb sa ma scol rapid.
. Toata noaptea auzeam numai tramvaie in cap! Mi se mai intampla sa adorm devreme si noaptea pe la 12 ma trezeam in zgomot de tramvaie care se retrageau la depou, cu gandul ca e dimineata si tb sa plec si-mi venea sa plang ca niciodata nu domream destul. Brrrr, ce vremuri.
maraki spune:
Pai Bee, drumurile te omoara daca nu ai masina, ai vazut ce diferenta...
Astazi ma vopseste Giorgos, ce groaznic sa nu pot sa ies din casa, m-as fi dus sa vad pe la magazine pantalonasi de casa marimea 74 si bluzite tot pt. casa 74.
Monica
andiaroro spune:
BEE-eu credeam ca s-a obisnuit , ca doar dadaca lui de la spital era colorata, iar jasmine, vecina noastra de 7 luni, e jumatate araboaica si jumatate negresa si e posesoarea celor mai verzi ochi pe care i-am vazut vreodata......si mai vede si atatia pe strada. dar cred ca acuma incepe sa constientizeze si tanti aia ii si vb f de aproape.
ei.asta cu ultimele jucarii nemtesti a fost asa ca o gluma ...ca m-a amuzat faza..dar e adev ca cele mai multe pe care el avem sunt fr.;insa: pompa de muls e elvetiana, biberoanele si suzetele austriece si daca mai sap putem zice ca noi si nea nicu mondialu cu detoatelea......
pasaricile sunt ca e padurea aproape, dar le auzeam si inainte cand stateam la défense unde erau numai zgarie-nori si pomi plantati in beton(plimbaretele stiu de ce vb)........ma rog, noi stateam doar la et 4, insa tot auzeam pasaricile -le-or fi adus si pe alea ca pe pomi sa populeze zona
ana si alexandre
Ursoaica spune:
Buna fetelor!
Am mai pus cateva poze!
Ana am scos si eu melodia ... acum urmeaza sa o invatam...
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Bombonicaaaa spune:
Neta' de la mine fetelor ! Eu sunt chioara de somn
ca aseara nu am avut ce face si m-am uitat la tv pana la 2
, am vazut " King Kong " o alta varianta pe care nu o stiam si am plans de-am spart
cu suspine nu asa...si dimineatza la 7.30 desteptarea of course
ca s-a trezit printesa .A bagat un bibe de 300g lapte cu cereale si acum astept si eu sa o ia somnul iar asa fug si eu in pat.
Cata eu supa am facut-o dupa cum m-a taiat capul , morcov,radacina de patrunjel,telina,ceapa ,cartof si spanac si am pus de toate cam in cantitati egale (doar ceapa mai putina dar nu am scos-o) putina sare si le-am mixat .
Silvi felicitari pt. primul dintzisor !
Sunt cam in ceata si nu mai stiu ce am vrut sa scriu , mai beau o cafea sa ma dezmeticesc si revin ...
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica