Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)
Raspunsuri - Pagina 22
Bee spune:
Sorry, Nicole, inseamna ca telefonul meu e pe duca. Mi-e ciuda, ca veneam si eu cu Anuka. Si asa ma tot abureste sotzul sa mi-l dea pe-al lui sa-si ia el unul nou. Cu garsoniera, te inteleg. Cu atatea la gramada intr-o singura camera e imposibil. Noi acum avem camera fetei si dormitorul nostru. La noi in dormitor acum am: bouncer, sezlong, scaun papa, TV, PC, o multime de flori si uscatorul de rufe (nu il scot pe balcon mereu). E haos. La fata n-am decat patutul ei, o canapea, masa de infasat si un dulapior. SI am avut noroc cu sotzul care nu suporta mobila aglomerata, asa ca noi avem mobila putina. Nici nu ma gandesc cum era altfel. Sper sa gasesti ceva convenabil.
anasebe spune:
Bee Cuscra, ma bucur ca nu te-ai suparat ca Tiberiu a cam pipaito-o pe Bia.
Dar cum bine zicea Nico, daca n-ai raspuins la telefon, ce era sa faca saracul Tibi?! Cat despre carut... eu sunt multumita de el, e usor, se pliaza si se face mic, spatarul are multiple pozitii (de la intins la stat in fund). E ok. Acum in comparatie cu alalaltul... nu are directia la fel de buna, dar ala avea niste roti de tanc.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
In sfarsit am termnat de citit cele 12 pagini restante
..asa ca:
La multe luni sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi, voiosi, voinici si sa le iubeasca pe mamici!
In rest am cam uitat....dar la 12 pagini e de inteles....
Maraki, 10x pt idee....dupa ce am citit postarea ta m-am si infipt in fi-miu cu un biscuit pettit Beure, din care a muscat si molfait 3/4.
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Bee Pai daca e frumos maine mergem in Tineretului. Stai si tu dimineata pe mess sau cu telefonul langa tine si poate se cunosc si cupii nostri odata!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Bee spune:
MAraki, la cat par am eu, merg pe principiul "mai slaba, chiar daca cheala". CA slaba eu una n-am fost niciodata si nici n-am sa ajung. MAma ce te-ai chinuit. CE tin eu acum e lux si floare la ureche.
AnaS, fii-mea e o lady si nu comenteaza inainte sa afle exact cum stau lucrurile. Si vad ca si Bia si Tibi au ochi alunecosi amandoi.
Silvi, mai incearca sa pui poza cu Alain patutul ca sunt tare curioasa.
nicoleta raducu spune:
Mai fetelor...ia vedeti poate va baga astia la corupere de minori...cu atitea incuscreli...![]()
Io sunt trista,nene..pe noi ne curteaza baietii din alte parti..(vezi nov-dec 2005..)ca aici nu ne-a cerut nimeni..mama voastra...
Ne-ati vazut mai micute...![]()
![]()
Las' ca vedeti voi ce Domnisoare ne facem..si atunci nici nu va mai bagam in seama..pe voi..barbatii sectei...
Nicole si
Daria Sofia 

Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET 
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
anasebe spune:
Nico Nu mai zic nimic, ca si asa a zis cuscra ca ginerica are ochi alunecosi!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Bee spune:
AnaS, pai azi unde ati fost? Eu dimineata pe mess, no way, ca plec cu fata la kineto. SI cand vin, daca ajung acasa, incep cu supica la fata, fructe,, sucuri si iar n-am timp de net. DAr ash putea direct cand vin de la kineto. Pe la 11, se poate? Cine vine maine pe la 11, 11.30 in Tineretului?
silvi_2005 spune:
scuze, aveai dreptate Anasbe, am latit pagina cu rateul meu de a posta poza, am sters mesajul si a rezenit, sory.
Maraki, noi doar admiram ce e frumos, nu distrugem cuplurile
, deceaga venim cu
ca am cam intarziat, toate fetele sun cuplate.
Alain a adormit bustean dupa ce a papat 270 de lapte
m-a speriat cat papa, intentinat i-am facut mai mult dar nu ma asteptam sa manace tot, asta dupa ce la ora 20 a balotat 50 ml piure de pere de la hipp mana ce a ramas canita http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/detail?.dir=/1522&.dnm=f5b7re2.jpg/"asa[/url]
poze
nicoleta raducu spune:
Bee..ne auzim pe la 10,30
Depinde de vreme..Teoretic..noi venim..
Nicole si
Daria Sofia 

Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET 
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "