buna!
stiu ca e un subiect controversat vopsitul parului, la prima sarcina nu m-am vopsit defel dar acum am de mers la o nunta si as vrea sa-mi fac un loolk mai altfel, daca totul decurge ok as avea 12 saptamani de sarcina, spun asta pt ca la eco ajung abia pe 9
merci
Buna
Eu m-am vopsid si la prima sarcina,si ma vopsesc si acum,am 24 de saptamani si ma fac aproape lunar.Am nascut o fetita sanatoasa si nici acum nu am vreo problema,deci la mine nu prea avut nici un efect asupra lui bebe...mai asculta si alte pareri, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos
Dorsilia, felicitari pentru bb2
Nu stiu daca fac sau nu o confuzie, dar daca nu ma insel esti mamica de mai iunie 2005
n-ai mai dat pe la noi.
Fa-te frumoasa ca nu e nici un risc. Si eu m-am suvitat cand eram burtoasa, eram insa pe ultima suta, dar medicul meu zice ca nu e nici o problema cu vopsitul.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
multumesc tuturor,
Andreea, totusi ma confunzi, puiul meu are 1 an si 10 luni, nu am fost inscrisa la mamici de mai-iunie 2005, probabil ne-am mai intersectat pe aici, eu la mamici de iunie-iulie 2004 sunt "veterana"
Se pot face suvite fara sa se atinga pielea capului? adica da, inteleg, in lungul firului de par se pune o folie dar la radacina tot ajunge, nu? sau sa-mi fac suvite nu chiar de la radacina ? hmmm, cum o sa arate oare?
eu m-am vopsit toata sarcina fara nici o problema, suvite mi-am facut tot pe la 10-13 saptamani. cupilu e bine sanatos (dupa cum stii
).
Andreea, Lia e mamica de iulie-august 2004 ![]()
Roxana
edit ca am scris in acelasti timp: trebuie sa ti le faci de la radacinaaa...ca altfel arata ca si cum ar fi crescut parul....
2 sarcini vopsit lunar la fiecare...dupa cum stii cupii sanatosi , cam obraznici dar nu cred ca e de la vopsit
Scuze, te confundam cu alta mamica SIROD. Oricum ramane valabil cu vopsitul si cu felicitarile ![]()
Daca totusi ti-e teama sa nu ajunga la radacini poti sa te faci nu cu folie ci cu casca, desi cu casca nu-ti poate face decat o nuanta din vastele mele cunostinte ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan