fetele bucataresele,
punga aceea in care se baga puiul la cuptor cu condimente, poate fi de orice fel sau mere numai aia speciala din magazin? e urgent, vine socra-miu pe la noi si nu am gasit in market punga din aia.
rog ADMINII sa dea drumu' la sobject de urgentza!!! multumesc mult, mult!
va pup
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?
normal ar fi in punga acea de la magazin dar poti folosi si o punga de hartie sau folie de aluminiu care nu este prea indicata deoarece se spune ca ar contine nu stiu ce radiatii
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
In ce zona stai? Eu am gasit pungute din acelea speciale la Gima,Carrefour si Mega Image,poate ca sunt si la Billa,nu m-am uitat. Ai asa ceva prin zona? Daca nu,sa nu folosesti punga din plastic obisnuit,ca se topeste...mai degraba de hartie!
Succes si sa ne spui cum a iesit!
Ina
Si la Billa tot exista pungi din astea, eu cumpar mereu de acolo.
In nici un caz sa nu folosesti o punga simpla, ca o sa-ti iasa un pui glazurat cu punga topita.![]()
------------------
Numai bine,
Natalia
dintr -aia speciala ca cealalta se lipeste cum au spus si fetele.
Daca nu gasesti pune un pahar cu bere amestecat cu jum pahar apa si cada ai prin casa 1 lingurita sos de soia.sa acopere cam1^3din carne .iese gustoasa si aspectuoasa.carnea o condinentezi cu sare, piper, cimbru sau mai simplu cu Knor ptr.frip. de pui..
fetele, am uitat sa va multumesc ptr raspunsuri.
am pus puiul intr-o punga normala, si cand am citit raspunsurile m-am dus la cuptior... incepuse sa se stranga punga
. asa ca am rasturnat puiul in tava cu folie de al si am pus pe deasupra folie. a iesit fff bun, dar m-a cam strans inima stiind de pe forum ca poate fi cancerigena...
data viitoare o sa iau punga speciala!
socra-miu in schimb nu a mancat, ca nu avea chef de carne
mersi inca odata, si rog pe aceasta cale sa inchida subiectul, eventual sa il stearga. multam
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?