Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

pozele noi sunt primele in album-pt cien vrea s estei se alege optziunea rearrange photos si e f. simplu, de la EDIT!
Fug sa imi iau sandalutzele de vara!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA l-am vazut in sfarsit pe frumosul de MARK! Mie mi se pare ca seamana bine cu tine! Ce-mi place cum se uita flacaii unul la altul

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Tot pe rand imi amintesc : Moni sper sa nu aibe nimic important Dia .
Dar la cate luni e recomandat sa incep cu branzica ? Bebelina mea are 4 luni jumate , e prea devreme ?

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana la 5 luni brinzica de vaci si la 5 luni jumate iaurtul..eu asa stiu!
Vazut pe cei 2 crai: Mark si Ayan unul mai frumos ca altul..mai ca eram curioasa daca o aduceam pe Bia daca se intreceau sa o curteze!
Denisa vad ca ride Emma la smotoceala..ii place...Bia si ea rinjita la smotoceala prima! Eu ii zic BUCIFELIX! si CIOCIOSANE BAROSANE!
Bai m-a disperat..de cind am venit de la intilneala m-a indoit cu vorbitul ei de duduie peretii si cu tirarea ca omida (ajutata desigur) ca sa ajunga la revistele de scandal sa le faca praf!Acu cica doarme nitel..m-a indoit! Era sa ma si oparasc cu apa fierbinte de nauca!

poze noi- 6 iunie - cei 3 care au speriat vestul
5 luni fixe
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Hop si eu, pe fuga, sa o trag de urechi pe March, care la capitolul trecut mi-a facut baiatul mofturos . Adevarul e ca Ioana, de care zicea MArch ca vrea doar in brate, a fost super cuminte, iar al meu, pe care-l laudam de cuminte, si-a dat in petic fix la intalneala. Am pus poze in album la Vladimir, in contul comun. Ne-a facut barbatu-meu niste poze... nu sunt cine stie ce.
Mai stau putin pe aici, poate reusesc sa mai citesc din urma (continuu sa ma siderez cat puteti sa scrieti).

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bai Pufule...mortal fiitu...mama ce claie de par...ce mai ...absolut mortal...asta se face ca Brad Pitt ...numai ca brunet... Mai fetele da ce v-ati bagat voi acolo in poze de nu va vedem decat pe voi..pai copii i-ati lasat la carutz si se vede ciuciu.Oricum pe bune ca uitandu-ma pe poze nu mai stiam care e fata si care baiatul aveam impresia ca Vladimir era Ioana sau invers. Oricum s epotrivesc giugiuc( oups...sunt cuplati ca nu mai stiu?)Poate vin acasa si nu va intalniti si cu mine ca sa vezi ce vin dupa voi...pe Daniela o gasesc usor..
Am vazut si pozele la cei din ce au speriat vestul..misto mai ales bagati doi in unu...adica in carucior...ce misto de voi ca va inatalniti.0...nu sunteti vreuna din neam de ala de boieroi cu avin la scara sa veniti si pe la mine?.
Fug iar ca tre sa fac papa ...poate va zic diseara ce prostii am mai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am citit si am citit si cum mai citeam o pagina, ma trezeam ca mai era una scrisa in plus. Abia acum am ajuns "la zi".
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
Vazut poze de la intalnire, foarte frumos, dar de mine ati uitat paratelor? Pe mine m-ati lasat sa ma manance Anuka in linishte? Va dadeam noi lectii de dictie daca ne luati si pe noi in parc. Tare mi-au placut pozele cu Dariuca si Bia in acelasi carutz! Scumpe rau.
Astery, cred ca ai nostri bebei sunt frati. Si Ana mea branzica cu bananuca si de 2 ori pe zi!
Ana, eu fac branzica din lapte praf cu lamaie/iaurt (mai nou). EU zic sa ma astepti putin. Desi tu stii mai bine. Stiu sigur ca se face din laptele din comert. Dar dilema mea e cum sa iau un litru de lapte pt cateva linguri de branzica? CA eu laptele nu-l mai pun in frigi pt ea a-l scot iar a 2-a zi. Inca mai meditez.
Moni, schimba doctorita ca nu-i de gluma cu ea. E dusa rau! Auzi tu sa dea consultatii prin telefon cand poate fi vorba de o boala infectioasa la sugar! PAi bubite mici pot fi si de la rujeola, care e pojar in toata regula si merge cu febra mare si alte belele. Nu vreau sa te sperii, dar du-te cu puiul la cineva care stie ce vorbeste. si sper sa fie bine.
Silvi, sa inteleg ca tu cazi lata inaintea lui Alain! La noi e jale mare ca ea cade prima lata (leganata de mine), iar eu am atata treaba ca ma apuca suptul de noapte franta pe la 12, 1. Si ma mai scoala si la 4, ca la 6 se scoala sotzul si sta cu ea 2 ore pana la 8!
CAt despre jocuri, pai stie cineva ce e ala "tupu"? CA matza jucam si eu la greu, la fel elastic, flori fete si baieti, tara tara vrem ostasi. De frunza eu n-am auzit. DAr ce stiu eu care am copilarit in Oradea.

Fug ca ma striga. Revin dupa ce o culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Vladimir este superb...mama ce par si ochii! Bestial..asa ca nu te mai plinge de poze!

poze noi- 6 iunie - cei 3 care au speriat vestul
5 luni fixe
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Irina, chiar Brad Pitt, mai? Nici cu-al tau nu mi-e deloc rusine. Imi vine sa musc din el. De altfel, toti bebelini sunt niste frumosi. Dupa cum spuneam in mesajul anterior, pozele nu-s cine stie ce, ca ne-am trezit la final ca avem camera la noi. Si sufla si-un vaj napraznic, eram si sub amenintarea ploii, asta e. La urmatoarea intalneala ne dam silinta mai mult. Daca iti explic unde stau nu exista sa ma ratezi, ma gasesti mai usor decat pe March. A, si sa stii ca nu numai la CET jocul se numea 9 pietre. Si la noi in Peninsula tot asa-i ziceam si era jocul nostru favorit. Si-l foloseam si pe anabe.

Mergi la inceput

Cata, eu nu m-am plans de poze in general, mai, ci de alea de la intalneala cu March, in care nu se vad bine nici fetele copiilor, ochii nici nu mai vorbesc. Cum ati reusit sa inghesuti ambele copile in carut? Cat e de lat, frate?

Mergi la inceput