Nasterea lui Nichita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

La multi ani, Nichita, cu ocazia implinirii primei luni de viata! Sa te faci mare, sa fii sanatos, sa ai viata lunga, noroc, lipici la fete, minte brici si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!PS - in curand venim in parcul de la voi sa se cunoasca si bebeii nostriMag ,citind ce ai scris, am retrait zilele in care ne rugam pentru baietelul tau.DianaD & Buflici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

LA MULTI ANI SANATOSI, NICHITA!
Margica sa va traiasca margicul si sa va aduca numai bucurii!
Multi pupici lipiciosi de la Sofu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Nichita iti doresc ca viata toata sa-ti amintesti de singura piatra de incercare din existenta ta si sa iti "gasesti" in ea puterea de luptator pentru mai departe!

Sa fi sanatos, voinic, frumos si...dragut cu mama ta!

Îngerul care mi-a schimbat viata www.ogesi.blogspot.com" target="_blank"> Bla Bla Bla

„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Va multumim tuturor pentru gandurile bune...
Speram intr-adevar sa avem de acum parte numai de zile linistite, ca sa ne bucuram de piticul nostru.
Nichita a crescut frumos in greutate, are acum 4 kilograme - la o luna si 3 zile...
Ralucutza,
Intr-adevar, piticii nostri seamana! Ar trebui sa le facem cunostinta!!

Cu drag,
Magda si Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hai, mai magda, ca m-ai facut sa plang!
ce bine ca e totul bine acum... dar prin ce a trebuit sa treceti...

stii, chiar ma gandeam: eu m-am infectat cel mai probabil la nastere, in elias, cu pioceanic. care a facut ravagii in corpul meu. nu pot acuza maternitatea de infectia mea. atatea mamici n-au patit nimic. si, in plus, tot eliasul m-a facut bine. :)
dar as mai sta in spital inca pe cat am stat doar sa nu fi patit copilul meu ceva asemanator. cred ca ai trecut prin clipe groaznice.

nichita si tu sunteti niste invingatori. ma bucur ca ai puterea de a fi fericita, de a lasa in urma ce s-a intamplat. multa sanatate luptatorului!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Magda, sa va traisca puiutul cel luptator! Si sa fie sanatos si puternic.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

kristinutza,
da, si eu as fi preferat sa am eu probleme si nu el...
Cumea ironiei e ca eu vroiam sa nasc la Elias sau poate era mai bine..
In fine, sper ca esti bine, de ce spui ca pioceanicul a "facut ravagii in corpul tau"?
Eu am tinut ca aceasta poveste sa fie publica aici pt ca mamicile care nasc la cfr2 sa stie si sa poata reactiona in timp util...daca doamne fereste o fi cazul, sper ca nu...
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mda, de asta am si raspuns, ca ironiile si coincidentele sunt interesante. cu elias, cu pioceanic...
acum sunt f bine (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78775).
in rezumat, la doua luni de la nastere, dupa ce nu am bagat de seama semnele prevestitoare infectiei, m-am internat avand pancreatita acuta hemoragica necrotica. o forma destul de grava. acolo a fost punctul sensibil, nu stiu, pt ca probleme digestive nu avusesem in viata mea (plus ca am 26 de ani, alimentatia corespunzatoare, nu fumat, nu baut etc.). ma rog, nu mai conteaza...
problema e ca nu pot acuza eliasul si nu pot spune ca nu este o maternitate buna. pur si simplu cred ca s-a intamplat la mine.
plus ca spitalul nu va recunoaste niciodata probabil si nici nu mi-ar folosi la nimic daca ar recunoaste. important e ca m-am facut bine.

si la mine si la tine... asa a fost sa fie. mai cu peripetii.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

kristinutza,
am citit povestea ta...ai trecut intr-adevar si tu printr-o mare incercare...
Si eu as fi preferat, evident, sa iau eu bacteria si nu copilul...In fine, important e ca acum si voi, si noi suntem bine. Recunosc ca experienta din CFR2 mi s-a lipit cumva de creier, probabil si tie Eliasul...Dar uite ca am fost cu totii niste invingatori!

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

intr-adevar impresionanta poveste!
sa-ti traiasca micutul si sa va bucurati de el!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput