Sclava sau Regina???
Raspunsuri - Pagina 8
iren spune:
quote:
Originally posted by fleur-de-lis
Iren,
Calm down draga ca nu m-am referit la tine si daca esti asa desteapta cum te crezi, ar trebui sa-ti dai seama ca intreci maaasuuuuuuraaaaaa!!!
Stii macar ce inseamna IQ?
Ah...si sa stii ca sa ma faci cu ou si cu otzet, tot nu-ti raspund. Cu asa "destepti" ca tine e imposibil sa ajungi la un numitor comun.
Calmeaza-te, ca n-am zis nimic de rau, ia uita-te mai bine...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
KSorana spune:
Iren ,ca fata desteapta si cu scaun la cap ce te pretinzi cred ca ar fi cazul sa incetezi cu insultele la adresa membriilor DC-ului.
Daca nu realizezi nici acum ce faci ,iti recomand sa te duci fugutza la doctor ca sa nu se agraveze situatia.
P.S Am dat peste unul dintre mesajele tale din intimplare unde iti aratai "supararea ".
Probabil asteptai sa fii compatimita de alti forumisti .
Nu-i nimic ca eu te compatimesc si iti doresc insanatosire grabnica cu 5 lamii /ora.![]()
"nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine".Ti se potriveste perfect.
iren spune:
Ignore pentru amindoua, mai bine ascultatzi o manea care sa va calmeze.
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Dandush spune:
quote:
Originally posted by iren
Ignore pentru amindoua, mai bine ascultatzi o manea care sa va calmeze.
Chiar trebuie neaparat sa ascult manele???

...Un Robbie ar merge mai bine D.K.
KSorana spune:
quote:
Originally posted by Dandush
KSoranel, dar tu nu ai somn la ora asta ????
D.K.
Acum nu.
Dandush spune:
quote:
Originally posted by KSoranaquote:
Originally posted by Dandush
KSoranel, dar tu nu ai somn la ora asta ????
D.K.
Acum nu.
Nici eu
D.K.