Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)
Raspunsuri - Pagina 27
T_Ioana spune:
Hai sa va povestesc despre Pier, matzul meu, ca un omagiu adus matzului alb al Andei..Anda, sunt alaturi de tine
Veneam cu al meu sot (pe vremea aia boyfriend) din oras...la un colt de bloc vad o fetita ca se chiora la ceva in iarba si il aud pe ta'su :"Hai Alina, da-l naibii si nu pune mana pe el!" Eu ma si infiintez la fata locului unde ce-mi vad ochii....un matzuc cenusiu tigrat, de vreo 4 zile, care nu facuse inca ochi si nici glas sa miaune nu avea.....
Saracu Cristi zice si el sa nu pun mana pe el, sa nu il iau acasa, dar ....to late....Asa ca ne-am imbogtit cu un nou locatar. Il hraneam cu seringa, il pupiceam, ii cantam, ii facusem culcus intr-o cutie, pe niste carpe moi si i-am pus ceasul desteptator langa el (cu alarma off) ca sa auda tic-tacul (asa citisem eu, ca aud ceasul si au impresia ca e inimioara mamei lor). Faza e ca trebuia hranit macar la 4 ore, asa ca eu neputand sa ajung acasa (pe vremea aia faceam tone de ore suplimentare la Leoni) a cazut pe capul lui cristi sarcina....Si sa-l vedeti pe al meu cum se invoia in fiecare zi pe la pranz cate o juma de ora ca sa vina acas asa hraneasca matzu', si la 4 ruopea usa ca sa ajunga la Pier
.
Toate bune si frumoase, trec vreo 6 zile, si vad ca Pier arata din ce in ce mai rau, apatic, se umfla burta....Cristi merge la meci, ca juca Gloria la Bistrita in Intertoto si eu raman cu matzu....care a inceput sa se simta tot mai rau, sa scoata limbuta si in final mi-a murit in brate......Bineinteles ca l-am sunat pe Cristi si am inceput sa urlu si sa plang la tel sa vina acasa ca a murit Pier...da faceam asa un scandal ca m-au auzit si cei din jurul lui si au inceput sa-i transmita condoleante (de unde sa stie ei cine-i Pier).
Ulterior mi-a explicat un medic veterinar ca oricum murea fara ma-sa, ca pana la nu stiu cate saptamani matza ii linge si ii curata... asa fac ei kk, de asta saracu se umflase, ca nu facuse kk deloc, plus ca in timpul cat noi eram la serviciu el probabil ca plangea, ii era frig si frica.............
Ideea e ca mi-e tare dor de el si o inteleg perfect pe saraca Anda prin ce trece...
Anda, capu' sus, gandeste-te ca matzucul tau alb are un prieten Pier, acolo sus la ingerei!

Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Fug sa-i calc la husband o camasa ca maine are un interviu si sper sa revin!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
teolinda spune:
ANDA - nu mai plange, imi pare rau de pisi al tau
.
ANUSKOO - vreau si eu cantecelul ca de nu
. Bai as veni fi venit si io maine in parc dar s-a anuntat in vizita de dim... matusa lu' Robert cu socra-miu. Ce puii mei or cauta? Sigur vin ei cu un scop sa-si ia ceva de pe-aici de prin curte
. In plus, maine la 3 si juma trebuie sa ma duc dupa vaccinut, gratie amabilitatii lu'Nicole.
Am vazut pozele cu cele 3 care au speriat DC-UL
. Lasati ca vin si eu cu Nicolas sa o pipaie pe Bia daca tot sta
. Super dulci bebenacii. La fel si Ayan cu Mark
.
IRINUCOO noi la 6 luni avem 8,300 si 71cm. Soo am luat si noi dupa lupte seculare care au durat 3 luni... 1kg , luna aceasta!
BEE - nu tot timpul se smiortzaie puradelul meu in masina, doar daca ii este cald si n-are chef sa doarma si e plictisit.
IRINA- Doamna cu butucul
MONI - felicitari pt prietena ta!
Versuri deci?
Foaie verde de dudau
Ma trece un pi...lau![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anabordea spune:
Buna fetele...iar de garda? Io am bantuit netul cu prostiile mele ca n-am mai intrat nici sa citesc macar...da' las ca am semnat condica!
Ce se dezbate azi aici?
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
anabordea spune:
Ete, ca ma trezii si io la spartul targului...noapte buna!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
monica70 spune:
Noapte buna 

![]()
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
irinadum spune:
Anda imi pare tare rau de motan si...nu stiu ce sa mai zic ...intelegi tu. Pupici.
Gata cu baia la bebeloi acum ii da tasu sa pape si eu mai stau pe aici sa vad care si cum si mai trag cate o pipa...dar la bucatarie..
Ioana trista povestea cu pisoioul ...apropos...Pier...asta era francez
.
Ana_m spune:
Anda , imi pare rau de motan
. La ce etaj stai si cum a cazut ?
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bombonicaaaa spune:
Iar v-am ratat? Noi azi am huzurit , am dormit amandoua vre-o 3ore juma , am fost la o plimbarica scurta facut ceva prin casa asa in viteza si acum fuga dupa voi ...dar vad ca nu sunteti in forma in seara asta .
Anda i-mi pare tare rau pt. pisicul tau
Eu am 2 matze si una dintre ele e turbata sa prinda alte oratanii de animalutze asa ca azi dimineata cand am iesit in gradina sa bem cafeaua motanul meu statea ca bastanul cu roatele'n sus si miorlaia victorios ...langa el prinsese un pui de iepuras care nu era muscat inca dar cred ca l-a tavalit bine sa se joace cu el, l-am luat in casa sa vad dac a i-si revine dar a murit saracul
mi-a fost asa de mila de el ca am fugarit matza vre-o juma de ora sa-i dau un sut in 
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Bombonicaaaa spune:
Da chiar nu mai e nimeni?
Irina da ce tigari fumezi maica de nu se mai termina?
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica